Ik ben Eva Luna,
Women’s Health Expert,
een gedreven onderneemster en changemaker in mijn vakgebied sinds 2016.

Ik coach vrouwelijke onderneemsters en leiders naar privé en zakelijk succes op hun voorwaarden door hun fysieke klachten blijvend op te lossen.

Daarnaast spreek ik over hoe je je vrouwelijke gezondheid in kan zetten voor meer leiderschap over je leven en je business en organiseer ik women’s health retreats.

7 jaar expertise

1700
vrouwen geholpen
7 jaar
expertise
47 artikelen
gepubliceerd
1 boek
geschreven

Daar ben ik

natuurlijk niet

zomaar

gekomen...

Vroeger werkte ik voornamelijk in de fitnessindustrie, tot ik merkte dat ik mijn plafond had bereikt. Ik miste diepgang, en aandacht voor onze vrouwelijke  gezondheid. Stap voor stap liet ik de regels los van hoe je succes zou moeten hebben.

Mijn leven liet ik niet meer definiëren door anderen. Wat daarin voor mij het verschil maakte, is dat ik mijn vrouwelijke identiteit herontdekte.

Wie ben ik, waar sta ik voor en hoe wil ik mijn leven leiden? Dat heb ik doorvertaald naar een vervullend leven én een florerende business waarin ik intussen al meer dan 1000 vrouwen hielp van hun fysieke klachten af te  komen, zodat ze zich er niet  langer door laten tegenhouden op hun weg naar de top: hun versie van succes.

Vroeger werkte ik voornamelijk in de fitnessindustrie, tot ik merkte dat ik mijn plafond had bereikt. Ik miste diepgang, en aandacht voor
onze vrouwelijke gezondheid. Stap voor stap liet ik de regels los van
hoe je succes zou moeten hebben.


Mijn leven liet ik niet meer definiëren door anderen. Wat daarin voor mij het verschil maakte, is dat ik mijn vrouwelijke identiteit
herontdekte.

Wie ben ik, waar sta ik voor en hoe wil ik mijn leven leiden? Dat heb ik doorvertaald naar een vervullend leven én een florerende business waarin ik intussen al meer dan 1000 vrouwen hielp van hun fysieke klachten af te komen, zodat ze zich er niet langer door laten tegenhouden op hun weg naar de top: hun versie van succes.

Want meer vrouwelijke leiders is exact wat we nodig hebben, vandaag en in de toekomst. Waarbij we ons niet vanuit een mannelijke energie naar die top moeten forceren, maar juist kracht halen én geven vanuit onze natuurlijke vrouwelijke energie. Want dat forceren, kost ons meer dan we denken.
Vermoeidheid, darmklachten en PMS-klachten zijn daar oa. het gevolg van, waardoor die klim naar de top veel moeilijker voelt dan het is. En vrouwelijke gezondheid hoeft niet complex te zijn.

Met mijn expertise op het gebied van vrouwengezondheid kijk ik naar je hele vrouw zijn.

Vanuit een natuurlijke geneeswijze.
Want je lichaam bezit een bijzonder vermogen om zichzelf te herstellen.

Op basis van mijn jarenlange ervaring, expertise en kennis heb ik mijn eigen methode ontwikkeld waarmee ik je help te achterhalen waar je energie aan verloren gaat en je fysieke klachten te herstellen.
Ik breng je terug naar jouw vrouwelijke identiteit en een levensstijl die op je lijf geschreven is.

Ik ben niet altijd

zelfverzekerd en trots

geweest

op mezelf.

Ik ben niet altijd zelfverzekerd en trots geweest op mezelf. Sterker nog: dat is precies de reden waarom ik Women’s Health Coach werd.

Vroeger stond ik vaak twijfelend voor de spiegel. Ik liet mijn ogen meedogenloos over mijn lichaam glijden, bekritiseerde mezelf bij elke millimeter slappe huid, bedekte beschaamd met mijn vingers de onregelmatige putjes in mijn bovenbenen. Ik beloofde mezelf dat ik ‘vanaf morgen’ écht zou beginnen, ging vervolgens op een streng dieet en hield het welgeteld één week vol voor ik gefrustreerd met een lepel non-stop rondjes draaide in de pot pindakaas tot ik de bodem
bereikte.

Na de zoveelste eetbui begon ik met bewegen. Ik schoot in mijn Nikes en liep letterlijk de fitnesswereld binnen. Een plek waar ik mijn lichaam kon boetseren naar hoe ik dat wou, op voorwaarde dat ik er mijn leven aan wijdde. Dat ik elke vorm van voeding nauwkeurig bestudeerde voor ik het in mijn mond stopte, obsessief elke calorie telde en in de vroege ochtend een dagelijkse date had met de crosstrainer. Als ik een glimp van mijn reflectie opving, zag ik mijn rondingen transformeren naar een ‘perfecte’ shape, maar toch voelde ik er niets bij.

Niemand vertelde me

wat ik moest weten

over balans

in mijn hormonen

Ik paste moeiteloos in een maatje 34 en toonde trots mijn buikspieren onder mijn crop-top, maar ondertussen had ik darmklachten, hoofdpijn, moodswings en weinig energie. Ik werkte hard, had geen idee waar mijn grenzen lagen en rusten was iets waar ik zelden tijd voor had. Van de coaches die me begeleiden, leerde ik meer over mijn gezondheid, maar toch miste ik nog essentiële informatie over wat er in mijn lichaam en in mijn hoofd gebeurt.

Niemand vertelde me wat ik moest weten over hoe mijn hormonen in balans blijven en hoe ik maandelijks mee kan bewegen met mijn cyclus. Over hoe ik mezelf niet meer hoef te voeden met negatieve gedachten of te luisteren naar dat stemmetje dat zegt dat ik het niet kan. Over dat er geen one size fits all bestaat, als je je écht jezelf wil voelen.

Elk inzicht wakkerde mijn onstilbare honger naar nog meer kennis over gezond leven aan en ik vond mijn eigen weg. Ik vormde mijn ervaringen en de informatie die me hebben gebracht tot waar ik vandaag sta, bij elkaar tot mijn eigen coachingsstijl. De ELL-methode, waarmee ik body, mind, self-leadership & connection combineer voor de allround-aanpak waar ik zelf zo’n behoefte aan had, maar nergens vond.

Als coach wil ik je een liefdevol duwtje in de rug geven zodat je uit je vicieuze dieet cirkel komt en naast je staan bij het vormgeven van wat wel bij je past.
Ik zorg ervoor dat jij alles leert wat je nodig hebt om moeiteloos samen te werken met je lichaam om je op elk moment goed te voelen, in plaats van de eeuwige struggle dat het nooit goed genoeg is.

Zodat je er voor jezelf kan zijn en jezelf de liefde kan geven die je meer dan waard bent.


Zodat jij je niet alleen krachtig voelt, maar ook je eigen kracht kan omarmen en bewust keuzes kan maken die jou dienen.

Zodat je voor jezelf kan zorgen door sterker te worden. In je lichaam, in je hoofd en in je hart.

WHERE IT ALL started > WHERE IT ALL started

Klik op het pijltje om verder te lezen over mijn verhaal

+ 7 years of knowledge

Credentials

WHI – Women’s Health Certification • IWHI – Women’s Health Functional Nutrition Certification • Co-Active Coaching Fundamentals (CTI – English) • Chivo Voeding Certificering • Chivo Coaching Certificering • Chivo Beweging Certificering • Chivo Vitaliteitscoaching • OHF: Maag, Lever & Darm Certificering + Women’s Health & Special Treatments Certificering • Precision Nutrition: Nutrition Certification • N1 Education: Anatomy, Execution & Biomechanics + Practical • Menno Henselmans PT course

Partners