The Women’s Health Guide

Download hem nu!

Hi Girl,

Heb je je wel eens afgevraagd waarom je je op een bepaalde manier voelt? Niet helemaal lekker in je vel, niet fit, vage klachten, maar niks dat je echt kunt plaatsen of ergens aan toe kunt schrijven? You’re not alone. Hoog tijd om over hormonen en het vrouwelijk lichaam te praten. Daar liggen meer antwoorden dan je zou denken. Daarom dit ebook.

Als Women’s Health Coach wil ik je duidelijk maken dat jij jouw klachten echt kan verminderen en zelfs verhelpen. Als je maar begrijpt wat er écht gebeurt. Want je ongesteldheid is niet een maandelijks ongemak, maar een belangrijke indicator van je gezondheid. Waar veel mensen slechts problemen proberen te bestrijden of maskeren, gaan wij eindelijk samen in op de oorzaak van die problemen, om ze écht te verhelpen – niet alleen verhullen. 

Deze guide gaat je bewuster maken van alles omtrent je vrouwelijke gezondheid en de invloed van anticonceptie op je lijf en leven – liefdesleven zelfs. Zodat je begrijpt hoe het allemaal samenhangt: je krampen en je cravings, je huid en humeur, maar ook klachten die je misschien nooit echt hebt kunnen plaatsen. Daarnaast gaan we kijken naar je darmen, want daar gebeurt voor je algehele welzijn meer dan je denkt.

 Wat leer je in dit e-book?

  • Uitleg over hoe het nou eigenlijk allemaal werkt: je cyclus, hormonen, anticonceptie, darmen en die eetbuien
  • Tips over hoe je op een natuurlijke manier je menstruatieklachten kunt verminderen
  • Tips over hoe je je hormonen weer in balans kunt brengen wanneer je stopt met anticonceptie
  • Tips over hoe je darmklachten (en klachten die vanuit je onderbuik komen) kunt verhelpen
  • Tips over hoe je die plotselinge cravings en eetbuien op een gezonde manier kunt voorkomen
  • Lekkere recepten om die cravings mee te stillen
error: Content is protected !!
×