Ik maakte gisteren deze heerlijke pulled mackarel and salmon kolharbi tagliatelle. Een top alternatief voor calorierijke pasta!
Ik ben van een snelle maaltijd, dus deze duurt nog geen 10 minuutjes. Pluspunt: veel omega 3 vet zuren aanwezig, laag in koolhydraten, snel, vult goed en relatief laag in kcals.
Wat heb je nodig (2 personen)?
- 400g Koolraap Tagliatella
- 1 bouillon blokje (groente)
- 100g Makreel/Zalm p.p
- 5g Sesamzaadjes
- 20g Pesto-hummus
- 50g ei-eiwit
Zo lukt het altijd:
- Kook water met het bouillon blokje.
- Voeg de koolraaptagiatella toe en breng 3-5minuten aan de kook.
- Bak in de tussentijd de 50gram ei-eiwit klaar en prak dit als een geklutst ei.
- Pull de makreel met twee vorken uit elkaar of snijdt de zalm ik blokjes.
- Giet de koolraaptagiatella af en hussel alle ingrediënten door elkaar.
- Eetsmakelijk!
Voedingswaarde zalm/makreel:
- 364 kcals/ 404 kcals
- 32g Eiwit/ 33g Eiwit
- 11g Koolhydraten
- 21g Vet /25g Vet
- 2g Vezels
Heb je vragen over dit recept of wil je meer weten over online coaching en voeding? Neem vrijblijvend contact met mij op.