online-coaching-voeding

Ik zit stukken beter in mijn vel, voel me niet zo opgeblazen en mijn lichaam ziet er ook veel beter uit.

Samen met Eva Luna Lifestyle ben ik in juli 2017 begonnen aan dit proces. De eerste drie maanden verliepen vlekkeloos en ik vond het ook super leuk en interessant.

meer

In die eerste periode zag ik mijn lichaam fel veranderen! Rond de feestdagen heb ik een terugval gehad, niet een terugval dat ik weer op mijn oude gewicht zat maar wel een paar kilo erbij. Overigens heb ik wel van al het lekkers genoten en accepteerde ik de gevolgen. De draad weer oppakken was lastig, maar ik voel zo’n groot verschil als ik weer op mijn voeding let en lekker train. Ik voel mezelf dan stukken beter, niet zo opgeblazen en mijn lichaam ziet er ook veel beter uit! Eva is een coach die altijd positief is. Ze is eerlijk en denkt graag met je mee om oplossingen te zoeken die werken voor jou. En als het even niet lukt gaan we samen uitzoeken waardoor dit nou komt, zodat ze jou hiermee kan helpen. Op aanvraag deelt ze ook recepten en tips voor tussendoortjes. Ze heeft veel kennis over voeding, het menselijke lichaam/brein en beweging. Tijdens mijn workout maak ik ook vaak filmpjes van mezelf, zodat ze mijn techniek kan checken en hier feedback op kan geven. Ik ben superblij met dit resultaat. Maar ik weet dat er nog meer uit te halen valt en wil mijn lichaam nog meer gaan shapen, nog even wat vet verbranden en dan spieren opbouwen. Let’s go for it!

minder


Ik wil ook starten!

online-coaching-afvallen

Ik zit heerlijk in mijn vel, geniet van eten (want FOOD = LIFE) maar ga ook met veel plezier naar de sportschool.

Dik ben ik nooit geweest. Maar ik zag de grote gele M wekelijks iets te vaak, hahaha! Ik zat letterlijk en figuurlijk niet lekker in mijn vel en wilde meer weten over voeding en training. Ik wist alleen niet hoe.

meer

Ik was onzeker om te beginnen want ik hoorde regelmatig: “Whitley, je bent gek, je ziet er goed uit, jij hebt geen dieet nodig. Doe maar effe normaal!” Maar toch voelde ik me niet zo chill. Ik was ook niet op zoek naar een dieet. Ik was op zoek naar een gezonde en fitte levensstijl. Heel spontaan op een vrijdagochtend heb ik mezelf ingeschreven bij Eva Luna Lifestyle en kon ik het weekend nog aan de slag! Ik heb hier geen moment spijt van gehad. Ik zit heerlijk in mijn vel, geniet van eten, want FOOD = LIFE, maar ga ook met veel plezier naar de sportschool. Eva geeft me de dagelijkse support (en gezelligheid) die ik nodig heb. En op de momenten dat ik vind dat het minder gaat trekt ze me er gewoon weer door. Echt een topper en uiteindelijk zelfs vriendschap aan overgehouden. Ze weet je echt te inspireren, te motiveren maar ook dieper na te laten denken over wat je doet. Je wordt je bewuster van de dingen en leert genieten!

minder


Ik wil ook starten!

online-coaching-voeding

Wat me vooral is bijgebleven, is dat de getalletjes er eigenlijk niet zoveel toe doen. Je lichaam kan je ontzettend veel vertellen, als je er maar naar durft te luisteren.

Voordat ik bij Eva Luna Lifestyle startte, was ik al veel afgevallen. Ik at eigenlijk alleen nog maar ‘gezonde dingen’ en sportte zo’n vier keer in de week. Het voelde alsof ik mezelf dingen moest ontzeggen omdat ik nog niet tevreden was over mijn lijf. Ik had het gevoel dat ik geen ongezonde dingen kon of mocht eten, omdat ik bang was om weer aan te komen.

meer

Ik wilde graag sterker en fitter worden, maar wilde tegelijkertijd eigenlijk ook nog wat afvallen. Ik had een tijdje andere online coaching gevolgd, maar ik vond dat deze aanpak niet persoonlijk genoeg was en dat werkte gewoon niet voor me. Ik wilde er echt alles voor doen, maar ik wist alleen niet goed hoe. Via Instagram en andere reviews zag ik hele positieve verhalen langskomen over Eva als coach, en na een persoonlijk gesprek klikte het meteen. Ik merkte dat ik me heel erg in Eva’s aanpak kon vinden, omdat ze echt uitgaat van het creëren van een langdurige levensstijl. Wat me vooral is bijgebleven, is dat de getalletjes er eigenlijk niet zoveel toe doen. Je lichaam kan je ontzettend veel vertellen, als je er maar naar durft te luisteren. Ik ben eerst nog wat afgevallen en daarna onder begeleiding van Eva voor het eerst gaan ‘bulken’. Ik ben blij met hoe ik er nu uitzie en voel me fit en sterk. Ik ben blij met de balans die ik heb gevonden en ben heel tevreden met de mindset die ik nu heb, waarbij er veel meer ruimte is om gewoon lekker te genieten. Iedereen die het fijn vindt om ook echt mentaal gecoacht te worden en niet alleen maar een standaard voedingsschema of trainingsschema wil krijgen, zou ik aanrader bij Eva Luna Lifestyle te starten!

minder

 

Ik wil ook starten!
online-coaching-voeding

Ik kijk nu een stuk positiever naar mezelf in de spiegel!

Sinds ik samen met Eva van start ben gegaan, ben ik positiever naar mijzelf gaan kijken. Ik sta versteld van mijn eigen doorzettingsvermogen.

meer

Het volgen van het plan en elke dag de supermotiverende coaching zorgen ervoor dat ik op het rechte pad blijf. Ik weet nu goed wat ik wel en niet moet eten om in balans te blijven. Eerlijk is eerlijk: het is ook hard werken. Gelukkig is dat niet erg, en ik moet zeggen dat dit er juist voor zorgt dat ik trots op mezelf kan zijn. Het gaat allemaal niet vanzelf, maar juist doordat ik er actief mee bezig ben, kijk ik nu een stuk positiever naar mezelf in de spiegel. Dat gaat nog veel verder dan alleen hoe ik naar mijn lichaam kijk. Ook de meetmomenten met foto’s zijn een eye-opener. Eva zorgt er echt voor dat je op een andere manier naar jezelf leert kijken. Ik ben heel blij dat ik drie maanden geleden begonnen ben en ben benieuwd waar onze samenwerking me nog gaat brengen. Ik snap nu waarom het een levensstijl is en geen dieet. De komende drie maanden ga ik goed gebruiken het voedings- en bewegingspatroon nog meer in mijn systeem te krijgen.

minder


Ik wil ook starten!

online-coaching-voeding

De balans tussen genieten en structuur.

Op mijn dieptepunt woog ik 92 kilo. Ik voelde mij zo onzeker over mijn lichaam dat ik besloot er wat aan te doen. Op eigen kracht ben ik 8 kilo afgevallen in anderhalf jaar, tot ik besloot te beginnen bij Eva Luna Lifestyle.

meer

Vier maanden na de start ben ik nog eens 10 kilo afgevallen. De kilo’s zijn niet eens het belangrijkst voor mij. Ik heb zoveel geleerd over voeding, training en mijn lichaam! Ik voel mij zoveel beter en meer zelfverzekerd! Allemaal dankzij de fantastische coaching van Eva.

minder

 

Ik wil ook starten!
online-coaching-voeding

Practice what you preach!

Zelf heb ik ook een weg moeten vinden in vitaliteit en de juiste methodiek die daarbij werkte voor mij. Het heeft enkele jaren gekost om te ondervinden wat daarin werkte, maar dat is me uiteindelijk ook gelukt. Echte ervaring komt naast de wetenschap ook uit de praktijk. Daarom: Practice what you preach!

Ik wil ook starten!
online-coaching-voeding

Veel progressie weten te boeken niet alleen fysiek, maar vooral ook mentaal!

Eva is een coach die zich onderscheidt van andere coaches en trainers. Ze denkt met je mee, maar zet je tegelijkertijd ook zelf aan het denken. Eva weet precies hoe ze je moet benaderen, vraagt de juiste dingen op de juiste momenten en is heel meelevend.

meer

Daarnaast heeft Eva ongelooflijk veel kennis die ze maar al te graag met je deelt! Uit mijn eigen ervaring kan ik zeggen dat Eva een topcoach is. Met behulp van Eva heb ik veel progressie weten te boeken niet alleen fysiek, maar vooral ook mentaal. En dat is juist iets wat Eva zo goed maakt. Ze weet maar al te goed dat het fysieke plaatje pas compleet is als het mentaal ook klopt. Thanks Eef, ik ben je dankbaar voor alles wat je mij hebt bijgebracht!

minder


Ik wil ook starten!

online-coaching-voeding

Het resultaat tot nu toe? Haast te mooi om waar te zijn! Ik ben nu fitter, blijer, energieker en tevreden als ik in de spiegel kijk.

Ik hou van eten en uit eten gaan, naast een goede borrel op z’n tijd. Om te compenseren was ik doordeweeks heel streng voor mezelf qua voeding en had ik na werktijd weinig energie.

meer

In lange weekenden en op vakantie liet ik de touwtjes lekker vieren – dat had ik dan keihard verdiend, vond ik. De balans was zoek en zo werd ik elk jaar een beetje zwaarder. Ik baalde van mijn gebrek aan discipline en gewicht en voelde me niet fit.

 

Mijn wens was om tevreden naar foto’s van mezelf te kunnen kijken en blij te zijn in bikini. Voordat ik koos om met Eva aan de slag te gaan, had ik wel mijn bedenkingen. De transformaties zagen er goed uit, zo goed dat het te mooi leek om waar te zijn. En natuurlijk vroeg ik me af: kan ik dit wel?

 

Ik verwachtte niet dat het me zou lukken om een nieuwe levensstijl te combineren met mijn drukke baan en sociale leven. Gelukkig heb ik de stap gezet! Eva is een enorme toegevoegde waarde gebleken  in de weg naar de beste versie van mezelf! Ze is streng als ik het nodig heb en laat juist inzien wanneer ik te hard voor mezelf ben en daarmee mijn eigen succes in de weg sta. 

 

Het resultaat tot nu toe? Het blijkt helemaal niet te mooi om waar te zijn. Ik ben nu fitter, blijer, energieker en tevreden als ik in de spiegel kijk. Hoera! Uiteraard raad ik dit iedereen aan, vooral als je je herkent in mijn beginsituatie. Eva is echt de beste coach die je je wensen kunt! Enorm ervaren, professioneel, een voorbeeld, maar bovenal steun en toeverlaat. Ik heb ontzettend veel van haar geleerd over training, voeding en het organiseren van een gezonde(re) lifestyle!

!

minder


Ik wil ook starten!

online-coaching-voeding

Het kost zo goed als geen moeite meer, het is een gewoonte.

Voordat ik startte deed ik af en toe aan sport en af en aan wat aan minder eten (niet zozeer gezonder eten) maar echt consequent was ik ook niet.

meer

Hierdoor had ik periodes dat ik te strikt op voeding lette en periodes dat ik er helemaal niet mee bezig was. Ik was vaak moe, had geen energie en voelde me niet prettig in mijn eigen lichaam. Ik wilde graag afvallen en beter in m’n vel zitten. Ik ben altijd al aan de stevige kant geweest, al vanaf de basisschool heb ik op moeten letten dat ik niet te zwaar werd. Ik heb al ontelbare diëten gevolgd maar zodra ik daar mee stopte en weer terugviel in mijn oude eetpatroon kwamen de kilo’s dubbel zo hard weer terug. Daardoor raak je gefrustreerd en gedemotiveerd wat natuurlijk helemaal niet meehielp. Dat was vooral een motivatie probleem, 2 kleine kinderen, fulltime drukke veeleisende baan, ik zag geen tijd om ook nog aan mezelf te werken. Inmiddels weet ik dat je tijd voor jezelf moet inplannen, want voor jezelf zorgen is net zo belangrijk als voor anderen zorgen. Ik heb me op Instagram en internet georiënteerd naar welke coaches het beste paste bij wat ik zocht. Ik wilde een coach die weet waar ze het over heeft qua coaching, training en leefstijl en die pro-actief coacht en tips geeft. Ik kwam veel goede verhalen tegen over Eva en ben haar gaan volgen op Instagram. En dat was een goede keuze! Tot nu toe ben ik het meest tevreden over het feit dat ik het volhoud! Het kost zo goed als geen moeite meer, het is een gewoonte. Fysiek gezien ben ik het meest trots op de ruim 13 kg die ik ben afgevallen en de veranderingen die mijn lichaam de afgelopen anderhalf jaar heeft doorgemaakt, zelfs na 2 zwangerschappen kun je nog redelijk strak in je vel komen. Ik voel me nu een stuk fitter en gemotiveerder dan voor ik startte!   

minder


Ik wil ook starten!

online-coaching-afvallen

Ik twijfelde: Zou ik mezelf niet te veel druk opleggen? Zou het me niet te veel kosten qua sociale dingen?

Voordat ik startte zat ik goed in mijn vel, maar was ik benieuwd of ik wat strakker kon worden en wilde ik stiekem mijn studenten kilootjes vaarwel zeggen.

meer

Ik heb altijd fanatiek gehockeyd en na een periode in de winterstop meer met krachttraining bezig te zijn geweest, realiseerde ik me dat ik dat heel erg leuk vond! Via 2 vriendinnetjes hoorde ik dat zij door Eva Luna gecoacht waren in training en voeding. Ik twijfelde wel of ik zo’n programma aan wilde gaan: zou ik mezelf niet te veel druk opleggen? Zou het me niet te veel kosten qua sociale dingen. Uiteindelijk toch besloten om het gewoon te proberen, eens kijken wat het me zou brengen! Ik ben nu op de helft en ik vind het echt heel erg leuk, boek veel resultaat en ik kan mijn sociale leven ernaast gewoon helemaal behouden. Ik heb geleerd om bewuste keuzes te maken qua voeding en ga drie keer per week met heel veel plezier naar de gym. Top beslissing dus en op naar de volgende 3 maanden!!!

minder

 

Ik wil ook starten!
online-coaching-voeding

Investeren in jezelf kost tijd en geduld, maar hoe zelfverzekerd en trots je daarna bent is alles waard geweest.

Alweer bijna een half jaar voorbij gevlogen waarin ik samen met eva gewerkt hebt aan het behalen van resultaat. Ik heb altijd gedroomd van het resultaat wat ik nu heb bereikt en mag met trots schrijven dat dit mij gelukt is!

meer

Investeren in jezelf kost tijd en geduld, maar hoe zelfverzekerd en trots je daarna bent is alles waard geweest. Eetbuien tot uitdagingen tot overwinningen tot teleurstellingen: je maakt het allemaal mee. Hierin heeft Eva mij erg goed bij gecoacht. Zorg op maat heeft zij geleverd, altijd bereid om extra oefeningen te geven waar je naar vraagt, organiseert meetings, stuurt fijne receptjes op, kijkt mee op een menukaart om de juiste keuze te maken als je uiteten gaat. En dit zijn maar enkele voorbeelden. Ze helpt mij om te kijken naar mezelf en hoe ik mezelf een lifestyle kan aanleren, wat vol te houden is. Altijd gemotiveerd om het beste uit mij te halen! Ik wil je bedanken voor onze fijne tijd samen en het zal leeg voelen als ik niet meer spreek. Je was als een dagboek (die terugschrijft) voor mij.

minder


Ik wil ook starten!

online-coaching-voeding

Na de zwangerschap van mijn tweeling wilde ik zo snel mogelijk van de laatste extra kilo’s af!

Na de zwangerschap van mijn tweeling wilde ik zo snel mogelijk van de laatste extra kilo’s af! Na een aantal maanden ben ik weer aan het werk gegaan en het was tijd om ook fysiek verandering aan te brengen.

meer

Vanwege drukte werd de mogelijkheid tot trainen wel minder. Gelukkig bleef mijn lichaam hetzelfde als de maand ervoor, dit gaf mij nog meer doorzettingsvermogen. Zo zie je dat beweging wel essentieel is maar wel in combinatie met de juiste voeding. Ik ben nu bewust van wat ik eet en plan de lekkere eetmomentjes in. Ik eet heel gevarieerd en kan nog steeds genieten van een lekkere dingen! Lekkere dingen eten is nog steeds mogelijk, het zijn geen extra’s meer, het past nu binnen mijn macro’s. Het is erg fijn om iedere dag contact te hebben met Eva. Ze geeft informatie tips en lesjes en tevens geeft ze heerlijke recepten. Zij houdt de voeding nauwkeurig in de gaten en geeft mij vaak complimenten en dat is natuurlijk altijd goed voor je zelfvertrouwen. Dankjewel lieve Eva!

minder

 

Ik wil ook starten!
online-coaching-voeding

Heel persoonlijk, concreet en flexibel! Echt een aanrader voor als je de bomen door het bos niet meer ziet.

Sinds een tijdje gestart bij Eva en echt super blij met haar! Ik was al bezig met meer bewegen en gezonder eten, maar had eigenlijk geen idee wat mijn lichaam nodig had qua voeding en in de sportschool voelde ik me altijd verdwaald.

meer

Eva heeft me veel nieuwe inzichten gegeven waardoor ik voor mezelf een hele fijne balans heb kunnen creëeren. In de avond lekker uiteten? In de ochtend veel eiwitten, in de middag veel groenten zonder koolhydraten en in de avond lekker zonder schuldgevoel genieten. Eva is heel persoonlijk, concreet en flexibel! Echt een aanrader voor als je (net als ik) soms de bomen door het bos niet meer ziet. Nu verder knallen voor die sixpack!

minder


Ik wil ook starten!

online-coaching-voeding

Na 20 Weken super progressie geboekt!

Ik ben een emotie eter, door stress werd dat alleen erger en kwam ik heel wat kilo’s aan. Ik besloot daarom een punt achter te zetten en te starten.

meer

Op 6 februari ben ik van start gegaan met Eva als coach. Het was hard werken en met vallen en opstaan maar dankzij de fantastische begeleiding van Eva heb ik na 20 weken super progressie geboekt!

minder

 

Ik wil ook starten!
online-coaching-voeding

Heel persoonlijk, concreet en flexibel! Echt een aanrader voor als je de bomen door het bos niet meer ziet.

Samen met Eva Luna Lifestyle ben ik in juli 2017 begonnen aan dit proces. De eerste 3 maanden verliepen vlekkeloos en ik vond het ook super leuk en interessant.

meer

In deze eerste periode zag ik mijn lichaam veranderen en mijzelf trouwens ook! Rond de feestdagen heb ik een terugval gehad, niet een terugval dat ik weer op mijn oude gewicht zat maar wel een paar kilo erbij. Overigens heb ik wel van al het lekkers genoten en accepteerde ik de gevolgen. De draad weer oppakken was lastig, maar ik voel zo’n groot verschil als ik weer op mijn voeding let en lekker train. Ik voel mezelf dan stukken beter, niet zo opgeblazen en mijn lichaam ziet er ook veel beter uit! Eva is een coach die altijd positief is. Ze is eerlijk en denkt graag met je mee om oplossingen te zoeken die werken voor jou. En als het even niet lukt gaan we samen uitzoeken waardoor dit nou komt, zodat ze jou hiermee kan helpen. Op aanvraag deelt ze ook recepten en tips voor tussendoortjes. Ze heeft veel kennis over voeding, het menselijk lichaam/brein en beweging. Tijdens mijn workout maak ik ook vaak filmpjes van mezelf zodat ze mijn techniek kan checken en hier feedback op kan geven. Ik ben super blij met dit resultaat. Maar ik weet dat er nog meer uit te halen valt en wil mijn lichaam nog meer gaan shapen, nog even wat vet verbranden en dan spieren op gaan bouwen. Let’s go for it!

minder


Ik wil ook starten!

online-coaching-voeding

Door veel consistentie in mijn nieuwe levensstijl is alles mij nu eigen.

Vijf maanden geleden keek ik in de spiegel en herkende ik mezelf niet meer. Zonder structuur in voeding en beweging en ook nog medicatie brachten mij tot een dieptepunt.

meer

Ik begon samen met Eva met werken aan vetverliezen. Alle momenten van onzekerheid heb ik met Eva gedeeld en zij gaf mij alle nodige motivatie. Door veel consistentie in mijn nieuwe levensstijl is alles mij nu eigen. Ik herken mijzelf weer en ik ben enorm trots op wat ik heb behaald. Daarnaast durf ik weer te dromen over hoe ik mijn lichaam wil zien en dit na te streven.

minder

 

Ik wil ook starten!
online-coaching-afvallen

Ik zit heerlijk in mijn vel, geniet van eten, want FOOD = LIFE, maar ga ook met veel plezier naar de sportschool.

Dik ben ik nooit geweest. Maar ik zag de grote gele M wekelijks iets te vaak, hahaha! Ik zat letterlijk en figuurlijk niet lekker in mijn vel en wilde meer weten over voeding en training.

meer

Ik wist alleen niet hoe. Ik was onzeker om te beginnen want ik hoorde regelmatig: “Whitley je bent gek, je ziet er goed uit, jij hebt geen dieet nodig. Doe maar effe normaal!” Maar toch voelde ik me niet zo chill. Ik was ook niet op zoek naar een dieet. Ik was op zoek naar een gezonde en fitte levensstijl. Heel spontaan op een vrijdagochtend heb ik mezelf ingeschreven bij Eva Luna Lifestyle en kon ik het weekend nog aan de slag! Ik heb hier geen moment spijt van gehad. Ik zit heerlijk in mijn vel, geniet van eten, want FOOD = LIFE, maar ga ook met veel plezier naar de sportschool. Eva Luna Poorthuis geeft me de dagelijkse support (en gezelligheid) die ik nodig heb. En op de momenten dat ik vind dat het minder gaat trekt ze me er gewoon weer door. Echt een topper en uiteindelijk zelfs vriendschap aan overgehouden. Ze weet je echt te inspireren, te motiveren maar ook dieper na te laten denken over wat je doet. Je wordt bewuster en leert genieten!

minder


Ik wil ook starten!

online-coaching-voeding

Het meeste dat mij is bijgebleven dat de getalletjes er eigenlijk niet zoveel toe doen, maar je lichaam je ontzettend veel kan vertellen als je er naar durft te luisteren.

Voordat ik bij Eva Luna Lifestyle startte was ik al wel veel afgevallen. Ik at eigenlijk alleen nog maar ;gezonde dingen’ en sportte zo’n 4 keer in de week.

meer

Het voelde alsof ik mezelf dingen moest ontzeggen omdat ik nog niet tevreden was over mijn lijf en ik het gevoel had dat ik geen ongezonde dingen kon eten, omdat ik bang was om weer aan te komen. Ik wilde graag sterker en fitter worden, maar wilde tegelijkertijd eigenlijk ook nog wat afvallen. Ik had een tijdje andere coaching gevolgd via een ander coaching bedrijf, maar ik vond dat deze aanpak niet persoonlijk genoeg was en merkte dat dit gewoon niet voor mij werkte dus was het tijd om een besluit te nemen. Ik wilde er echt alles voor doen, maar ik wist alleen niet goed hoe. Via Instagram en ook via reviews zag ik hele positieve verhalen langskomen over Eva als coach en na een persoonlijk gesprek klikte het meteen. Ik merkte dat ik me heel erg in eva haar aanpak kon vinden, omdat ze echt uit gaat van het creëren van een langdurige levensstijl. Het meeste dat mij is bijgebleven dat de getalletjes er eigenlijk niet zoveel toe doen, maar je lichaam je ontzettend veel kan vertellen als je er naar durft te luisteren. Ik ben eerst nog wat afgevallen en daarna onder begeleiding van Eva voor het eerst gaan ‘bulken’. Ik ben blij met hoe ik er nu uit zie en voel me fit en sterk. Ik ben blij met de balans die ik heb gevonden en ben heel tevreden met de mindset die ik nu heb, waarbij er veel meer ruimte is om gewoon lekker te genieten. Iedereen die het fijn vindt om ook echt op het mentale gebied gecoached te worden en niet alleen maar een standaard voedingsschema of trainingsschema te krijgen, zou ik aanrader bij Eva Luna Lifestyle te starten!

minder

 

Ik wil ook starten!
online-coaching-voeding

Ik eet gezonder, ik sport meer en voel me lekkerder in mijn vel.

Soms zie je niet volledig welke doelen je al behaald hebt en baal je van het feit dat je een enorme terugval hebt… Maar truth be told, alles heeft tijd nodig.

meer

Je kan je doelen niet in een dag/week of maand behalen (ja maybe als je kleine doelen hebt) voor sommige doelen duurt het net even wat langer. Mijn doel duurt inmiddels al bijna 3 jaar en ik heb al best wel wat behaald, maar ben nog niet waar ik graag wil zijn… Alles gaat met stapjes, klein of groot, maar ooit kom je er wel als je maar blijft doorzetten! Sinds ik ben begonnen met Eva, heb ik geleerd om door te zetten en te blijven kijken naar mijn progressie voor motivatie, of dit nu in kilo’s of centimeters zijn. Het gaat af en toe met ups en downs en dat is prima. Ik eet gezonder, ik sport meer en voel me lekkerder in mijn vel. Eva en haar motivatie, tips en eerlijkheid helpen mij enorm om door te blijven zetten.

minder


Ik wil ook starten!

online-coaching-voeding

Veel progressie weten te boeken niet alleen fysiek, maar vooral ook mentaal!

Eva is een coach die zich onderscheid van andere. Ze denkt met je mee, maar zet je tegelijkertijd ook zelf aan het denken. Eva weet precies hoe ze je moet benaderen, vraagt de juiste dingen op de juiste momenten & is heel meelevend.

meer

Daarnaast heeft Eva super veel kennis die ze maar al te graag met je deelt! Uit mijn eigen ervaring kan ik zeggen dat Eva een top coach is. Met behulp van Eva heb ik veel progressie weten te boeken niet alleen fysiek, maar vooral ook mentaal. En dat is juist iets wat Eva zo goed maakt. Ze weet maar al te goed dat het fysieke plaatje pas compleet is als het mentaal ook klopt. Thanks Eef ik ben je dankbaar voor hetgeen jij mij hebt bijgebracht!

minder

 

Ik wil ook starten!
online-coaching-voeding

Ik heb etentjes waar ik van kan genieten zonder mij schuldig te voelen!

Na al vele jaren wat geprobeerd te hebben nam ik in november 2017 toch maar de sprong in het diepe. Ik zag het als laatste redmiddel, na al zo veel andere dingen geprobeerd te hebben en in 2018 25 jaar te worden moest er echt wat gaan veranderen.

meer

Als dit niet zij lukken dan zou niks lukken. Natuurlijk zie je al die transformaties voorbij komen en hoop je ook op zo’n resultaat, maar ik ging er zonder al te hoge verwachtingen in. Het gaat niet vanzelf en je zult er hard voor moeten trainen, maar ik heb ook gewoon nog feestjes, etentjes en en lange vakantie gehad waar ik van kan genieten en mij dan niet meer schuldig hoef te voelen over wat ik gegeten heb. Balance is key! Nu ben ik alweer 16 weken bezig! Eva is heel direct betrokken bij je proces en kan je helpen met iedere vraag die je hebt en niet te vergeten de leuke meetings die ze regelt. Omdat ik moeite had met het stellen van een doel raadde zij mijaan om met vetpercentages te gaan werken en dus een tang aan te schaffen. Nu zit ik op de 23,4 procent en we werken naar de 20 procent toe om vervolgens over te gaan naar spieropbouw. Never change a winning team!

minder

 

Ik wil ook starten!
online-coaching-voeding

Ongeveer 1 jaar verder sta ik elke ochtend trots voor de spiegel.

“Op maandag begin ik weer met een gezonde leefstijl,dit keer echt hoor!” Dit was ik wekelijks voordat ik begon. Na mijn reis had ik mezelf direct aangemeld bij ELL.

meer

Ik begon met 3 keer trainen per week maar dit ging al snel naar 4 keer. Vooral op mentaal gebied, als ik er even doorheen zat. Hielp ze mij super goed. Ik had totaal geen balans tussen voeding en training. Eva heeft mij geleerd dit wel te krijgen. Ik kan nu optimaal genieten van etentjes en wijntjes! Na mijn vetverlies periode ben ik begonnen met spieropbouw. Ik kan Eva echt alles vragen en vertellen. Ongeveer 1 jaar verder sta ik elke ochtend trots voor de spiegel. Ook vind ik de bikini foto’s totaal niet erg meer. Inmiddels heb ik een nieuwe leefstijl gecreëerd!

minder


Ik wil ook starten!

online-coaching-voeding

Ondanks mijn baan als piloot is deze leefstijl goed vol te houden!

Samen met eva ben ik hard aan de slag gegaan met het veranderen van mijn leefstijl. Ik ben daarin tot op heden erg tevreden over! We hebben samen gekeken naar wat werkt voor mij en hoe ik het beste mijn leven als piloot kan combineren met deze leefstijl.

meer

Inmiddels bezig om in shape te komen voor mijn bruiloft en kan met alle trots zeggen dat ik er klaar voor ben! Ik voel mij energiek, voel mij goed en ben klaar om de jurk in te gaan. Eva is een hele open en eerlijke coach en zou haar zeker bij ieder ander aanbevelen. Zowel qua training, als voor mindset en je lichaam leren voeden!

minder

 

Ik wil ook starten!
online-coaching-voeding

In een half jaar tijd is mijn mindset enorm veranderd.

Sinds Januari ben ik bezig met Eva. In een half jaar tijd is mijn mindset enorm veranderd. Voorheen wist ik niet goed wat ik moest eten en hoe ik mijn trainingen moest invullen.

meer

Ik wilde wel maar wist niet hoe ik het moest aanpakken. Door de aanbevolen producten, het bijhouden van mijn voeding en de krachttrainingen krijg ik zicht op wat ik aan het doen ben. Het maakte mij bewust/ enthousiast om mijn eigen progressie in kracht en op foto’s te zien. De kilo’s vlogen er af. De gedragslessen die eva deelt zorgen voor het veranderen van mijn denk niveau. Elke keer weer nieuwe weetjes, je leert enorm veel over voeding, trainingen maar ook hoe om te gaan met tegenslagen. Ik heb al veel pogingen gedaan om mijn af te vallen maar door Eva is mijn leefstijl veranderd waardoor ik binnen een half jaar 20kg ben afgevallen. En 20 cm rond mijn taille ben kwijt geraakt (want kilo’s zeggen niet altijd alles!). Eva sleept mij letterlijk door dik en dun. Door elke dag contact te hebben is en blijft zij mijn stok achter de deur.

minder


Ik wil ook starten!

online-coaching-voeding

Balans: een levensstijl waar je van gaat houden!⠀

Balans is the key. Dat weten we als geen ander, maar in de praktijk gaat het toch even anders. Ik at al gezond, nam de juiste keuzes, maar de hoeveelheid was te weinig.

meer

En ik sportte al veel, maar veel cardio en geen kracht. Met als gevolg: geen resultaat. Ik was het spoor bijster; zat niet lekker in mijn vel en hield vocht vast plus geen energie. Dankzij Eva doe ik aan krachttraining en weet ik hoeveel moet eten. Binnen paar weken was ik al het vocht kwijt en had ik energie voor 10. De 80/20 regel was niks voor mij, dacht ik, maar Eva heeft mij laten inzien dat het de juiste manier is, waardoor ik geen haat liefde relatie meer heb met eten! Nu zit ik op de helft van het programma en wat heb ik veel geleerd! Ik zeg altijd tegen mijn vrienden: het lijkt alsof ik een cursus volg “hoe ga je van jezelf houden” en dat direct in praktijk toepas. Mijn abs komen tevoorschijn, ondanks dat ik geniet van wijn en chocolade. Maar wel bewust. En dat is dus die balans: een levensstijl waar je van gaat houden!⠀

minder

 

Ik wil ook starten!
online-coaching-voeding

Ik kijk nu een stuk positiever naar mezelf in de spiegel!

Ik ben, sinds ik samen met Eva van start ben gegaan, positiever naar mijzelf gaan kijken, ik sta versteld van mijn eigen doorzettingsvermogen.

meer

Het volgen van het plan en elke dag de super motiverende coaching zorgen ervoor dat ik op het rechte pad blijf. Ik weet nu goed wat ik wel en niet moet eten om in balans te blijven. Eerlijk is eerlijk, het is ook hard werken. Gelukkig is hard werken niet erg, en ik moet zeggen dat dit er juist voor zorgt dat ik trots op mezelf kan zijn. Het gaat allemaal niet vanzelf, maar juist doordat ik er actief mee bezig ben, kijk ik nu een stuk positiever naar mezelf in de spiegel. Dat gaat nog veel verder dan alleen hoe ik naar mijn lichaam kijk. Ook de meetmomenten met foto’s zijn een eye-opener. Eva zorgt er echt voor dat je op een andere manier naar jezelf leert kijken. Ik ben heel blij dat ik drie maanden geleden begonnen ben en ben benieuwd waar onze samenwerking me nog gaat brengen. Ik snap nu waarom het een levensstijl is en geen dieet. De komende drie maanden ga ik goed gebruiken het voedings- en bewegingspatroon nog meer in mijn systeem te krijgen.

minder


Ik wil ook starten!

online-coaching-voeding

Ik was altijd een ‘onbewuste eter’.

Ik had van te voren nooit gedacht binnen 8 weken al zo’n resultaat te behalen! Ik was altijd een ‘onbewuste eter’ en probeerde wel goed op mijn voeding te letten maar ik was niet sterk genoeg om dit ook daadwerkelijk te doen.

meer

Ook qua sport modderde ik altijd maar een beetje aan. Eva heeft mij de handvaten gegeven waarmee het wél is gelukt om mijn gewoontes te veranderen en het kost me niet eens moeite, iets wat ik van te voren wel had gedacht. Binnen een paar weken had ik mijzelf al een nieuwe levensstijl aangeleerd die mij goed bevalt en waarmee ik resultaat behaal. Resultaat zien bij mijzelf is wat me echt motiveert. Natuurlijk zie ik mooie lichamen voorbij komen waarvan ik denk: ‘Dat wil ik ook!’. Maar wat ik geleerd heb is dat ik alleen naar mijn eigen lichaam en doelen moet kijken en moet focussen om deze te behalen. Ik kreeg ook geen streng dieet en het is geen straf qua voeding. Ik bepaal zelf wat ik eet, als het maar min of meer binnen de lijntjes past. Binnen mijn plan past prima elke dag een stukje chocola of een bakje chips, dus dit is zeker vol te houden! En ik kan eindelijk zeggen dat ik zelfverzekerd naar mezelf kan kijken. Dankjewel Eva!

minder

 

Ik wil ook starten!
online-coaching-voeding

Van ‘niet lekker in mijn vel zitten en onzeker zijn’, naar ‘dit ben ik en ik mag er zijn!’

Nog geen 12 maanden verder en zo’n onwijs groot verschil! Van ‘niet lekker in mijn vel zitten en onzeker zijn’ en schamend voor mijn begin foto, naar ‘dit ben ik en ik mag er zijn!’ en mega trots op wat ik tot nu toe heb bereikt.

meer

Voor mijn start met Eva Luna Lifestyle sportte ik al regelmatig, maar dat was het dan ook. Ik had geen structuur in mijn voeding en geen stok achter de deur om echt iets aan mijn gewicht te doen. Door de starten met Eva heb ik inzicht gekregen in welk voedingspatroon goed voor mij werkt en ben ik mentaal en fysiek enorm veranderd, mede door de gedragslessen. Als ik nu een dipje heb en (te) veel lekkers heb gegeten, blijf ik niet hangen in een negatieve spiraal maar begin ik de volgende dag weer met nieuwe en volle moed aan mijn doel. Alleen had ik deze resultaten zeker niet kunnen behalen, dus ben ik mijn super lieve coach en al haar bemoedigende woorden super dankbaar! Remember, je doet het voor jezelf dus maak er geen wedstrijd van maar geniet ook van het proces en alle complimenten die je op de weg krijgt!

minder


Ik wil ook starten!

online-coaching-voeding

De balans tussen genieten en structuur.

Op mijn dieptepunt woog ik 92 kilo. Ik voelde mij zo onzeker over mijn lichaam dat ik besloot er wat aan te doen. Op eigen kracht ben ik 8 kilo afgevallen in 1,5 jaar en afgelopen januari besloot ik te beginnen Eva Luna Lifestyle.

meer

Nu 4 maanden na de start ben ik nog 10 kilo afgevallen. De kilo’s zijn niet eens het meest belangrijk voor mij. Wat ik belangrijk vind is dat ik zo veel heb geleerd over voeding, training en mijn lichaam! Ik voel mij zo veel beter en meer zelfverzekerd! Alles dankzij de goede coaching van Eva.

minder

 

Ik wil ook starten!
online-coaching-voeding

Practice what you preach!

Zelf heb ik ook een weg moeten vinden in vitaliteit en de juiste methodiek die daarbij werkte voor mij. Het heeft enkele jaren gekost om te ondervinden wat daarin werkte, maar dit heb ik inmiddels succesvol gevonden. Echte ervaring komt naast de wetenschap ook uit de praktijk. Daarom: Practice what you preach!

Ik wil ook starten!
online-coaching-voeding

Small gestures can make a great big impact. Ik denk dat mijn hele gezin hiervan profiteert en wij allemaal beter dan ooit in balans zijn en genieten van elkaar.

Voordat ik begon sportte ik niet, ik was slap en mijn lichaam was als die van een oude vrouw. Niet sexy en ik worstelde al een tijdje met het zoeken naar balans in mijn leven met een vrolijke zelf.

meer

Ik was lui en gespannen. Een zelfbeeld waar ik geen vrienden mee kon worden, ongehoorzaam naar mezelf. Wel motivatie maar wist niet waar ik moest beginnen omdat ik het probleem te groot vond. Zoals de uitdrukking; “kop in het zand”. De reden om te beginnen was dat ik mezelf kon aankijken in de spiegel om vervolgens te kunnen zeggen dat ik er alles uit haalde om mijzelf weer te accepteren. Ik heb gekozen om met Eva aan de slag te gaan omdat ze overkwam als een streber, een harde werkster en ik geloofde in haar professionele aanpak. Daarnaast was ik verkocht toen ik eerdere succes verhalen las, en soms moet je daar in geloven. En natuurlijk een verdomd goed lichaam; everybody needs a roll model 😉 Wat mij het meest bijgebleven is is dat ik wekelijks berichtjes kreeg op de juiste momenten, en dat er altijd iemand meekijkt en iemand die in je gelooft. Ook al zijn het maar de kleine veranderingen, en de kleinste baby stapjes in je traject. Dat alles geeft een boost en maakt dat je nog niet wil opgeven en nog even wil kijken wat er gebeurt als je wel doorzet. Jezelf niet zo makkelijk gewonnen geven. Jezelf tijd geven in het proces is the key. Rome is niet in 1 dag gebouwd en als je denkt er meer tijd voor nodig te hebben, dan heb je dat ook te accepteren. Acceptatie en commitment. Waar ik het meest tevreden over ben is dat ik bewustere keuzes maak en beter nadenk voordat ik begin met eten. Ik besef me nu dat alles wat ik eet, effect heeft op mijn doel. Dat maakt het zwaar en ook confronterend als ik wel de verkeerde keuzes maak. Dan is er geen weg terug en dan ook accepteren dat ik daar zelf voor heb gekozen. Maar ik ben blij dat ik nu tevreden in de spiegel kijk en ik stapje voor stapje weer kan kijken naar een lichaam waar ik achter kan staan. Ik ben tevreden met mijn drijfveer om te gaan sporten, waarom ik sport en dat ik me redelijk comfortabel voel in een sportschool als deze en met de oefeningen die ik nu kan en geleerd heb. Ik voel me goed, ik ben vrolijker dan ooit en zelfs in deze winterperiode blijf ik dicht bij mijn normen en waardes die ik mezelf heb aangeleerd dit jaar. Het blijft nog steeds een worsteling en soms vraag ik me af of ik wel goed mijn best doe. Ik sta achter de keuze om dit over een langere periode uit te smeren voor een long lastig effect. Ik ben vaak van de snelle aanpakken, maar ik weet van mijzelf dat dat niet bij mij het gewenste effect heeft. Ik ben hardleers, eigenwijs, kan mezelf goed voor de gek houden en denk ook vaak “het is wel best zo”. Dan val ik weer terug in oude patronen zonder na te denken. Ik ben blij dat ik onder Eva’s wings zit en voel me er veilig en vertrouwd bij. Ze is ‘the medicine’ voor de zware en zwakke momenten, wil haar graag in mijn buurt wil houden. Small gestures can make a great big impact. Ik denk dat mijn hele gezin hiervan profiteert en wij allemaal beter dan ooit in balans zijn en genieten van elkaar. Ik zou dit programma aan raden aan jonge moeders, die worstelen met te weinig “me time”. Of mensen die zich opgeslokt voelen door de dagelijkse sleur. Ik kan het iedereen aanraden die niet door zijn/haar partner gemotiveerd willen worden door schaamte of door een ongemakkelijk gevoel. Of juist door diegene wél te zijn (worden) die het hele gezin weer naar een fijne dagelijkse basis wil brengen met rust en regelmaat met een bijdrage in kennis over voeding en hierin balans aan te brengen.

minder


Ik wil ook starten!

online-coaching-voeding

Het kost zo goed als geen moeite meer, het is een gewoonte.

Voordat ik startte deed ik af en toe aan sport en af en aan wat aan minder eten (niet zozeer gezonder eten) maar echt consequent was ik ook niet. Hierdoor had ik periodes dat ik te strikt op voeding lette en periodes dat ik er helemaal niet mee bezig was.

meer

Ik was vaak moe, had geen energie en voelde me niet prettig in mijn eigen lichaam. Ik wilde graag afvallen en beter in m’n vel zitten. Ik ben altijd al aan de stevige kant geweest, al vanaf de basisschool heb ik op moeten letten dat ik niet te zwaar werd. Ik heb al ontelbare diëten gevolgd maar zodra ik daar mee stopte en weer terugviel in mijn oude eetpatroon kwamen de kilo’s dubbel zo hard weer terug. Daardoor raak je gefrustreerd en gedemotiveerd wat natuurlijk helemaal niet meehielp. Dat was vooral een motivatie probleem, 2 kleine kinderen, fulltime drukke veeleisende baan, ik zag geen tijd om ook nog aan mezelf te werken. Inmiddels weet ik dat je tijd voor jezelf moet inplannen, want voor jezelf zorgen is net zo belangrijk als voor anderen zorgen. Ik heb me op Instagram en internet georiënteerd naar welke coaches het beste paste bij wat ik zocht. Ik wilde een coach die weet waar ze het over heeft qua coaching, training en leefstijl en die pro-actief coacht en tips geeft. Ik kwam veel goede verhalen tegen over Eva en ben haar gaan volgen op Instagram. En dat was een goede keuze! Tot nu toe ben ik het meest tevreden over het feit dat ik het volhoud! Het kost zo goed als geen moeite meer, het is een gewoonte. Fysiek gezien ben ik het meest trots op de ruim 13 kg die ik ben afgevallen en de veranderingen die mijn lichaam de afgelopen anderhalf jaar heeft doorgemaakt, zelfs na 2 zwangerschappen kun je nog redelijk strak in je vel komen. Ik voel me nu een stuk fitter en gemotiveerder dan voor ik startte!

minder


Ik wil ook starten!

online-coaching-voeding

Na de zwangerschap van mijn tweeling wilde ik zo snel mogelijk van de laatste extra kilo’s af!

Na de zwangerschap van mijn tweeling wilde ik zo snel mogelijk van de laatste extra kilo’s af! Na een aantal maanden ben ik weer aan het werk gegaan en het was tijd om ook fysiek verandering aan te brengen.

meer

Vanwege drukte werd de mogelijkheid tot trainen wel minder. Gelukkig bleef mijn lichaam hetzelfde als de maand ervoor, dit gaf mij nog meer doorzettingsvermogen. Zo zie je dat beweging wel essentieel is maar wel in combinatie met de juiste voeding. Ik ben nu bewust van wat ik eet en plan de lekkere eetmomentjes in. Ik eet heel gevarieerd en kan nog steeds genieten van een lekkere dingen! Lekkere dingen eten is nog steeds mogelijk, het zijn geen extra’s meer, het past nu binnen mijn macro’s. Het is erg fijn om iedere dag contact te hebben met Eva. Ze geeft informatie tips en lesjes en tevens geeft ze heerlijke recepten. Zij houdt de voeding nauwkeurig in de gaten en geeft mij vaak complimenten en dat is natuurlijk altijd goed voor je zelfvertrouwen. Dankjewel lieve Eva!

minder


Ik wil ook starten!

online-coaching-voeding

Na 20 Weken super progressie geboekt!

Ik ben een emotie eter, door stress werd dat alleen erger en kwam ik heel wat kilo’s aan. Ik besloot daarom een punt achter te zetten en te starten. Op 6 februari ben ik van start gegaan met Eva als coach. Het was hard werken en met vallen en opstaan maar dankzij de fantastische begeleiding van Eva heb ik na 20 weken super progressie geboekt!

Ik wil ook starten!

Meldt je nu aan,

Get in shape!

Fitter en sterker na 16 weken!

Eva Luna Lifestyle

info@evalunalifestyle.nl

KvK: 64951359
BTW: NL002325666B30

start directcontact

Nieuwsbrief