Home

EvaLuna Lifestyle

EvaLuna Lifestyle

The most meaningful way to succeed is to help others succeed.

The most meaningful way to succeed is to help others succeed.

Lynn - 37 JAAR
MOTION STORIES

Van het doorbreken van de vicieuze cirkel van diëten, hardnekkige patronen, PMS klachten en overwerken, naar het vinden van rust en het leiden van haar ideale leven.

‘’Elke keer als ik Eva iets hoorde vertellen, dacht ik die kennis gaat zo ver en ik had eigenlijk nog nooit gehoord dat er zoveel aspecten in het leven werden gecombineerd. Ik was nadat ik een burn-out had gehad al eens naar een therapeut geweest, ik had al eens business coaching gevolgd en personal training gevolgd. En dat werkte allemaal voor een tijd, maar ik vond het zo bijzonder hoe Eva daarin alles aan elkaar kon koppelen.’’

Toen Lynn startte met het Female Identity traject was ze uitgeput en voelde ze zich overweldigd door haar dagelijkse leven. Haar lichaam begon fysieke klachten te vertonen zoals vermoeidheid, darmklachten en PMS-klachten.

Maar na iets meer dan een half jaar van intensief samenwerken, heeft Lynn haar leven volledig omgedraaid. Ze leeft nu een leven vol creativiteit, voldoening, energie en rust.

‘’Het grootste dat er is veranderd is dat er ruimte is gecreëerd. Ruimte om de dingen te doen die voor mij belangrijk zijn. Leven volgens je eigen waarde, duidelijk weten waarvoor je zelf wilt staan.’’

‘’Ik was de
connectie aan het
verliezen met mezelf en
daardoor ook de
connectie met de ander’’

Marlou - 29 JAAR
PAINT BEAUTYSPOT

Marlou werd geleefd door constante vermoeidheid, teveel stress en het constant forceren. Alle ingrediënten van geluk waren er: een succesvol bedrijf, de perfecte partner en een fijne omgeving, maar toch ervaarde ze geen geluk. Ze zocht hulp om een burn-out te voorkomen en zelf geen oplossing meer zag. Daarnaast wilde ze haar PMS- en darmklachten oplossen die ze ervaarde. Tijdens het traject heeft ze zichzelf herontdekt en haar vrouwelijkheid en sensualiteit omarmd. Haar darmen zijn volledig hersteld en hormonale klachten verbetert. En most of all ze kan weer genieten van eten en haar zelfbeeld.

‘Ik heb mijn
vrouwelijkheid en
sensualiteit omarmd.’

Hadassah - 29 JAAR
FOTOGRAAF

‘Ik heb meer zelfvertrouwen en rust gekregen om te kunnen groeien met mijn bedrijf en de dingen te doen die ik wilde doen. Eva was er op de momenten wanneer het nodig was en hield de spiegel voor zodat ik ook zelf tot inzicht kwam. Ze dacht altijd mee, wat hielp nieuwe invalshoeken te creëren, waardoor ik niet vast bleef zitten in eigen gedachtenpatronen. Ik had altijd vage klachten zoals somberheid, darmklachten waar ik de vinger niet op kon leggen maar wist dat het niet klopte, die er nu niet meer zijn! ’’

‘Eva was er op
momenten dat het
nodig was...’

Sietske – 35 JAAR
INTERIEURONTWERPSTER STUDIO 6

Sietske (35 jaar, interieurontwerpster Studio 6) startte met het traject op een moment waarin PMS klachten haar leven domineerde. Er was maar één week in de maand dat ze zich echt goed voelde. Haar menstruatie was zelfs een emotionele bevrijding in vergelijking met de andere weken en iedere maand kwam de onzekerheid over haar leven en keuzes weer om de hoek kijken. Samen hebben we haar PMS klachten en depressieve gevoelens verbeterd, zodat ze zich weer kan focussen op wat er echt toe doet, zijzelf. Ze heeft grip op haar cyclus en weet wat ze kan doen om zich beter te voelen.

 

‘Ik heb weer
grip op mijn cyclus.’

Thinka - 31 JAAR
OSTEOPAAT BIJ CENTRUM OSTEON

Thinka kwam net uit een miskraam en voelde zich hormonaal totaal overhoop. Naast het feit dat ze endometriose had, had ze vaak migraine, constant een opgeblazen gevoel, kwam ze alleen maar aan en had ze totaal geen energie. Daarnaast was ze niet erg tevreden over haar lichaam en was haar zelfbeeld verstoord.

Accepteren dat het erbij hoorde, nee dat wilde ze niet. Er moest meer zijn. Maar via de reguliere zorg duurde het te lang en met afwijkende bloedresultaten werd niks gedaan.

Inmiddels is de situatie volledig veranderd. Zo zijn haar hormonale klachten drastisch verbeterd, ervaart ze geen opgeblazen gevoel meer en is de migraine drastisch verminderd. Ook heeft ze meer energie om de dingen te doen waar ze plezier uit haalt en kan ze echt genieten van wie ze is. En een prachtige bijkomstigheid van het beteren van de vruchtbaarheid is, dat er een baby op komst is!

‘een prachtige
bijkomstigheid van het
beteren van de
vruchtbaarheid is, dat er
een baby op komst is! ’

Sjoukje - 34 JAAR
LEIDINGGEVENDE ZORGSECTOR

Sjoukje startte het traject omdat ze ondanks al haar pogingen om gezonder te leven, zich niet beter ging voelen en ze haar levensenergie miste. Waar haar vrouwelijke fysieke klachten zoals: maandelijkse koortslip, kapotte mondhoeken, onregelmatige cyclus, neerslachtigheid, hoofdpijn, darmklachten, acne en vermoeidheid het nieuwe normaal leken te zijn, is dat inmiddels hersteld en verbeterd. Haar zelfvertrouwen nam toe, ze weet wat haar lichaam nodig heeft en kan er naar luisteren. Intussen is ze niet meer bezig met wat de wereld van haar verwacht, maar geeft ze zonder schuldgevoelens haar leven en geluk prioriteit.

 

‘Mijn
zelfvertrouwen nam toe,
ik weet wat mijn lichaam
nodig heeft. ’