Ik ben Eva Luna, gespecialiseerd Women’s Health & Leadership coach,
een gedreven onderneemster in mijn vakgebied sinds 2016.

Het is mijn missie om de standaard van vrouwelijke gezondheid te herdefiniëren.
Dankzij mijn holistische hands-on aanpak help ik jou als vrouw toewerken naar een leefstijl die je op het lijf geschreven is.

8 jaar expertise

1573
vrouwen geholpen
>8 jaar
expertise
58 artikelen
gepubliceerd
1 boek
geschreven

Niemand vertelde me wat ik moest weten over hoe mijn hormonen in balans blijven en hoe ik maandelijks mee kan bewegen met mijn cyclus. Over hoe ik mezelf niet meer hoef te voeden met negatieve gedachten of te luisteren naar dat stemmetje dat zegt dat ik het niet kan. Over dat er geen one size fits all bestaat, als je je écht jezelf wil voelen.

Elk inzicht wakkerde mijn onstilbare honger naar nog meer kennis over gezond leven aan en ik vond mijn eigen weg. Ik vormde mijn ervaringen en de informatie die me hebben gebracht tot waar ik vandaag sta, bij elkaar tot mijn eigen coachingsstijl.

Sinds 2016 ben ik er dagelijks mee bezig, als gedreven ondernemer en changemaker. Ik heb intussen al meer dan 1573 vrouwen geholpen met hun klachten verbeteren en meer inzicht krijgen in hoe hun lijf nou echt werkt, maar eerlijk is eerlijk: dat is niet genoeg.

Te vaak nog worden de ‘’oplossingen’’ voor vrouwelijke klachten gezocht in gestandaardiseerde praktijken, die zich maar op een element van onze gezondheid koesteren.  ‘Doe het maar rustig aan, ga maar aan de anti-conceptie of kom maar terug bij een kinderwens’. Vrouwen voelen zich niet gehoord, niet geholpen. 

Daar wil ik verandering in brengen.

Als coach wil ik je een liefdevol duwtje in de rug geven zodat je uit je vicieuze cirkel stapt en naast je staan bij het vormgeven van wat wel bij je past. Ik zorg ervoor dat jij alles leert wat je nodig hebt om moeiteloos samen te werken met je lichaam om je op elk moment goed te voelen, in plaats van de eeuwige struggle dat het nooit goed genoeg is.

Vrouwelijke gezondheid hoeft niet complex te zijn.

Ik ben niet altijd zelfverzekerd en trots geweest op mezelf. Sterker nog: dat is precies de reden waarom ik Women’s Health Coach werd.

Vroeger stond ik vaak twijfelend voor de spiegel. Ik liet mijn ogen meedogenloos over mijn lichaam glijden. Ik beloofde mezelf dat ik ‘vanaf morgen’ écht zou beginnen – maar waarmee?

Wat ik deed – keihard sporten en eten met restricties – leek te werken: ik paste moeiteloos in een maatje 34 en toonde trots mijn buikspieren onder mijn crop-top. Maar het voelde niet goed: ik had darmklachten, een verstoorde relatie met eten, hoofdpijn, laag libido, moodswings en weinig energie. Ik werkte hard, had geen idee waar mijn grenzen lagen en rusten was iets waar ik zelden tijd voor had. Ik was constant bezig met ‘verbeteringen’ en voeding, maar voelde me er niet beter door.

Van de coaches die me begeleidden, leerde ik meer over mijn gezondheid, maar toch miste ik nog essentiële informatie over wat er in mijn lichaam en in mijn hoofd gebeurt.


+ 8 years of knowledge

Credentials

Co-Active Coaching Intermediate | CTI   The Women’s Health Coach™ Certification | IWHI   Certified Positive Intelligence Coach | Positive Intelligence Women’s Health Functional Nutrition Certification | IWHI  Co-Active Coaching Fundamentals | CTI (EN)  Vitaliteitscoach | Chivo Voeding | Chivo Coaching | Chivo  Beweging | Chivo • Nutrition Certification | Precision Nutrition  Maag, Lever & Darm Certificering + Women’s Health & Special Treatments Certificering Anatomy, Execution & Biomechanics + Practical | N1 Education  PT course | Menno Henselmans

In the media

As seen in