online-coaching-voeding

Eva Luna

Transformatie Coach voor vrouwen

Ik help je grip op je gezondheid te krijgen met behulp van mijn persoonlijke online coachingprogramma. Na 16 weken zit je een stuk lekkerder in je vel en ben je dichter bij jouw doel. Tijdens het Online Coaching Programma werken we aan:

  • Zelfverzekerd in eigen lichaam voelen,
  • Het creëren van een positieve mindset,
  • Een gezond voedingspatroon dat bij je past,
  • Het sterker worden d.m.v. je persoonlijke trainingsschema.

Wil je jouw situatie bespreken? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek van 15 minuten in. Tijdens dat telefoontje bespreken we jouw persoonlijke situatie en bepalen we samen wat de aanpak voor jou wordt.

Plan je afspraak

Mijn verhaal

Na een moeilijke examenperiode zat ik merkbaar slecht in m’n vel – zowel letterlijk als figuurlijk. Ik besloot voor mezelf dat het zo niet verder kon en ging op m’n eentje sporten om er mentaal en fysiek weer bovenop te geraken. Dat werkte tot op zekere hoogte, maar na een tijdje begon ik aan te voelen dat er twee dingen ontbraken. Ondanks al m’n goedbedoelde inspanningen raakte ik op een bepaald punt in m’n training niet meer verder. Dat zorgde voor frustraties en het haalde m’n motivatie naar beneden. Daarnaast miste ik ook begeleiding en het gevoel van ergens bij te horen. Een groep vrouwen die hetzelfde doormaakten als ik en waar ik samen ervaringen mee zou kunnen delen, daar was ik naar op zoek. Op het internet bulkte het ook tien jaar geleden al van de tips en praatfora, maar een positieve, persoonlijke community die ook nog eens een sterke wetenschappelijke en professionele basis had, vond ik nergens.

 

Op dat moment nam mezelf voor om professionele hulp in te schakelen. Ik werkte met vier verschillende coaches, die me elk op hun manier nieuwe inzichten gaven en telkens weer hielpen om een niveau hoger te schakelen. Dat gaf me een enorm sterke mentale weerbaarheid, die me ook in m’n professionele carrière de juiste mindset gaf. Dat hielp me om versneld m’n bachelor te halen en met stages in binnen- en buitenland zoveel mogelijk bij te leren. Tegelijkertijd verdiepte ik me verder in voeding, fitness en mindset en volgde ik een reeks professionele coachingcursussen.

In 2012 startte ik met het ontwikkelen van m’n eigen methode. Mijn benadering combineert krachttraining, fitness en voeding voor de allround-aanpak waar ik zelf zo lang op zoek naar was geweest.

 

We zijn nu zeven jaar verder, en intussen heb ik met Eva Luna Lifestyle al meer dan 2000 vrouwen kunnen helpen om meer grip te krijgen op hun gezondheid. En daar ben ik trots op.

Wat professionals schrijven over mij

N1 is symbolic for taking an N of 1 approach. While traditional education models provide you with general information the applies to no one person. An N of 1 approach looks at the specifics to an individual so you can program for anyone. Everyone comes with their unique genetics, goals, training and diet history and a whole host of lifestyle and environmental factors that make their needs truly unique.

When a trainer learns and applies the N1 principles they become aware of how and why a client's: environment, lifestyle, previous diet and training history and exercise selection can have an impact on their current goals. This allows for a better program design and a nutrition plan that matches that programs goals.

Eva as an N1 trainer is completely devoted to every aspect of fitness in their clients lives: training, exercise selection, nutrition, supplements, stress, sleep, gut health etc. To do this takes time on the trainer’s part. As a trainster she will spend hours outside of the gym collecting and evaluating data on their clients. This will allow for consistent reliable changes to the nutrition and exercise prescription. Eva will always puts the health of the individual first.

Adam MillerN1 Education

De Smart Personal Trainer opleiding is opgericht om (beginnende) trainers een betere aansluiting op het werkveld te bieden. Tijdens de opleiding doe je relevante kennis en ervaringen op omtrent trainingsleer, oefeningen aanleren, coaching, voeding, leefstijl en business.

Door middel van de opleiding kan Eva klanten helpen om fitter, sterker en gespierder door het leven te gaan. Dit door het geven van verschillende vormen van begeleiding van 1-op-1 personal training tot en met online coaching.

Eva is een expert in haar vakgebied doordat ze basis praktijkervaring heeft, diverse opleidingen & cursussen heeft gevolgd en voor een lange periode succesvol klanten begeleidt.

Victor MoorenOwner SmartPT Academy

Meld je nu aan!

Fitter en sterker na 16 weken.
Eva Luna Lifestyle

info@evalunalifestyle.nl

KvK: 64951359
BTW: NL002325666B30

start directcontact

Nieuwsbrief