Pulled fish koolraap tagliatelle

Ik maakte gisteren deze heerlijke pulled mackarel and salmon kolharbi tagliatelle. Een top alternatief voor calorierijke pasta. Ik ben van een snelle maaltijd, dus deze duurt nog geen 10 minuutjes. Pluspunt: veel omega 3 vet zuren aanwezig, laag in koolhydraten, snel, vult goed en relatief laag in kcals.

Wat heb je nodig (2 personen)?

  • 400 g koolraap tagliatella
  • 1 zonnatura bouillon blokje (groente)
  • 100 g makreel/ zalm
  • 5 g sesamzaadjes
  • 20 g pesto hummus
  • 50 g ei-eiwit

Zo lukt het altijd:

  1. Kook water met het bouillon blokje.
  2. Voeg de koolraaptagiatella toe en breng 3-5minuten aan de kook.
  3. Bak in de tussentijd de 50gram ei-eiwit klaar en prak dit als een geklutst ei.
  4. Pull de makreel met twee vorken uit elkaar of snijdt de zalm ik blokjes.
  5. Giet de koolraaptagiatella af en hussel alle ingrediënten door elkaar.
  6. Eetsmakelijk!

Voedingswaarde zalm/makreel:

  • 364 kcals/ 404 kcals
  • 32 g Eiwit/ 33 g Eiwit
  • 11 g Koolhydraten
  • 21 g Vet /25 g Vet
  • 2 g Vezels

Geniet van de maaltijd en mocht je het gemaakt hebben, laat je me dan weten hoe het smaakte? @evalunalifestyle!

Heb je vragen over dit recept of wil je meer weten over online coaching en voeding?

Plan hier een gratis adviesgesprek in.

Liefs,

Eva Luna

Women’s Health & Lifestyle expert