Veelgestelde Vragen

Het compleet omgooien van je levensstijl is niet niks. Ik begrijp daarom dat je (veel) vragen hebt. Hopelijk vindt je de antwoorden op jouw vragen hier. Staat jouw antwoord er niet tussen? Neem dan gerust contact met me op zodat ik je vragen persoonlijk kan beantwoorden.

Wat voor een online coach ben je?

Ik ben enthousiaste, positieve en meegaande coach, maar ik blijf altijd realistisch. Ik heb veel passie voor mijn vak en mijn kracht ligt in een persoonlijke aanpak. Ik investeer in mijn cliënten door een persoonlijke band te creëren, hen te steunen, maar ook streng te zijn wanneer dat nodig is.

Wat kan ik van jou als coach verwachten?

Van mij kun je verwachten dat ik te allen tijde voor je klaar sta. Dat ik je motiveer en de stok achter de deur ben op momenten dat het nodig is. Dat ik af en toe streng ben, maar wel met een positieve insteek. Dat ik altijd bereikbaar ben en tijdig antwoord.

Wat is het verschil tussen jou en anderen?

Ik heb geen standaard aanpak en schema’s, maar een gepersonaliseerd programma waar voeding en training volledig op elkaar zijn afgestemd en rekening gehouden wordt met jouw lichaamsbouw en eventuele beperkingen. Ik weet precies wat er afspeelt in jouw leven en stem daar ook je programma op af. Ik ben de specialist op alle facetten en ik ben jouw coach, niks wordt uitbesteed.

Wat mag ik verwachten van het programma?

Het programma start met een grondige intake. We bespreken waar je nu staat en wat je doel is. Ook doen we een zogeheten fysieke nulmeting. We noteren je gewicht en de omtrek van jouw lichaam. Op basis van die gegevens starten we met de coaching. Die is bedoeld om jou je nieuwe levensstijl eigen te doen maken. We hebben dagelijks contact en elke vier weken een meeting met evaluatie. Op basis daarvan kunnen we het plan tweaken waar nodig. Na 16 weken zul je de basis van een gezond leefpatroon hebben geleerd, weten hoe je het toepast en hoe het werkt voor jou. Je zult je energieker voelen en, afhankelijk van je doelen, slanker, sterker of gespierder worden. Allemaal voor meer grip op je gezondheid.

Wanneer kan ik starten?

Je kunt je elk moment aanmelden, en dan beginnen we meteen. Bekijk hier hoe het programma in elkaar zit.

Hoe lang duurt het programma?

Het programma duurt 16 weken. Dat is nodig: voor blijvende gedragsverandering heb je minimaal 66 dagen nodig, en je moet ook voldoende tijd krijgen om jezelf een nieuwe leefstijl aan te meten.

Is een lidmaatschap in de sportschool verreist?

Het is niet een vereiste, je kunt ook thuis trainen. Ik adviseer wel om in een sportschool te trainen om zo het gewenste resultaat te behalen. Wil je thuis trainen, is mijn advies hier altijd voldoende attributen voor aan te schaffen en een geschikte ruimte hiervoor te creëren.

Hoe wordt mijn resultaat bijgehouden en meetbaar gemaakt?

Jouw resultaten houd je bij in de app Eva Luna Lifestyle App. Wekelijks noteer je daar je gewicht en lichaamsomvang en elke maand plaats je progressiefoto’s om je voortgang te kunnen zien. Tijdens een meetmoment neem je de omtrekmaten op van jouw schouders, borst, taille, bovenbenen en heupen en maak je duidelijke foto’s van het voor-, zij- en achteraanzicht. Door het op deze manier meetbaar te maken kan ik je voortgang bijhouden en je optimaal begeleiden. Alle gegevens blijven tussen ons, je privacy wordt gewaarborgd.

Hoe kan ik inloggen op de app?

Je ontvangt een uitnodiging voor de app. Nadat je een account hebt aangemaakt kun je de app gebruiken of online inloggen op jouw eigen omgeving. De link naar jouw omgeving ontvang je per mail.

Hoe houdt ik mijn voeding bij?

Er zijn verschillende manieren waarop je je voeding kan bijhouden. Je kunt je calorieën bijhouden door het afwegen van je voeding op een keukenweegschaal en dit vervolgens invoeren via de app MyFitnessPal. Een andere optie is het werken met je eigen handpalmen als maatstaf om porties en hoeveelheden te bepalen en luisteren naar lichaamseigen verzadigingsgevoel. Hier worden richtlijnen voor gegeven tijdens de start van het programma. De laatste optie is de eigen ontwikkelde methode, waarbij porties zijn voorberekend en je aan de hand van een voorbeelddagmenu leert variëren en je uit een variatielijst veelzijdige opties kunt maken.

Hoeveel contact is er mogelijk?

Er is elke dag een contactmoment. Mocht je dringende vragen hebben kun je de vragen direct stellen, binnen 24 uur geef ik antwoord.

Hoe weet ik zeker of ik de oefening goed uitvoer?

In jouw trainingsschema staat per oefening precies beschreven welke stappen je moet uitvoeren voor de oefening, waar je op moet letten en welke spiergroep je moet voelen. Daarnaast is er een video die laat zien hoe je de oefening moet uitvoeren. Twijfel je of je een oefening goed doet? Film jezelf wanneer je de oefening uitvoert en stuur de video op. Aan de hand van de video kan ik je bijsturen.

Kan ik fysieke sessies afnemen?

Ja, dat kan op aanvraag. Neem contact op als jij interesse hebt in een fysiek sessie. Je kunt hierbij denken aan het optimaliseren van je oefeningsuitvoering, het samen trainen of intensieve mindset gesprekken.

Is het programma ook geschikt voor thuis trainen?

Ja, je kunt thuis trainen. Bij de intake kan je aangeven welke attributen je ter beschikking hebt en daar wordt je programma naar ontworpen.

Kan ik tussentijds stoppen?

Het programma is ingesteld op 16 weken, omdat gedragsverandering en resultaat niet in vier weken behaald kan worden. Wanneer je start met het programma ben je akkoord gegaan met de algemene voorwaarden en is tussentijds stoppen niet mogelijk. Na die 16 weken kun je het traject altijd stopzetten of te verlegen per maand.

Meld je nu aan,

Get in shape!

Na 16 weken ben jij fitter en sterker!

Eva Luna Lifestyle

info@evalunalifestyle.nl

KvK: 64951359
BTW: NL002325666B30

contactstart direct

Nieuwsbrief