Luister naar The Women's Health podcasts
vol met gratis informatie

Duik samen met mij dieper in fascinerende wereld van vrouwengezondheid, met thema’s zoals hormonen, voeding, leefstijl, darmgezondheid, en de diepere levensvragen die elke vrouw tegenkomt.

 

Hoe mijn klant Anouck van strijden tegen obsessieve eetgedachten naar een fijne balans in voeding ging, en daarbij ook haar menstruatie- en darmklachten verbeterde

Stel je voor dat je leven in het teken staat van obsessieve eetgedachten en het onderdrukken van pijnlijke menstruatie- en darmklachten. Het beïnvloedt niet alleen jouw humeur, relaties en dagelijks functioneren, maar ook je eigenwaarde. Maar wat als er een weg is naar een leven zonder deze belemmeringen?

Stoppen met anticonceptie: wat te verwachten en hoe herstel je sneller?

Anticonceptie wordt al decennialang aan vrouwen voorgeschreven aan vrouwen die allerlei klachten hebben. Die klachten worden vervolgens gemaskeerd, maar vrouwen blijven massaal aan de pil, spiraal, pleisters of wat dan ook. Vaak komen er uiteindelijk weer andere ‘vage klachten’ om de hoek kijken. Maar zelden wordt vrouwen geadviseerd om te stoppen met anticonceptie.