Regenboog tray bake

Wanneer je nog genoeg oude groentes in huis hebt, dan is dit recept uitermate geschikt om ze te gebruiken. Maar ook als je gewoon zin hebt in een simpel gerecht die je zo bij elkaar kunt voegen, is een tray bake ideaal.

  • Wat heb je nodig?
    • 150 g zoete puntpaprika’s
    • 100 g cherrytomaatjes
    • 200 g gekleurde wortelen
    • 50 g ui
    • 5 g sesamzaadjes
    • 5 g olijfolie
    • Takje rozemarijn
    • Peper en zout
Zo lukt het altijd!
• Verwarm de oven voor op 200 graden.
• Snijdt het kontje van de wortelen eraf. Kook deze tot ze gaar zijn.
• In de tussentijd wok de paprika en de ui en voeg de laatste minuten wat olijfolie toe.
• Vervolgens giet de wortelen af, snijdt de wortelen en bak deze 2 minuten mee.
• Beleg de bakplaat met bakpapier. Leg alles op de bakplaat en voeg de cherrytomaatjes, sesamzaadjes, peper, zout en rozemarijn toe.
• Doe het voor 10 minuten in de oven en je bent alweer klaar om te genieten van je lekkere groentes boordevol vitamines en mineralen!
TIP: lekker te combineren met zalm of met gehakt gebraden in de oven.

Voedingswaarde:

  • 200 Calorieën
  • 8 g Eiwit
  • 24 g Koolhydraat
  • 5 g Vet
  • 10 g Vezels

Geniet van de maaltijd en mocht je het gemaakt hebben, laat je me dan weten hoe het smaakte? @evalunalifestyle!

Heb je vragen over dit recept of wil je meer weten over online coaching en voeding?

Plan hier een gratis adviesgesprek in.

Liefs,

Eva Luna

Women’s Health & Lifestyle expert