Stracciatella Ijstaart met Bastogne Crumbles

Van simpele recepten kan ik vaak het meest enthousiast worden zoals deze ijstaart daar een perfect voorbeeld van is. Je hebt hem zo klaar en de enige wachttijd is het vriezen.

En de smaak vergeet ik je bijna over te vertellen. Hij is echt heerlijk! Here we go!

Wat heb je nodig (10 stukken(?

Zo lukt het recept altijd:

  1. Maal de notenmix, dadels, de helft van de mango en de helft van de cacaopoeder 1 min. in de keukenmachine.
  2. Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier en verdeel het mengsel over de bodem. Druk goed aan, smeer de hazelnoot pasta erop en leg de rest van de mango erop en zet 10 min. in de vriezer.
  3. Smelt ondertussen in een steelpan de pure chocolade op laag vuur.
  4. Snijd het vanillestokje in de lengte open en schraap met een mespunt het merg eruit. Neem de pan van het vuur en roer het vanillemerg en zoetstof door het mengsel heen.
  5. Neem de springvorm uit de vriezer en schenk het chocolade mengsel over de mango en kokos. En top af met de kwark.
  6. Zet de taart 1 uur in de vriezer. Laat voor serveren 10-20 min. op kamertemperatuur komen.
  7. Smullen maar!

Voedingswaarde (per stuk):

  • 277 Calorieën
  • 25,3g Koolhydraat
  • 15,2g vet
  • 7,8 Eiwit
  • 1,8g Vezels

Heb jij dit lekkere receptje geprobeerd? Plaats jou foto ervan op Instagram en tag mij @ Evalunalifestyle!

Heb je vragen over dit recept of wil je meer weten over online coaching en voeding? Neem vrijblijvend contact met mij op.