YouR body

your rules

womens health coach

Ik dacht dat het normaal was om altijd een opgeblazen buik te hebben.

Mijn hele leven altijd bezig geweest met sporten, maar ik liep altijd vast op hetzelfde punt. Uiteindelijk besloot ik dat ik verder wilde en wat droger wilde worden. Via een oude bekende, kwam ik bij Eva terecht. Ik vond het zeker spannend want ik had geen idee wat ik moest verwachten

 

LEES MEER

Coach voor vrouwen

Door veel consistentie in mijn nieuwe levensstijl is alles mij nu eigen.

Ik begon samen met Eva te werken aan vet verliezen. Alle momenten van onzekerheid heb ik met Eva gedeeld en zij gaf mij alle nodige motivatie en steun. Door veel consistentie in mijn nieuwe levensstijl is alles mij nu eigen. Ik creëerde een routine die makkelijk vol te houden was en geen energie meer kostte.

 

LEES MEER

Coach voor vrouwen

Ik zit heerlijk in mijn vel, geniet van eten, want FOOD = LIFE, maar ga ook met veel plezier naar de sportschool.

Dik ben ik nooit geweest. Ik zat letterlijk en figuurlijk niet lekker in mijn vel en wilde meer weten over voeding en training.
Ik wist alleen niet hoe. Ik was onzeker om te beginnen want ik hoorde regelmatig: “ Je bent gek, je ziet er goed uit, jij hebt geen dieet nodig. Doe maar effe normaal!” Maar toch voelde ik me niet zo chill. Ik was ook niet op zoek naar een dieet. Ik was op zoek naar een gezonde en fitte levensstijl.

 

LEES MEER

Vrouwencoach

Ongeveer 1 jaar verder sta ik elke ochtend trots voor de spiegel.

“Op maandag begin ik weer met een gezonde leefstijl, dit keer echt hoor!” Dit was ik wekelijks mijn motto voordat ik begon. Als ik er nu aan terugdenk was dat echt de meest vermoeiende zin in mijn hoofd. Na mijn reis was het weer een flinke struggle en had ik mezelf direct aangemeld bij ELL. Dit was genoeg.

 

LEES MEER

Het resultaat tot nu toe? Haast te mooi om waar te zijn! Ik ben nu fitter, blijer, energieker en tevreden als ik in de spiegel kijk.

Ik hou van eten en uit eten gaan, naast een goede borrel op z’n tijd. Om te compenseren was ik doordeweeks heel streng voor mezelf qua voeding en had ik na werktijd weinig energie.

 

LEES MEER

Coach voor vrouwen

In een half jaar tijd is mijn mindset enorm veranderd.

Ik wilde wel maar wist niet hoe ik het moest aanpakken. Door de aanbevolen producten, het bijhouden van mijn voeding en de krachttrainingen krijg ik zicht op wat ik aan het doen ben. Het maakte mij bewust/ enthousiast om mijn eigen progressie in kracht en op foto’s te zien. De kilo’s vlogen er af.

 

LEES MEER

online coaching personal training

De balans tussen genieten en structuur is terug!

Toen begon mijn zoektocht, ik hoorde en las zoveel tegenstrijdigheid over voeding en training. De een beweerde dat cardio de key tot succes was, een ander vertelde dat ik koolhydraten moest bannen en weer een ander zei dat ik enkel moest focussen op krachttraining. Nu weet ik gelukkig beter, en met vallen en opstaan komen we steeds verder.⠀ 

 

LEES MEER

womens health coach

Happiness is an unexpected piece of chocolate!

Ik had mij dit nooit beseft en probeerde het weg te lachen, maar diep van binnen voelde ik me onwijs ellendig. Ik wist toen dat ik iets wilde veranderen en ik probeerde van alles. Dit hield ik een paar maanden vol, maar dan was mijn motivatie weer weg en plofte ik op de bank met een zak chips. Helaas resulteerde dit in teleurstelling en geen blijvend resultaat.


 

LEES MEER

online coaching nederland

De teller staat op -32kg en ik zet deze leefstijl lekker door!

De afgelopen maanden heb ik gewerkt aan het doorbreken van ongewenste gewoontes en heb ik door middel van Eva’s opdrachten specifiek nieuwe gewoontes kunnen creëren waar ik mij tot op heden goed bij voel.

 

LEES MEER

womens health coach

Het mooie is dat je het zelf in de hand hebt!

Terugkijkend naar deze foto, vind ik dat ik links ook een mooi lichaam had. Echter, dat besef had ik toen nog niet. Toen was ik onzekerder en dacht ik alleen happy te zijn met een afgetraind lijf en amper een grammetje vet. Ik denk dat mijn belangrijkste progressie dan ook mentaal is, dat ik tot dit besef ben gekomen. ⠀

 

LEES MEER

Zou ik mezelf niet te veel druk opleggen? Zou het me niet te veel kosten qua sociale dingen?

Voordat ik startte zat ik goed in mijn vel, maar eigenlijk was ik benieuwd of ik wat strakker kon worden en wilde ik stiekem mijn studenten kilootjes vaarwel zeggen.

 

LEES MEER

womens health coach

Maak het een leefstijl en durf te genieten!

Een tijdje terug woonde ik nog bij mijn ouders. Door het lekkere eten van mijn moeder (van Surinaamse komaf) was ik flink wat kilo’s aangekomen. Ik had dit pas in de gaten toen ik vakantiefoto's terug zat te kijken. Ik schrok, want ik was echt op mijn zwaarst ooit en dit moest anders. En dat was het moment dat ik ook aan de slag ben gegaan bij ELL!

 

LEES MEER

Women's Health Coach

Vanaf een jonge leeftijd heb ik me bezig gehouden met fitness en voeding. Ik streefde naar sterk zijn, maar toch een vrouwelijk figuur hebben. Curvy fit noem ik dat.

Ondanks dat ik heel gedreven was, boekte ik niet het gewenste resultaat. Ik had simpelweg de kennis er niet voor en besloot daarom met Eva als coach aan de slag te gaan. Ze begreep meteen wat mijn doelen waren en wat me motiveerde.

 

LEES MEER

womens health coach

1 jaar geleden besloot ik, dat ik het wel verdiende om een coach te nemen. Waarom? Omdat ik het beu was mezelf weg te cijferen en mezelf niet goed genoeg te voelen.

Doorheen dit jaar werd mijn relatie met voeding beter. Ik leerde om het tracken los te laten, om te luisteren naar mijn lichaam en me te focussen op voedzaamheid ipv gezond vs ongezond. Daarnaast leerde ik dat rustdagen essentieel zijn om te groeien en meer niet altijd beter is (oké, hier werk ik nog aan).

LEES MEER

Coach voor Vrouwen

Ik geloof weer in mezelf en ik heb volledige controle over mijn uiterlijk en gedachten!

Samen met Eva Luna ben ik in juli 2018 begonnen aan dit proces. De eerste maanden verliepen vlekkeloos en ik vond het ook super leuk en interessant.In deze eerste periode zag ik mijn lichaam veranderen en mijzelf trouwens ook!

 

LEES MEER

womens health coach

Less is not always better! Na jaren diëten, jojo'en en een ongezonde relatie met eten, ben ik eindelijk op een plek waar ik balans heb gevonden.

Ik heb nu geleerd dat ik beter voor mijn lichaam moet zorgen en daardoor voel ik me veel fitter en energieker. Mijn huid is verbeterd. Sociaal ben ik ook zelfverzekerder geworden omdat ik mezelf meer accepteer. ⁣

 

LEES MEER

Ik had al zoveel dingen geprobeerd, maar het werkte allemaal maar niet... Ik had nooit echt het gevoel.. JA dit werkt!

Ik probeerde wel is wat in de sportschool maar dan stopte ik er ook weer vrij snel mee want ik deed voor mijn gevoel maar wat. Dat ging gepaard met een aantal dagen geen snoep en als beloning mocht ik een snoepje en voordat ik het wist was die hele zak op.

LEES MEER

Coach voor vrouwen

Het meeste dat mij is bijgebleven dat de getalletjes er eigenlijk niet zoveel toe doen, maar je lichaam je ontzettend veel kan vertellen als je er naar durft te luisteren.

Het voelde alsof ik mezelf dingen moest ontzeggen omdat ik nog niet tevreden was over mijn lijf en ik het gevoel had dat ik geen ongezonde dingen kon eten, omdat ik bang was om weer aan te komen. Ik wilde graag sterker en fitter worden, maar wilde tegelijkertijd eigenlijk ook nog wat afvallen. Ik had een tijdje andere coaching gevolgd via een ander coaching bedrijf, maar ik vond dat deze aanpak niet persoonlijk genoeg was en merkte dat dit gewoon niet voor mij werkte dus was het tijd om een besluit te nemen.

 

LEES MEER

Vrouwencoach

Ik heb etentjes waar ik van kan genieten zonder mij schuldig te voelen en de relatie met voeding is weer goed!

Na al vele jaren wat geprobeerd te hebben nam ik in november toch maar de sprong in het diepe. Ik zag het als laatste redmiddel, na al zoveel andere dingen geprobeerd te hebben en 25 jaar te worden moest er echt wat gaan veranderen. Als dit niet zij lukken dan zou niks meer lukken. Natuurlijk zie je al die transformaties voorbij komen en hoop je ook op zo’n resultaat, maar ik ging er zonder al te hoge verwachtingen in. Ten slotte was alles tot nu toe al mislukt..

 

LEES MEER

womens health coach

In het begin is een switch van levensstijl altijd lastig en dit is even doorpakken maar uiteindelijk zal je je inzet en doorzettingsvermogen terugzien in de spiegel.

Ik heb vaak opmerkingen gehad over mijn overgewicht en dat heeft mij enorm onzeker gemaakt. Het motiveren van Eva Luna heeft ervoor gezorgd dat ik al een flinke progressie heb gemaakt in deze 6 weken en ik een stuk beter in mijn vel zit. ik ben er nog lang niet en ik blijf zeker vechten voor het uiteindelijke eindresultaat. Deze motivatie kreeg ik elke week weer door van mijn coach om door te pakken en elke week weer het beste ervan te maken.

 

LEES MEER

lifestyle coach

Soms ligt het gevaar op de loer jezelf en je eigen doelen uit het oog te verliezen tijdens het helpen van anderen.

Ik wist natuurlijk dondersgoed wat ik allemaal moet doen en laten om die doelen te verwezenlijken, maar het ook echt uitvoeren is een tweede! Soms ligt het gevaar op de loer jezelf en je eigen doelen uit het oog te verliezen tijdens het helpen van anderen.

 

LEES MEER

online coaching personal training

Uiteindelijk doe je het echt alleen voor jezelf. En weet je? Die anderen zijn ook alleen maar met zichzelf bezig.

Voordat ik begon deed ik eigenlijk veel cardio, ik was daar eigenlijk wel klaar mee.. Met de start van ELL moest ik krachttraining doen en daardoor was ik even bang dat ik ook gespierde armen kreeg. No way dat ik dit wilde doen..

 

LEES MEER

Online Coaching

Ik was altijd een ‘onbewuste eter’.

Ik had van te voren nooit gedacht binnen 8 weken al zo’n resultaat te behalen! Ik was altijd een ‘onbewuste eter’ en probeerde wel goed op mijn voeding te letten maar ik was niet sterk genoeg om dit ook daadwerkelijk te doen.

 

LEES MEER

Coach voor vrouwen

Ik heb mezelf eindelijk kunnen “accepteren”, de slappe huid op mijn buik van het eerdere 25kg afvallen kan ik nu waarderen als mijn verhaal, dit hoort bij mij.

Ik was al sinds 2016 bezig en het lukte mij maar niet om die balans te vinden en ik was erg streng voor mijzelf. Na deze periode ben ik andere coachingstrajecten gaan volgen maar helaas werkte dit niet voor mij. Hierdoor was ik veel aangekomen en ik besloot om te starten met Eva.

 

LEES MEER

Vrouwencoach

Oh my... booty... Hahaha! Mag ik even trots zijn!?

Voordat ik startte was ik mijn focus en motivatie een beetje kwijt. Niet goed wetende hoe ik optimaal kon trainen, deed maar wat en zag geen resultaat meer. Ik wilde meer balans qua voeding en ondertussen ook genieten van het leven.

 

LEES MEER

womens health coach

Zónder angst voor brood, frietjes, snoepjes, havermout of wat dan ook!

Zo rond de de winter merkte ik dat ik een beetje fluffy werd (the winter got to me). Ik was de draad helemaal weer kwijt. Ik had geen meer, NIKS, alleen op de bank liggen. Ik wilde weer ‘normaal’ eten, maar waar moest ik begonnen. Ik wist precies hoe ik moest eten, in theorie. Maar m’n hoofd stond op z’n kop… ik was bang voor frietjes, snoepjes, maar ook voor havermout en fruit.

 

LEES MEER

Coach voor vrouwen

Een gezond voedingspatroon, dat ook nog eens mega goed vol te houden is.

Voordat ik bij Eva startte was ik bijna 20 kg afgevallen met een koolhydraat arm dieet. Voor die tijd was ik veel aangekomen, vooral door de studententijd, feesten en niet goed voor mezelf zorgen. Ik merkte dat ik het moeilijk vond een gezonde leefstijl te vinden die voor mij goed vol te houden was. Ik zocht een leefstijl waarbij ik blijvend resultaat zou zien en dit wist te behouden.

LEES MEER

Coach voor vrouwen

Ondanks mijn baan als piloot heb ik mijn ritme gevonden en zit ik weer vol energie achter het stuur!

Samen met Eva ben ik hard aan de slag gegaan met het veranderen van mijn leefstijl. Ik vlieg veel nachtdiensten waardoor mijn ritme al snel een zooitje is. We hebben samen gekeken naar wat werkt voor mij en hoe ik het beste mijn leven als piloot kan combineren met deze leefstijl.

 

LEES MEER

womens health coach

Het is niet alleen training en voeding..

Mijn verhaal begon nadat ik afgelopen jaar keek en zag dat ik toch wel flink was aangekomen. Ik was druk op het werk en had een studie ernaast gestart. Dus daar zat ik veel voor te leren en lette daardoor minder op mijn voeding. Daarnaast snaaide ik ook veel op m’n werk. Daar wilde ik eigenlijk wel graag vanaf!

 

LEES MEER

Coach voor vrouwen

Ik heb nu zelf controle en begrijp wat er in mijn lichaam gebeurd.

Waarbij ik dacht dat ik moest focussen op het minder eten, ging ik bij Eva al snel wat meer eten.

Onze focus lag op eerst wat meer spiermassa op te bouwen alvorens we überhaupt gingen zakken.

LEES MEER

Ik was bij Eva terecht gekomen doordat ik een cursus volgde die zij ook had gevolgd! Ik wilde de theorie uit de cursus in de praktijk leren toepassen, zodat ik ook mijn eigen cliënten optimaal kan begeleiden.

Daarom besloot ik om een shoot te doen zodat ik een doel had om naar te te werken. Gezien ik Eva al een tijd op instagram volg en overtuigd ben van haar expertise op het gebied van training, voeding en leefstijl, was voor mij de keuze al snel gemaakt.

LEES MEER

womens health coach

Ik ben niet alleen fysiek sterker geworden, maar ook mentaal. Ik had eerder altijd veel onrust in mijn lichaam, wou altijd de hort op en kon niet alleen zijn.

Daarvoor trainde ik ook altijd wel, maar had ik eigenlijk geen idee wat ik nou daadwerkelijk aan het doen was, zelfde geldt voor voeding. Ik heb altijd opgekeken naar vrouwen die meedoen aan wedstrijden, maar dacht altijd dat kan ik toch niet. Nu ik onder begeleiding van Eva ben, ben ik super gemotiveerd en denk ik dat ik het nu wel kan! 

 

LEES MEER

online coaching afvallen

Ik sta tegenwoordig alleen op de weegschaal als ik mijn metingen moet doorvoeren, het is maar een nummertje!

Mooi voorbeeld wat op de juiste manier eten en krachttraining voor je lijf kan doen. Links trainde ik thuis, nu in de gym om meer prikkels te krijgen in de training. Ik sta tegenwoordig alleen op de weegschaal als ik mijn metingen moet doorvoeren, het is maar een nummertje!!! In dit geval zegt één foto dan 1000 woorden.

 

LEES MEER

Coach voor vrouwen

Ik vond het zo frustrerend dat ik drie keer in de week ging sporten en elke avond toekeek hoe mijn vriendin het ene ijsje na de andere zak chips at.

Terwijl ik niet fitter werd van het sporten én ook niet die ijsjes en chips kon eten.

Tijd voor verandering met Eva als mijn coach. Vanaf het begin was het contact laagdrempelig en eerlijk. Het afgelopen jaar heb ik geleerd om een nieuwe routine te implementeren in mijn leefstijl. Het trainen is geen ‘moeten’, het is tijd voor mezelf en heb er plezier in.

 

LEES MEER

Heel persoonlijk, concreet en flexibel! Echt een aanrader voor als je de bomen door het bos niet meer ziet.

Sinds een tijdje ben ik  gestart bij Eva en ik ben echt super blij met haar! Ik was al bezig met meer bewegen en gezonder eten, maar had eigenlijk geen idee wat mijn lichaam nodig had qua voeding en in de sportschool voelde ik me altijd verdwaald. Ik mistte de kennis en sturing om echt resultaat te behalen.

LEES MEER

Online Coaching

Van ‘niet lekker in mijn vel zitten en onzeker zijn’, naar ‘dit ben ik en ik mag er zijn!’

Nog geen 6 maanden verder en zo’n onwijs groot verschil! Van ‘niet lekker in mijn vel zitten en onzeker zijn’ en schamend voor mijn beginfoto, naar ‘dit ben ik en ik mag er zijn!’ en mega trots op wat ik tot nu toe heb bereikt.

 

LEES MEER

online dieetcoach

Nu een aantal maanden later had ik dit resultaat niet durven dromen. Ik heb zoveel progressie gemaakt op het gebied van mindset, voeding en training.

Na een auto ongeluk vorig jaar, was ik 8 kilo gegroeid. Nadat ik hersteld was begon ik weer met trainen, 3 keer in de week en "gezonde" voeding. Althans, dat dacht ik. Voor mijn gevoel was ik goed bezig. Viel dat even tegen toen de weegschaal en de spiegel het tegendeel bewees. Ik raakte er gefrustreerd van met als resultaat dat ik de handdoek weer in de ring gooide.

 

LEES MEER

Coach voor vrouwen

Dat moment dat ik met mijn ogen dicht, mijn favoriete broek ging passen, vergeet ik nooit meer! ‘’HET PAST”

Ik ben enorm blij en trots op mijn progressie in deze 4 maanden, in het begin had ik nog wel zoiets van ... oke progressie is uit of het gaat langzaam. Dat vond ik wel eens lastig. Het gaat nog steeds langzaam, maar er is degelijk resultaat gehaald en verschil als waar ik startte. Waarin mijn doelen als mijlen ver weg en onbereikbaar leken. Werd het fysiek meer merkbaar geworden en ook vooral qua mindset, voel ik me krachtiger en weerbaarder.  

LEES MEER

Vrouwencoach

Ik ben heel blij dat ik deze keuze in mijn leven heb gemaakt.... because I am worth it!

 Vier jaar geleden ben ik gestart met mijn eigen zaak. De zaak is zo’n groot succes geworden dat ik daarin helemaal meegesleept werd en eigenlijk niet meer voor mezelf zorgde. Altijd alleen maar voor anderen aan het zorgen en mezelf maar wegcijferen.

 

LEES MEER

Coach voor vrouwen

Ik eet gezonder, ik sport weer en voel me veel lekkerder in mijn vel.

Soms zie je niet volledig welke doelen je al behaald hebt en baal je van het feit dat je een enorme terugval hebt… Maar truth be told, alles heeft tijd nodig. Voorheen viel ik dan terug en kwam ik weer aan. Maar dit keer ging het anders. Ik ondernam actie en begon de start bij ELL.

 

LEES MEER

online coaching afvallen

Wat ik van tevoren niet had verwacht. Ik bereikte ook een mooi resultaat en leerde trainen met spit en mijn nekhernia.

Ik was erg aangekomen en was gedemotiveerd , dat was het moment dat ik met ELL aan de slag. Er moest iets veranderen en het lukte me niet meer aan. Ik las goede recensies over Eva en samen met het gesprek gaf dit mij een goed gevoel. En dat heeft ze tot nu toe waar gemaakt!

 

LEES MEER

Sinds ons samenwerken is mijn cyclus regelmatig, mijn huid en haar verbeterd en PCOS en Hashimoto onder controle!

Tijdens mijn zoektocht online, stuiterde ik op de super informatieve blogs van Eva over onder andere PCOS en de schildklier. In de artikelen herkende ik mijn eigen situatie heel erg. Ik heb zelf ook PCOS en Hashimoto. Na het inplannen van de kennismaking en het gesprek met Eva had ik gelijk een goed gevoel dat ik bij haar aan het juiste adres was. Ik kon al goed merken dat ze veel inhoudelijke kennis heeft.

 

LEES MEER

Investeren in jezelf kost tijd en geduld, maar hoe zelfverzekerd en trots je daarna bent is alles waard geweest.

Alweer bijna een klein half jaar is voorbij gevlogen waarin ik samen met eva gewerkt hebt aan het behalen van resultaat. Ik heb altijd gedroomd van het resultaat wat ik nu heb bereikt en mag met trots schrijven dat dit mij gelukt is!

LEES MEER

Ik ben enorm blij en trots op mijn progressie in deze 4 maanden, in het begin had ik nog wel zoiets van ... oke progressie is uit of het gaat langzaam. Dat vond ik wel eens lastig. Het gaat nog steeds langzaam, maar er is degelijk resultaat gehaald en verschil als waar ik startte.

Waarin mijn doelen als mijlen ver weg en onbereikbaar leken. Werd het fysiek meer merkbaar geworden en ook vooral qua mindset, voel ik me krachtiger en weerbaarder. Geduld en herhaling hebben hierin zeker geholpen.

LEES MEER

Het mooie is, dat je het zelf in de hand hebt!

Tussen deze twee foto’s zitten om precies te zijn 498 dagen verschil. Links november 2019 toen ik startte met Eva en rechts een recente foto. In de tussentijd ups en downs gehad qua bewegen en fitheid, maar altijd de steun van Eva.

LEES MEER

Women's Health Coach

Ik ervaar nauwelijks klachten van PMS meer, mijn darmen en stoelgang zijn goed en ik begrijp wat mijn lichaam nodig heeft en hoe ik het goed onder controle kan houden.

Eva leerde me om ook te kijken naar andere vormen van progressie. Er was niet enkel focus op mijn gewicht én shape veranderen. Ik begon trots te worden op andere vormen van progressie. Progressie is meer dan wat je in de spiegel ziet..

 

LEES MEER

Ik kijk nu een stuk positiever naar mezelf in de spiegel!

Ik ben, sinds ik samen met Eva van start ben gegaan, positiever naar mijzelf gaan kijken, ik sta versteld van mijn eigen doorzettingsvermogen en ik kan echt 100% mezelf zijn.

LEES MEER

Mijn hele leven altijd bezig geweest met sporten, maar ik liep altijd vast op het zelfde punt.

Uiteindelijk besloot ik dat ik verder wilde en wat droger wilde worden. Via een oude bekende, kwam ik bij Eva terecht. Ik vond het zeker spannend want ik had geen idee wat ik moest verwachten

LEES MEER

So age is just a freaking number after all.

I have always been on and off of sports. In 2017 I went full on with CrossFit and injured both my knees. It was overused from pushing myself too hard. I was so demotivated, stressed and lost all my confidence in doing sports because it hurt my knee all the time. And gained so much weight and felt so disappointed until I met Eva.

LEES MEER

womens health coach

1 jaar geleden besloot ik, dat ik het wel verdiende om een coach te nemen. Waarom? Omdat ik het beu was mezelf weg te cijferen en mezelf niet goed genoeg te voelen.

Ik kwam bij Eva Luna terecht en meteen voelde ik dat dit juist was. Mijn doel toen was om vooral sterker te worden binnen crossfit en voeding on point te krijgen maar al snel kwamen we er samen achter dat stress de grote boosdoener was en dat ik wel, wat liever voor mezelf mocht zijn.

LEES MEER

Vrouwengezondheid

Ik had nooit verwacht zo fit en sterk in mijn vel te kunnen zitten. Stiekem had ik dit alles al wel veel eerder willen doen!

Ik heb altijd graag een sportief en strak lichaam gewild. Ik was eigenlijk nooit echt sportief. Ik heb wel van alles geprobeerd, maar uiteindelijk kwam ik er achter dat het allemaal niet voor me was weggelegd. Dat dacht ik tenminste. Ik ben nooit echt te zwaar geweest, maarhad wel altijd een buikje. Iets waar ik niet heel trots op was. Ik wou eigenlijk altijd graag een platte buik, maar ik dacht dat dit gewoon niet voor me was weggelegd.

LEES MEER

Inmiddels ben ik éindelijk gestopt met de pil, iets wat ik al een lange tijd wilde doen maar nooit durfde te doen.

Voor mijn gevoel was het de zoveelste poging om te starten met gezonder leven. Zal dit dan wel gaan werken was mijn eerste gedachte? Na ons kennismakingsgesprek wist ik het eigenlijk al snel zeker, dit voelde anders en vertrouwd. 

LEES MEER

Eva is een coach die zich onderscheidt van andere coaches en trainers. Ze denkt met je mee, maar zet je tegelijkertijd ook zelf aan het denken. Eva weet precies hoe ze je moet benaderen, vraagt de juiste dingen op de juiste momenten en is heel meelevend.

Daarnaast heeft Eva ongelooflijk veel kennis die ze maar al te graag met je deelt! Uit mijn eigen ervaring kan ik zeggen dat Eva een topcoach is.

LEES MEER

Natuurlijk heb je een chronische ziekte niet zelf in de hand maar je kunt er wel voor zorgen dat je je lichaam zo goed mogelijk behandelt.

Sinds mijn jeugd had ik al een moeizame relatie met eten. Ik kon nooit echt mate houden en de balans was al zeker ver te zoeken. De alles of niets gedachte overheerste, of ik was super streng of ik lette nergens op.

 LEES MEER

Vrouwengezondheid

Ik heb gedurende het proces gemerkt dat mijn mindset van het puur werken aan een uiterlijk fysiek zich verschoven heeft naar het verlangen van een algeheel well-being.

Ik ben mijn hele leven al actief geweest, rij sinds mijn zesde paard en heb altijd veel gefietst en hardgelopen. In 2016 ging mijn paard 4 maanden in training en stond ik ineens met lege handen. Ik was nog nooit eerder in een sportschool geweest en ben eerst begonnen met bokslessen. Ik heb daarnaast veel verschillende groepslessen geprobeerd, waaronder bodypump. Ik was inmiddels 12 kg afgevallen en de eerste spierontwikkeling werd al zichtbaar.

LEES MEER

Ik heb vertrouwen gekregen in mijn eigen kunnen en ook tijdens mijn zwangerschap gaf dit mij enorm veel kracht.

Ik dacht eerst al veel te weten over gezondheid. Maar toen ik met Eva ging werken ging er een wereld voor mij open. Ik begrijp mijn lichaam zoveel beter, weet wat het nodig heeft en heb uiteindelijk daardoor ook op een hele fijne manier zwanger kunnen worden.

LEES MEER

Na de zwangerschap van mijn tweeling wilde ik zo snel mogelijk van de laatste extra kilo’s af!

Na een aantal maanden ben ik weer aan het werk gegaan en het was tijd om ook fysiek verandering aan te brengen. Via via kwam ik bij Eva terecht en ben ik aan de  slag gegaan bij haar. Ik wist dat ze zich geschoold rondom zwangerschap en goed kon helpen bij het voedingsdeel.

LEES MEER

Zwangerschapscoaching

Ik had nooit verwacht zo fit en sterk in mijn vel te kunnen zitten. Stiekem had ik dit alles al wel veel eerder willen doen!

Ik heb altijd graag een sportief en strak lichaam gewild. Ik was eigenlijk nooit echt sportief. Ik heb wel van alles geprobeerd, maar uiteindelijk kwam ik er achter dat het allemaal niet voor me was weg gelegd. Dat dacht ik tenminste. Ik ben nooit echt te zwaar geweest, maar had wel altijd een buikje. Iets waar ik niet heel trots op was. Ik wou eigenlijk altijd graag een platte buik, maar ik dacht dat dit gewoon niet voor me was weggelegd.

 

LEES MEER

Small gestures can make a great big impact. Ik denk dat mijn hele gezin hiervan profiteert en wij allemaal beter dan ooit in balans zijn en genieten van elkaar.

Voordat ik begon sportte ik niet, ik was slap en mijn lichaam was als die van een oude vrouw. Niet sexy en ik worstelde al een tijdje met het zoeken naar balans in mijn leven met een vrolijke zelf.

LEES MEER

Armpjes/schouders laag, weinig calorieën/koolhydraten en 68 kilo vs. armpjes/schouders hoog, meer calorieën/koolhydraten en 74 kilo.

Makkelijk raden welke het meest bevalt toch?

Mooi voorbeeld wat op de juiste manier eten en krachttraining voor je lijf kan doen. Links trainde ik thuis, nu in de gym meer prikkels voor de Ik sta tegenwoordig alleen op de weegschaal als ik mijn metingen moet doorvoeren, het is maar een nummertje!!! In dit geval zegt één foto dan 1000 woorden.

LEES MEER

Ik zit stukken beter in mijn vel, voel me niet zo opgeblazen en mijn lichaam ziet er ook veel beter uit.

Samen met Eva Luna Lifestyle ben ik in juli 2017 begonnen aan dit proces. De eerste drie maanden verliepen vlekkeloos en ik vond het ook super leuk en interessant.

LEES MEER

Inmiddels weet ik dat je tijd voor jezelf moet inplannen, want voor jezelf zorgen is net zo belangrijk als voor anderen zorgen.

Voordat ik startte bij Eva deed ik af en toe aan sport en at ik zo nu en dan minder eten (niet zozeer gezonder eten). Maar consequent was ik ook niet.

LEES MEER

Zwangerschapscoaching

Ik ben blij dat de buik zo goed als weg is!

Helemaal goed en fit mijn zwangerschap doorkomen was mijn doel! Gelukkig is mijn zwangerschap ook wel echt goed verlopen. 

LEES MEER

Coach voor vrouwen

Ik heb nu zelf controle en begrijp wat er in mijn lichaam gebeurd.

Waarbij ik dacht dat ik moest focussen op het minder eten, ging ik bij Eva al snel wat meer eten. Onze focus lag op eerst wat meer spiermassa op te bouwen alvorens we überhaupt gingen zakken. Dat vond ik best wel eng, maar met Eva is dit juist heel goed verlopen!

LEES MEER

womens health coach

Happiness is an unexpected piece of chocolate!

Ik had mij dit nooit beseft en probeerde het weg te lachen, maar diep van binnen voelde ik me onwijs ellendig. Ik wist toen dat ik iets wilde veranderen en ik probeerde van alles. Dit hield ik een paar maanden vol, maar dan was mijn motivatie weer weg en plofte ik op de bank met een zak chips. Helaas resulteerde dit in teleurstelling en geen blijvend resultaat.

 

LEES MEER

womens health coach

Het mooie is dat je het zelf in de hand hebt!

Terugkijkend naar deze foto, vind ik dat ik links ook een mooi lichaam had. Echter, dat besef had ik toen nog niet. Toen was ik onzekerder en dacht ik alleen happy te zijn met een afgetraind lijf en amper een grammetje vet. Ik denk dat mijn belangrijkste progressie dan ook mentaal is, dat ik tot dit besef ben gekomen. 

 

LEES MEER

Coach voor vrouwen

Een gezond voedingspatroon, dat ook nog eens mega goed vol te houden is.

Voordat ik bij Eva startte was ik bijna 20 kg afgevallen met een koolhydraat arm dieet. Voor die tijd was ik veel aangekomen, vooral door de studententijd, feesten en niet goed voor mezelf zorgen. Ik merkte dat ik het moeilijk vond een gezonde leefstijl te vinden die voor mij goed vol te houden was. Ik zocht een leefstijl waarbij ik blijvend resultaat zou zien en dit wist te behouden.⠀

LEES MEER

Voor alle mede vrouwen die willen afvallen: luister naar je eigen geluk! Je kan dus ook dood ongelukkig zijn met jezelf als je maar X kg weegt en maatje 32 hebt. Be happy in your own skin!

Nu ik er tijdens mijn traject met Eva zo op terugkijk, was ik heel ongezond bezig.

LEES MEER

Coach voor vrouwen

Het meeste dat mij is bijgebleven dat de getalletjes er eigenlijk niet zoveel toe doen, maar je lichaam je ontzettend veel kan vertellen als je er naar durft te luisteren.

Het voelde alsof ik mezelf dingen moest ontzeggen omdat ik nog niet tevreden was over mijn lijf en ik het gevoel had dat ik geen ongezonde dingen kon eten, omdat ik bang was om weer aan te komen. Ik had een tijdje andere coaching gevolgd via een ander coaching bedrijf, maar ik vond dat deze aanpak niet persoonlijk genoeg was en merkte dat dit gewoon niet voor mij werkte dus was het tijd om een besluit te nemen.

 

LEES MEER

Vrouwencoach

Ik heb etentjes waar ik van kan genieten zonder mij schuldig te voelen en de relatie met voeding is weer goed!

Na al vele jaren wat geprobeerd te hebben nam ik in november toch maar de sprong in het diepe. Ik zag het als laatste redmiddel, na al zoveel andere dingen geprobeerd te hebben en 25 jaar te worden moest er echt wat gaan veranderen. Als dit niet zij lukken dan zou niks meer lukken. Natuurlijk zie je al die transformaties voorbij komen en hoop je ook op zo’n resultaat, maar ik ging er zonder al te hoge verwachtingen in. Ten slotte was alles tot nu toe al mislukt..

 

LEES MEER

womens health coach

Zónder angst voor brood, frietjes, snoepjes, havermout of wat dan ook!

Zo rond de de winter merkte ik dat ik een beetje fluffy werd (the winter got to me). Ik was de draad helemaal weer kwijt. Ik had geen meer, NIKS, alleen op de bank liggen. Ik wilde weer ‘normaal’ eten, maar waar moest ik begonnen. Ik wist precies hoe ik moest eten, in theorie. Maar m’n hoofd stond op z’n kop… ik was bang voor frietjes, snoepjes, maar ook voor havermout en fruit.

 

LEES MEER

womens health coach

1 jaar geleden besloot ik, dat ik het wel verdiende om een coach te nemen. Waarom? Omdat ik het beu was mezelf weg te cijferen en mezelf niet goed genoeg te voelen.

Doorheen dit jaar werd mijn relatie met voeding beter. Ik leerde om het tracken los te laten, om te luisteren naar mijn lichaam en me te focussen op voedzaamheid ipv gezond vs ongezond. Daarnaast leerde ik dat rustdagen essentieel zijn om te groeien en meer niet altijd beter is (oké, hier werk ik nog aan).

LEES MEER

womens health coach

Ik zag in dat mijn manier van eten ( zo weinig mogelijk) echt niet langer kon!

Achteraf schrik ik als ik bedenk hoe ik leefde voordat ik bij Eva begon. De laatste maanden heb ik zo enorm veel geleerd en ben ik echt in gaan zien dat zo min mogelijk eten niet verstandig is. Vooral als ik nu zie hoeveel energie ik heb, eet ik voldoende, sport ik voor plezier en niet meer als verplichting en zit ik hormonaal zoveel beter in mijn vel!

LEES MEER

Coach voor vrouwen

Dat moment dat ik met mijn ogen dicht, mijn favoriete broek ging passen, vergeet ik nooit meer! ‘’HET PAST”

Ik ben enorm blij en trots op mijn progressie in deze 4 maanden. Waarin mijn doelen als mijlen ver weg en onbereikbaar leken. Werd het fysiek meer merkbaar geworden en ook vooral qua mindset, voel ik me krachtiger en weerbaarder.

 

LEES MEER

Vrouwengezondheid

Ik heb gedurende het proces gemerkt dat mijn mindset van het puur werken aan een uiterlijk fysiek zich verschoven heeft naar het verlangen van een algeheel well-being.

Ik ben mijn hele leven al actief geweest, rij sinds mijn zesde paard en heb altijd veel gefietst en hardgelopen. Ik heb daarnaast veel verschillende groepslessen geprobeerd, waaronder bodypump. Ik was inmiddels 12 kg afgevallen en de eerste spierontwikkeling werd al zichtbaar. Dit motiveerde mij om het krachthonk in te gaan en een nieuwe liefde was geboren.

LEES MEER

Women's Health Coach

Vanaf een jonge leeftijd heb ik me bezig gehouden met fitness en voeding. Ik streefde naar sterk zijn, maar toch een vrouwelijk figuur hebben. Curvy fit noem ik dat.

Ondanks dat ik heel gedreven was, boekte ik niet het gewenste resultaat. Ik had simpelweg de kennis er niet voor en besloot daarom met Eva als coach aan de slag te gaan. Ze begreep meteen wat mijn doelen waren en wat me motiveerde.

 

LEES MEER

Less is not always better! Na jaren diëten, jojo'en en een ongezonde relatie met eten, ben ik eindelijk op een plek waar ik balans heb gevonden. Fysiek is er een hoop veranderd, maar ook mentaal heb ik grote stappen gezet. ⁣

Ik heb de knop omgezet, maar dat betekent niet dat alles in één keer goed ging. Jammer haha, maar zo werkt het niet..

LEES MEER

Ik ben achter gekomen dat ik in een bepaalde flow - wat ik de rationele modus operandi noem - makkelijk de balans kan vinden tussen voedzaam en genieten.

Ik ging naar Eva met de vraag om te leren een evenwichtige relatie met eten op te bouwen/ behouden. Dat lukte mij toen ik alleen was maar soms en tijdelijk. Onder Eva haar begeleiding heb ik geleerd om mijn lichaam te begrijpen en daar naar te luisteren. 

LEES MEER

error: Content is protected !!