In betere shape in 16 weken met je persoonlijke online coachingprogramma!

Samen in betere shape

Je hebt je eigen verhaal. Tijdens je online coachingprogramma bouwen we samen een positieve mindset, een gezond voedingspatroon op maat en een persoonlijk trainingsschema, op basis van jouw ritme en leefstijl.

Na 16 weken zit je gegarandeerd een stuk lekkerder in je vel en ben je een pak dichter bij je doelen.

Hoe doen we dat precies? Jij en online coach Eva Luna werken samen aan:

  • Een op maat gemaakt trainings- en voedingsschema, gebaseerd op jouw persoonlijke doelen en wensen,
  • Één-op-éénbegeleiding via de Eva Luna Lifestyle App,
  • De mogelijkheid om onbeperkt en 24/7 vragen te stellen,
  • Dagelijks contact en advies voor jouw specifieke situatie.

Die persoonlijke aanpak en betrokkenheid is goud waard. Ik kom altijd snel bij je terug, zodat je nooit lang met twijfels zit en we dipjes snel kunnen oplossen.

Wil je jouw situatie bespreken? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek van 15 minuten in. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw persoonlijke situatie en bepalen we samen wat jouw aanpak wordt.

Afspraak Maken
online-coaching-afvallen
online-coaching-afvallen

Grip op je gezondheid

Wil je aan de slag met een gezonde lifestyle? Ik begeleid je met afvallen, beter in je vel zitten en het krijgen van meer structuur in je voedingspatroon en trainingsschema. Ik weet hoe lastig het is om een gezonde levensstijl te creëren en dit vol te houden. Mijn online lifestyle coaching is rechtdoorzee, past in jouw ritme en is helemaal persoonlijk en toegankelijk voor jou.

Mijn aanpak

Dankzij mijn persoonlijke online coaching krijg je meer grip op je gezondheid. Ik leer je alles wat je moeten weten over voeding, training, mindset en herstel voor jouw lichaam. Een voedingsschema op maat dient als vertrekpunt. Tijdens het programma leer je wat er in je eten zit, wat het met je lichaam doet en wat geschikte voeding is voor jou en je doelen. Ik stel ook een persoonlijk trainingsschema voor je op, dat je makkelijk kunt volgen via de Eva Luna Lifestyle App.

online-coaching-afvallen

Hoe werkt het?

Ontdek hieronder de stappen van mijn programma

online-coaching-voeding

Startmoment

Zodra je je aanmeldt, ontvang je meteen een uitgebreide intake. De volgende dag bezorg ik je jouw persoonlijke uitnodiging voor mijn online coaching app, naast de Eva Luna Voedingsgids. Dan kun je meteen ook aan de slag met de voorbereidingen: het doornemen van de voedingsgids, jezelf meten en foto’s nemen, je planning indelen en de app verkennen!

Jouw persoonlijke plan

Met jouw intake ga ik aan de slag om je voedings- en trainingsplan op te stellen. Wanneer je me jouw intake bezorgt, geef ik je al na twee dagen je persoonlijke plan. Ik stuur je via de chat in onze app een bericht, en we zijn vertrokken…

Motivatie

De coachingsgesprekken die volgen zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft en werken ook als stok achter de deur. Ik geef je altijd sturing en advies waar nodig. Via de chat kun je elke dag vragen stellen of om hulp vragen. Na de een aantal weken krijg je gegarandeerd je de smaak te pakken en begin je resultaat te zien én te voelen. Op naar een happy healthy you!

Hoe ik help

In deze video leg ik je uit wat je kunt verwachten en hoe we samenwerken.

Waarom kiezen voor Eva Luna?

Ik wil niet zomaar dat je jouw doelen bereikt. ik wil zorgen dat je je op een haalbare manier je nieuwe levensstijl eigen maakt. Ik leer je hoe een gezonde lifestyle in elkaar zit en geef je de tools om die ook op lange termijn vol te houden.

Jouw plan op maat

Iedere vrouw zit anders in elkaar. Je lichaamsbouw, ritme en levensstijl zijn erg individueel. Ze bepalen dan ook voor een groot deel je dagelijkse voedingsplan en trainingsschema. Ik stel dan ook een programma op dat helemaal aansluit bij jouw situatie en doelstellingen.

Persoonlijke aanpak

Ik geef je de volle 100% aandacht die nodig is voor maximaal resultaat. Daarom reageer ik altijd binnen 24 uur op je vragen en ga ik elke week voor je na of je op koers zit. Als online coach ben ik er steeds voor je en zal ik er altijd alles aan doen om je te helpen.

Bewezen resultaat

Het Eva Luna Coaching Program is wetenschappelijk onderbouwd en in de praktijk bewezen. Ik heb al meer dan 2000 vrouwen geholpen.

Snel bereikbaar

Dankzij de online app heb je altijd en overal toegang tot je schema’s én tot mij – ook in het weekend. Zit je ergens mee? Dan kun je het me direct laten weten via de chat!

Community die je motiveert

Sluit je aan bij onze Eva Luna Lifestyle Community en neem deel aan bijeenkomsten, workshops en onze wekelijkse Q&A. Via de Facebookgroep wisselen we ervaringen en tips uit met elkaar.

De ervaring van Anne

online-coaching-voeding

In een half jaar tijd is mijn mindset enorm veranderd

Enkele maanden geleden heb ik contact gezocht met Eva en heeft ze een plan voor me opgesteld. Sindsdien is mijn mindset enorm veranderd. Voorheen wist ik niet goed wat ik moest eten en hoe ik mijn trainingen moest invullen. Ik wilde wel, maar wist niet hoe ik de dingen moest aanpakken. Door tips over producten, het bijhouden van mijn voeding en de krachttrainingen krijg ik zicht op wat ik aan het doen ben. Het maakte me meer bewust en enthousiast om mijn eigen progressie in gevoel en op foto’s te zien. De kilo’s vlogen eraf.

 

De mindset coaching die Eva toepast heeft ervoor gezorgd dat ik op een andere manier ben beginnen nadenken. Elke keer weer nieuwe weetjes… Ik heb enorm veel bijgeleerd over voeding en trainingen, maar ook over hoe om te gaan met tegenslagen. Ik had eerder al pogingen ondernomen om af te vallen, maar door Eva is mijn leefstijl voorgoed veranderd. Daardoor ben ik binnen een half jaar 20 kilo afgevallen en ben ik en 20 cm rond mijn taille ben kwijtgeraakt – want kilo’s zeggen natuurlijk niet altijd alles. Door elke dag contact te hebben, is en blijft zij mijn stok achter de deur voor wanneer het even moeilijk gaat.

Benieuwd naar hoe dit werkt voor jouw situatie?

Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek van 15 minuten in.

Eva Luna Lifestyle

info@evalunalifestyle.nl

KvK: 64951359
BTW: NL002325666B30

start directcontact

Nieuwsbrief