Vandaag kies je
onvoorwaardelijk
voor jezelf

Geen excuses meer, vanaf vandaag begin je echt. Je voelt dat veelbelovende, tintelende gevoel door je lichaam stromen omdat je weet dat het je nu zal lukken. Vandaag kies jij onvoorwaardelijk voor jezelf. En even eerlijk? It’s gonna be a hell of a ride, but it’s gonna be worth it. Ik sta 24/7 naast je, ik leef met je mee en we doen dit samen. Wedden om een Lululemon-legging dat je nooit meer terug wilt naar hoe het was?

Wat als je verliefd
wordt op jouw lichaam?

 

Wat dacht je van ’s ochtends je dag met een kickstart beginnen, ramen wijd open zodat het zonlicht je huid zoent als je glimlachend je spieren tot leven wekt? En vervolgens heerlijk genieten van een exotische smoothiebowl terwijl je doelbewust sommige uren in je agenda wit laat?

Hoe zou het zijn als je bewust nee durft zeggen tegen de dingen die niet bij je passen, en heel luid ja schreeuwt tegen alles waar je al jaren van droomt. Met zongebruinde, welgevormde benen in je lievelingsjurk, die je op het lijf geschreven is, over de straten paraderen.

Ken je dat unieke, trotse gevoel als je intens geniet van die hardcore work-out en elke keer opnieuw je grenzen verlegt?

Als je in de spiegel kijkt, je handen liefdevol over je vormen glijden en je je glimlach niet meer kan verbergen?

Wat als jij je vanaf
nu elke dag zo voelt?

Eva Luna Lifestyle Coaching

Ik weet precies hoe het voelt

Ik weet precies hoe het voelt om niet lekker in je vel te zitten, want ik had vroeger ook last van dat stemmetje.

Het stemmetje dat me vertelde dat ik het niet kon, terwijl ik scrollend over mijn sociale media alleen maar vrouwen zag die het wél kunnen. Die glimlachend hun studie en een part-time werkweek balanceerden met een gezonde salade in hun rechterhand, terwijl ik, als niemand kijkt, met een lepel rondjes draaide in de pot pindakaas.

Op een dag had ik daar ook genoeg van. Ik begon met sporten, maar liep al snel tegen mijn eigen grenzen aan. Ik nam verschillende coaches onder de arm en onderging een volledige transformatie.

Mijn lichaam zag eruit zoals ik me vanbinnen voelde: sterk en zelfverzekerd, met een ‘I will conquer the world’ vibe.

Vanuit deze innerlijke kracht kreeg ik een onstilbare honger naar meer kennis over gezond leven. Ik haalde mijn bachelor versneld en liep diverse stages in binnen- en buitenland. Dat combineerde ik met allerlei cursussen over coaching, voeding en fitness, and I’m still learning. Allemaal met één doel: jou te kunnen helpen met mijn eigen methode, waarin ik krachttraining, coaching en voeding combineer voor de allround-aanpak waar ik zelf zo’n behoefte aan had, maar nergens vond. Intussen mocht ik al meer dan 2000 vrouwen coachen, en dit is alleen nog maar het begin.

Powerwomen!

Spieropbouw

Het is zo fijn dat Eva echt de tijd neemt voor je, en dat ze kijkt naar wat er bij jouw levensstijl past. Vervolgens komt ze met extreem waardevolle adviezen over training, voeding en mindset, zodat je je nieuwe levensstijl ook echt volhoudt! Ik kan een coaching traject met Eva aan iedereen aanbevelen die een gezonde leefstijl wil creëren en behouden.

Marleen

Women’s Health

Die getallen op de weegschaal doen er eigenlijk niet zoveel toe, want je lichaam vertelt je alles wat je moet weten. Na een onpersoonlijk traject bij een andere coach, kwam ik bij Eva terecht. Met haar persoonlijke aanpak kijkt ze samen met je mee naar hoe je je levensstijl kan veranderen, zodat er ook nog ruimte is om gewoon lekker te genieten.

Luka

Vetverlies

Eva is een echte topper! Ze heeft een onuitputtende drive en staat altijd voor je klaar. Haar kennis is zo groot dat jouw voedings- en trainingsschema naadloos op je levensstijl aansluit, waardoor het makkelijk een lifestyle wordt. Ze weet je gerust te stellen als het allemaal even niet volgens het geplande schema gaat. Ik raad Eva ten zeerste aan iedereen aan.

Marlou
Coach voor zwangerschap

Zwangerschap

Ben jij op zoek naar een coach die geen slappe excuses zou aanvaarden, maar je met positieve energie en professionaliteit motiveert om je doelen te behalen? Dan is Eva perfect voor jou! Met haar drive, scherpe focus en sportlust heeft ze mijn doorzettingsvermogen aangewakkerd, zodat ik me nu enorm zelfzeker voel. Eva Luna als coach; dat is life changing!

Jenneke

In 16 weken naar
een killerbody én een killer mindset’

We worden dagelijks overspoeld met vage adviezen en diëten die elkaar tegenspreken. Als er één ding is dat je moét weten, dan is het wel dat gezond leven makkelijker is dan je denkt. Je hoeft jezelf niet uit te hongeren, urenlang hard te lopen of alleen maar soep te drinken om je lijf om te toveren tot killerbody. Het grootste geheim achter buikspieren waar je crop-tops blij van worden? Consistentie.

Na één dag gezond eten verandert er weinig, en je zal het vast herkennen: het enthousiasme om elke ochtend te sporten ebt na een paar dagen weg. Vanaf dan wordt je wilskracht steeds belangrijker. Je leven omgooien for the better gebeurt dus niet in één dag.

Daarom duurt jouw programma 16 weken. Zo hebben we voldoende tijd en ruimte om samen structuur aan te brengen, aan je discipline te werken en nieuwe gewoontes te creëren. Tijdens het programma leer je je lichaam beter kennen, we kijken naar wat voor jouw levensstijl werkt en ik leer je hoe je dit on your terms in je leven kan integreren. Geen killerbody zonder killermindset!

How it works

Always on track
met de ELL-app

Track je
vooruitgang

Altijd toegang tot je eigen trainings- en voedingsplan

Planner met jouw
persoonlijke doelen

Één op één contact
met mij via chat

Koppel je Fitbit
& MyFitnessPal

ESSENTIAL

ELL Essential €175p/m

 • Dagelijks contactmoment
 • Wekelijkse Health Check
 • 2 weekse mindset call
 • Maandelijkse progressie check
 • Persoonlijke resultaten en informatie in de ELL-app
 • Jouw op maat gemaakte trainingsschema dat maandelijks aangepast wordt met tijdige progressie/regressie aanpassingen
 • Jouw op maat gemaakte voedingsschema dat aangepast wordt afhankelijk van jouw vorderingen
 • Persoonlijke Kickstart Guide zodat je vanaf dag één 100% committed bent

PREMIUM

ELL Premium  €275 p/m

 • Dagelijks contactmoment

 • Wekelijkse Health Check

 • Unlimited Call’s

 • Maandelijkse progressie check

 • Persoonlijke resultaten en informatie in de ELL-app

 • Jouw op maat gemaakte trainingsschema dat maandelijks aangepast wordt met tijdige progressie/regressie aanpassingen

 • Jouw op maat gemaakte voedingsschema dat aangepast wordt afhankelijk van jouw vorderingen

 • Persoonlijke Kickstart Guide zodat je vanaf dag één 100% committed bent

☆ Maandelijkse Personal Training

☆ Fysieke mindset talk & metingen 

16 weken kunnen een wereld van verschil maken.

Niet alleen voor je lichaam, maar ook voor je mindset. Hoe dat er per week uitziet en wat je mag verwachten, toon ik je hier.

Wij zijn een match als jij:

Je niet langer moe, futloos en uitgeput wil voelen maar je lichaam écht wil begrijpen en omarmen,

Dat machteloze gevoel en die 101 dieetpogingen wil vervangen door een ‘yes, I did it’ flow waarin je elke keer weer met een glimlach op je gezicht uit je work-out komt,

Niet meer in eindeloze rondjes verloren wil lopen in je gedachten en je gewoon lekker die rondjes in het park wil wandelen terwijl je luistert naar een inspirerende podcast,

Je minder last wil hebben van maandelijkse cravings, een opgeblazen gevoel en ander hormonaal gedoe, en je je elk moment van je cyclus in balans wil voelen,

Nooit meer terugwil naar eindeloos gejojo en angst voor de weegschaal, maar gewoon (weer) in je lievelingsjeans wil blijven passen

100% wil genieten van een groot stuk pizza margherita als je daar zin in hebt zonder dat gigantische schuldgevoel achteraf.

Are you ready?

We zorgen er samen voor dat je van de daken wilt schreeuwen hoe ontzettend lekker je in je vel zit. Hoe trots je op jezelf bent terwijl je met zelfverzekerde stappen de wereld (en je koelkast) tegemoet treedt.

of

Plan je kennismakingsgesprek in!

FAQ’S

+ Wat voor een online coach ben je?

Ik ben enthousiaste, positieve en meegaande coach, maar ik blijf altijd realistisch. Ik heb veel passie voor mijn vak en mijn kracht ligt in een persoonlijke aanpak. Ik investeer in mijn coachees door een persoonlijke band te creëren, hen te steunen, maar ook streng te zijn wanneer dat nodig is. Ik zal naar je luisteren, zonder oordelen en je altijd zoveel mogelijk laten begrijpen van het process, zodat jij uiteindelijk zelf ook verder kan.

+ Wat kan ik van jou als coach verwachten?

Van mij kun je verwachten dat ik te allen tijde voor je klaar sta. Dat ik je motiveer en de stok achter de deur ben op momenten dat het nodig is. Dat ik af en toe streng ben, maar wel met een positieve insteek. Dat ik altijd bereikbaar ben en tijdig antwoord. Opensta voor feedback en altijd net dat extra zetje zal geven. Het is een eerlijke en transparante communicatie en ik zal je altijd meenemen in mijn denkwijze.

+ Wat is het verschil tussen jou en anderen?

Ik heb geen standaard aanpak en schema’s, maar een gepersonaliseerd programma waar voeding en training volledig op elkaar zijn afgestemd en rekening gehouden wordt met jouw lichaamsbouw, gezondheid en eventuele beperkingen. Ik weet precies wat er afspeelt in jouw leven en stem daar ook je programma op af. Wij werken samen naar een duurzaam resultaat. Ik ben de specialist op alle facetten en ik ben jouw coach, niks wordt uitbesteed.

+ Wat mag ik verwachten van het programma?

Het programma start met een grondige intake omtrent je gehele gezondheid en levensstijl. We bespreken waar je nu staat en wat je doel is. Ook doen we een zogeheten online fysieke nulmeting. We noteren je gewicht, de omtrekken van jouw lichaam en progressie foto’s. Op basis van die gegevens starten we met de coaching. Die is bedoeld om jou je nieuwe levensstijl eigen te doen maken. We hebben dagelijks contact en elke drie weken een meting met evaluatie. Op basis daarvan kunnen we het plan tweaken waar nodig. Na 16 weken zul je de basis van een gezond leefpatroon hebben geleerd, weten hoe je het toepast en hoe het werkt voor jou. Je zult je energieker voelen en, afhankelijk van je doelen, slanker, sterker of gespierder worden. Allemaal voor meer grip op je gezondheid.

+ Wanneer kan ik starten?

Je kunt je elk moment aanmelden, en dan beginnen we meteen. Bekijk hier hoe het programma in elkaar zit.

+ Hoe lang duurt het programma?

Het programma duurt 16 weken. Dat is nodig: voor blijvende gedragsverandering heb je minimaal 66 dagen nodig, en je moet ook voldoende tijd krijgen om jezelf een nieuwe leefstijl aan te meten en mij de tijd te geven jou lichaam te leren kennen.

+ Is een lidmaatschap in de sportschool verreist?

Het is niet een vereiste, je kunt ook thuis trainen. Ik adviseer wel om in een sportschool te trainen om zo het gewenste resultaat te behalen. Wil je thuis trainen, is mijn advies hier altijd voldoende attributen voor aan te schaffen en een geschikte ruimte hiervoor te creëren.

+ Hoe wordt mijn resultaat bijgehouden en meetbaar gemaakt?

Jouw resultaten houd je bij in de app Eva Luna Lifestyle App. Wekelijks noteer je daar je gewicht en lichaamsomvang en elke maand plaats je progressiefoto’s om je voortgang te kunnen zien. Tijdens een meetmoment neem je de omtrekmaten op van jouw schouders, borst, taille, bovenbenen en heupen en maak je duidelijke foto’s van het voor-, zij- en achteraanzicht. Door het op deze manier meetbaar te maken kan ik je voortgang bijhouden en je optimaal begeleiden. Alle gegevens blijven tussen ons, je privacy wordt gewaarborgd.

+ Hoe kan ik inloggen op de app?

Je ontvangt een uitnodiging voor deELL app. Nadat je een account hebt aangemaakt kun je de app gebruiken of online inloggen op jouw eigen omgeving. De link naar jouw persoonlijke omgeving ontvang je per mail en is alleen toegankelijk met de door jouw gemaakte account.

+ Hoe houd ik mijn voeding bij?

Er zijn verschillende manieren waarop je je voeding kan bijhouden. Je kunt je calorieën bijhouden door het afwegen van je voeding op een keukenweegschaal en dit vervolgens invoeren via de app MyFitnessPal. Een andere optie is het werken met je eigen handpalmen als maatstaf om porties en hoeveelheden te bepalen en luisteren naar lichaamseigen verzadigingsgevoel. Hier worden richtlijnen voor gegeven tijdens de start van het programma. De laatste optie is de eigen ontwikkelde methode, waarbij porties zijn voorberekend en je aan de hand van een voorbeelddagmenu leert variëren en je uit een variatielijst veelzijdige opties kunt maken.

+ Hoeveel contact is er mogelijk?

Er is elke dag een contactmoment. Mocht je dringende vragen hebben kun je de vragen direct stellen, binnen 24 uur geef ik antwoord.

+ Hoe weet ik zeker of ik de oefening goed uitvoer?

In jouw trainingsschema staat per oefening precies beschreven welke stappen je moet uitvoeren voor de oefening, waar je op moet letten en welke spiergroep je moet voelen. Daarnaast is er een video die laat zien hoe je de oefening moet uitvoeren. Twijfel je of je een oefening goed doet? Film jezelf wanneer je de oefening uitvoert en stuur de video op. Aan de hand van de video kan ik je bijsturen.

+ Kan ik fysieke sessies afnemen?

Ja, dat kan op aanvraag. Neem contact op als jij interesse hebt in een fysiek technieksessie. Je kunt hierbij denken aan het optimaliseren van je oefeningsuitvoering, het samen trainen of intensieve mindset gesprekken voeren.

+ Is het programma ook geschikt voor thuis trainen?

Ja, je kunt thuis trainen. Bij de intake kan je aangeven welke attributen je ter beschikking hebt en daar wordt je programma naar ontworpen.

+ Kan ik tussentijds stoppen?

Het programma is ingesteld op 16 weken, omdat gedragsverandering en resultaat niet in vier weken behaald kan worden. Wanneer je start met het programma ben je akkoord gegaan met de algemene voorwaarden en is tussentijds stoppen niet mogelijk. Na die 16 weken kun je het traject altijd stopzetten of verlegen per maand.