Home

EvaLuna Lifestyle

EvaLuna Lifestyle

Hadassah

29 JAAR - FOTOGRAAF

Hadassah

29 JAAR - FOTOGRAAF

Ik voelde mij gestresst en constant opgejaagd.

Toen ik startte was ik heel erg gestresst en voelde me ik constant opgejaagd. Ik was niet blij met mezelf en niet tevreden over hoe het in mijn leven ging. Ik was continu in een snelvaart trein aan het leven en was half werk aan het leveren bij alles wat ik deed. Daarnaast merkte ik het ook in mijn darmen dat ik veel stress had omdat ik daar continue klachten van ervaarde en veel spanning in mijn schouders vasthield.

Ik zat al een lange tijd na te denken over het stoppen met werk alleen ik wist niet zo goed hoe. Ik twijfelde of ik het wel zou kunnen, daar had ik echt een setje voor nodig. Het zat allemaal wel in mijn hoofd maar het moest allemaal ook tot uitvoering komen. Ook wilde ik graag strakker worden, maar dat betekende achteraf gezien veel meer voor mezelf kiezen, grenzen stellen en vooral een fijner leven voor mezelf creëren.

Ik was constant in mijn hoofd bezig met wat als dit of wat als dat? Waardoor ik niet meer kon genieten van wat ik wél deed en bereikt had. Ik durfde niet te kiezen voor mijn bedrijf omdat ik bang was dat het niet ging lukken. Ik was helemaal niet bezig met het leven in het nu en wat ik nu graag wilde. Ik deed heel veel, maar deed eigenlijk ook niet veel. Het kwam niet verder en daardoor was er eigenlijk helemaal geen ruimte voor mijn gevoel. Ik was vooral bezig met wat rationeel nodig was in plaats van emotioneel. Ik moest mijn werk doen, een sociaal leven leiden en er was geen enkel emotie. Behalve wanneer ik echt een melt down had maar dan was het gelijk all out. Verder was daar eigenlijk geen ruimte voor.

Meer zelfvertrouwen, de rust die ik nodig had om door te kunnen groeien met mijn bedrijf. Om de dingen te doen die ik wilde doen. Dat ik weet wat mijn lichaam nodig heeft en hoe ik het op kan vangen. Ook meer kunnen luisteren naar wat ik nodig heb qua voeding in plaats van waar heb ik trek in. Dat je jezelf niet hoeft te beperken in de keuzes die je maakt maar juist een combinatie kan maken tussen voedzaam en genieten. En daarin ook wat liever werd voor mezelf. Dat zorgde voor een betere verhouding naar voedsel toe, ik weet nu wat ik kan doen en wat ik nodig heb.

Meer zelfvertrouwen, de
rust die ik nodig had om te
groeien met mijn bedrijf

Ik zat jarenlang aan de pil en daar ben ik mee gestopt omdat ik daar somber van werd. Toen stapte ik over naar de spiraal maar wilde uiteindelijk toch wat anders. Ik had altijd vage klachten zoals somberheid waar ik de vinger niet op kon leggen maar wist dat het niet klopte. Toen ben ik uiteindelijk dankzij jou ermee gestopt en ook echt met een fijn plan veel meer in balans gekomen. Dat het lichaam veel natuurlijker voelde. Zo waren de menstruaties voor de pil altijd heel zwaar en nu is de menstruatie veel sneller klaar, minder zwaar en ik kon het goed opvangen omdat het beter in balans was.

Ook de darmen zijn veel beter hersteld, bij mijn glutenintolerantie en aanraking van gluten herstel ik veel sneller. Vroeger had ik altijd van die zakjes nodig voor mijn stoelgang, dat heb ik nooit meer hoeven te gebruiken.

Ik had ook een kinderwens en wiste niet goed wanneer, maar op een gegeven moment voelde ik me goed en in balans en durfde ik ook te kiezen voor de kinderwens. Ik was in balans en wist wat ik wilde waardoor het voor mij vertrouwd voelde en ik het geloof had in mezelf dat ik dit ook zou kunnen. En binnen 2 maanden werd ik toen ook gelijk zwanger.

De rust blijft voor mij echt een belangrijk punt ook in mijn zwangerschap. Zo heb ik dit eerste trimester ook veel meer balans met mezelf, grenzen kan ik veel beter stellen, ik kan ruimte maken voor mezelf en dat was zonder het traject nooit gelukt. Dan was ik echt bij elk moment dat ik rust moest nemen super onrustig geweest.

Ik vond het heel fijn. Ik kon altijd bij je terecht qua support en contact. Je was eerlijk en ik voelde een mate van veiligheid waarin ik alles in vertrouwen kon vertellen.