Vandaag kies je
onvoorwaardelijk
voor jezelf

Geen excuses meer, vanaf vandaag begin je echt. Vandaag kies jij onvoorwaardelijk voor jezelf. En dat doe je niet alleen, want ik sta 24/7 naast je tijdens het 16 weken traject. Wedden om een Lululemon-legging dat je nooit meer terug wil naar hoe het was?

Ben jij er klaar mee om met een rommelende maag en weinig energie je dag door te komen en te dromen van die lekkere cupcake bij je café latte? Niet meer elke maand opgeblazen en met je huid vol acne op de bank hangen tijdens de mindere dagen van je cyclus?

Ready om dat buikspierkwartier en je killerbody dieet de deur uit te gooien en plaats maken voor some real selflove?

Samen gaan we aan de slag zodat jij sterker wordt. We zorgen er niet alleen voor dat jij je fysiek lekkerder voelt, maar dat je mindset ook meebeweegt. Tijdens mijn traject krijg je de controle over je lifestyle weer terug en behoud je ’m ook. Je voelt je al snel fitter, tevreden met je lichaam en trots op jezelf. Je leert niet alleen hoe je voeding en training combineert tot wat voor jou werkt, maar ook hoe je vrouwelijke gezondheid werkt.

Eva Luna Lifestyle Coaching

Ik weet precies hoe het voelt

Ik ben niet altijd zelfverzekerd en trots geweest op mezelf. Sterker nog: dat is precies de reden waarom ik Women’s Health Coach werd. Vroeger bevond ik me in een vicieuze cirkel van streng diëten en eetbuien. Toen ik begon met sporten, zag ik mijn rondingen transformeren naar een perfecte shape, maar ik voelde er niets bij. Ondertussen had ik darmklachten, moodswings en weinig energie.

Niemand vertelde me wat ik moest weten over hoe mijn lichaam werkt, dus ik zocht zelf naar kennis. Over mijn hormoonbalans en hoe mijn cyclus in elkaar zit. Over hoe ik mezelf niet meer hoef te voeden met negatieve gedachten of te luisteren naar dat stemmetje dat zegt dat ik het niet kan. Over dat er geen one size fits all bestaat, als je je écht jezelf wil voelen.

Ik bracht alle kennis en ervaringen bij elkaar tot mijn ELL-methode, waarmee ik krachttraining, women’s health en voeding combineer voor de allround-aanpak waar ik zelf zo’n behoefte aan had, maar nergens vond.

Als coach wil ik naast je staan bij het vormgeven van wat bij jou en je lichaam past. Zodat je voor jezelf kan zorgen door sterker te worden. In je lichaam, in je hoofd en in je hart.

Powerwomen!

Mindset

Het is zo fijn dat Eva echt de tijd neemt voor je, en dat ze kijkt naar wat er bij jouw levensstijl past. Vervolgens komt ze met extreem waardevolle adviezen over training, voeding en mindset, zodat je je nieuwe levensstijl ook echt volhoudt! Ik kan een coaching traject met Eva aan iedereen aanbevelen die een gezonde leefstijl wil creëren en behouden.

Marleen

Women’s Health

Die getallen op de weegschaal doen er eigenlijk niet zoveel toe, want je lichaam vertelt je alles wat je moet weten. Na een onpersoonlijk traject bij een andere coach, kwam ik bij Eva terecht. Met haar persoonlijke aanpak kijkt ze samen met je mee naar hoe je je levensstijl kan veranderen, zodat er ook nog ruimte is om gewoon lekker te genieten.

Luka

Vetverlies

Eva is een echte topper! Ze heeft een onuitputtende drive en staat altijd voor je klaar. Haar kennis is zo groot dat jouw voedings- en trainingsschema naadloos op je levensstijl aansluit, waardoor het makkelijk een lifestyle wordt. Ze weet je gerust te stellen als het allemaal even niet volgens het geplande schema gaat. Ik raad Eva ten zeerste aan iedereen aan.

Marlou
Coach voor zwangerschap

Zwangerschap

Ben jij op zoek naar een coach die geen slappe excuses zou aanvaarden, maar je met positieve energie en professionaliteit motiveert om je doelen te behalen? Dan is Eva perfect voor jou! Met haar drive, scherpe focus en sportlust heeft ze mijn doorzettingsvermogen aangewakkerd, zodat ik me nu enorm zelfzeker voel. Eva Luna als coach; dat is life changing!

Jenneke

In 16 weken naar je krachtigste zelf

We worden dagelijks overspoeld met vage adviezen en diëten die elkaar tegenspreken. Als er één ding is dat je moét weten, dan is het wel dat gezond leven makkelijker is dan je denkt. Je hoeft jezelf niet uit te hongeren, urenlang hard te lopen of alleen maar soep te drinken om je jezelf te voelen. Het grootste geheim achter dagelijks wakker worden met een heerlijk bruisende energie? Consistentie.

Na één dag gezond eten verandert er weinig, en je zal het vast herkennen: het enthousiasme om nieuwe gewoontes vol te houden ebt na een tijdje weg. Vanaf dan wordt je wilskracht steeds belangrijker. Je leven omgooien for the better gebeurt dus niet in één dag.

Daarom duurt jouw programma 16 weken. Zo hebben we voldoende tijd en ruimte om samen structuur aan te brengen, aan je discipline te werken en nieuwe gewoontes te creëren. Tijdens het programma leer je je lichaam beter kennen, we kijken naar wat voor jouw levensstijl werkt en ik leer je hoe je dit on your terms in je leven kan integreren.

Jouw Programma

How it works

We beginnen met een uitgebreide intake: hoe ziet jouw leven er nu uit? Wat maakt je gelukkig en wat kost je energie? We kijken samen naar allerlei leefstijlfactoren zoals oa. je stressniveau, je algemene gezondheid, je dagelijkse beweging, je stoelgang, je voedingspatroon en voorkeuren.

Op basis van jouw doelen en je levensritme maak ik een op maat gemaakt plan voor je. Jouw voedingsplan beweegt mee naar waar jij behoefte aan hebt: wil je bijvoorbeeld intuïtief eten of een weekschema? Je krijgt ook een gepersonaliseerd sportschema van me, inclusief video’s waarin je duidelijk ziet waarop je moet letten bij de uitvoering van de oefeningen. Samen trainen kan natuurlijk ook: je hebt de mogelijkheid om personal training als supplement bij je programma te boeken.

Daarnaast krijg je toegang tot mijn Women’s Health kennisbibliotheek, waar je alles leert wat je nodig hebt om aan je gezondheid te werken. Ook voorzie ik je wekelijks van advies en kennis over waar jij tegenaan loopt. We houden dagelijks contact en bellen wekelijks met elkaar. Zo word je maximaal ondersteund en doen we er samen alles aan om van jouw nieuwe lifestyle een moeiteloze gewoonte te maken. 

16 weken kunnen een wereld van verschil maken.

Niet alleen voor je lichaam, maar ook voor je mindset. Hoe dat er per week uitziet en wat je mag verwachten, toon ik je hier.

Wij zijn een match als jij:

Je niet langer moe, futloos en uitgeput wil voelen maar je lichaam écht wil begrijpen en omarmen,

Dat machteloze gevoel en die 101 dieetpogingen wil vervangen door een ‘yes, I did it’ flow waarin je elke keer weer met een glimlach op je gezicht uit je work-out komt,

Niet meer in eindeloze rondjes verloren wil lopen in je gedachten en je gewoon lekker die rondjes in het park wil wandelen terwijl je luistert naar een inspirerende podcast,

Je minder last wil hebben van maandelijkse cravings, een opgeblazen gevoel en ander hormonaal gedoe, en je je elk moment van je cyclus in balans wil voelen,

Nooit meer terugwil naar eindeloos gejojo en angst voor de weegschaal, maar gewoon (weer) in je lievelingsjeans wil blijven passen

100% wil genieten van een groot stuk pizza margherita als je daar zin in hebt zonder dat gigantische schuldgevoel achteraf.

Het gevoel hebt dat je gebrek aan energie, constipatie en darm problemen verband kunnen houden met wat je eet? Ik help je graag de verbanden te ontdekken en je gezondheid te optimaliseren.

coach voor vrouwen

Are you ready?

We zorgen er samen voor dat je van de daken wilt schreeuwen hoe ontzettend lekker je in je vel zit. Hoe trots je op jezelf bent terwijl je met zelfverzekerde stappen de wereld (en je koelkast) tegemoet treedt.

FAQ’S

+ Hoe ben jij als coach?

Ik ben een enthousiaste, positieve en vriendelijke coach, maar ook realistisch. Ik ben gepassioneerd in wat ik doe en vind een persoonlijke aanpak enorm belang. Ik investeer in mijn coachees door de persoonlijke verbinding centraal te laten staan en ze altijd te ondersteunen waar nodig. Ik ben een eerlijk en oprechte coach en zal altijd focussen op wat het beste is voor de coachee!

+ Wat kan ik verwachten van de online coaching?

Je kan verwachten dat ik 24/7 klaar sta voor je. Ik zou je motiveren en enthousiasmeren, ook om net het laatste beetje eruit te halen. Ik ben realistisch en rechtdoorzee en zal mijn visie met je delen, maar ik zal je mentale gezondheid altijd voorop stellen. Ik wil naast je staan en er voor je zijn, dus tijdens onze samenwerking zal ik er voor je zijn. 

Bij de aanmelding ontvang je een uitgebreide intake en mag je metingen doen (die blijven enkel tussen ons en zijn beschermd). Hierna zullen de belangrijkste punten bespreken die prioriteit hebben en gaan we werken aan het optimaliseren van je gezondheid, focussen op duurzame gedragsverandering en zorgen dat je weer energiek en lekker in je vel gaat zitten. 

Na 16 weken heb je vanuit mij de basiskennis geleerd over je vrouwelijke gezondheid,  heb je jouw levensstijl eigen gemaakt en weet je hoe je dit kan behouden. Je voelt je energiek, zit fysiek en mentaal lekkerder in je vel, kan je vrouwelijke vormen omarmen en je grenzen bewaken en begrijpt je vrouwelijke gezondheid volledig.

+ Wanneer kan ik starten?

Ik plan altijd eerst een gratis kennismakings call in om elkaar te leren kennen, om te kijken of ik je kan helpen en of er een match is. 

Vanuit daar kan je elk moment starten wanneer je wilt, plannen we een intake in en kunnen we gaan werken aan het optimaliseren van jouw leefstijl. Lees hier meer over mijn werkwijze.

*Let op: afhankelijk van de drukte kan er een wachttijd zijn, neem daarom gerust alvast contact met me op.

+ Hoeveel weken duurt het traject?

Het basistraject  duurt 16 weken. Een duurzame gedragsverandering  duurt normaliter minimaal 66 dagen en ik heb natuurlijk de tijd nodig om jouw en je manier van leven te leren kennen. Je kan je manier van leven niet in een korte tijd veranderen en daar sta ik ook niet achter.

Tijdens dit traject ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden die je bevestigt hebt tijdens het aangaan van onze samenwerking.  Na de afloop van de 16 weken loopt het automatisch door en kan je per maand opzeggen. Dit zal altijd in overeenstemming gebeuren. Heb je het gevoel dat het niet helemaal verloopt zoals je had verwacht, communiceer dit dan met mij, dan kijken we samen naar een passende oplossing en vinden we samen een weg om de samenwerking waardevol te maken.

*Het is altijd mogelijk een traject op maat te bespreken, als je langer wilt worden begeleid. 

+ Hoe vaak heb ik contact en via welke weg?

We hebben wekelijks een zoomcall waarin we de grote lijnen van het traject bespreken en verder is er dagelijk contact via de ELL-app (met uitzondering van het weekend).

24/7 sta ik voor je klaar en ik antwoord wanneer ik je bericht gelezen heb. Bij urgente dingen ben ik ook altijd bereikbaar, we doen dit samen!

+ Ik slik medicijnen, heb een ziekte, allergie of specifieke dieetwensen. Kan ik dan alsnog starten?

In de meeste gevallen kun je het traject dan alsnog volgen. Afhankelijk van de allergie, medicijnen of ziekte kijken we samen naar wat wel mogelijk is. Een allergie, medicijn of dieetwensen neem ik mee in je  plan van aanpak en stem waar nodig je voeding en eventuele supplementen op af.

+ Ik heb last van PCOS, Endometriose, PMS, PMDD, PDS, overgang of andere vrouwelijke klachten. Kan ik dan starten met de women’s health coaching?

Jazeker, ik specialiseer mij op dit soort onderwerpen. In samenwerking met je behandelaar, gynaecoloog of arts kunnen we hier met natuurlijke voeding en leefstijl optimalisatie enorm veel verbetering in krijgen. Het zal tijd kosten, maar er is dus veel mogelijk om klachten en ongemakken te verminderen en in sommige gevallen zelfs op te lossen. Met het Signature pakket wordt hier de aandacht op gelegd. 

+ Hoe ziet de training eruit en kan ik dit eventueel ook thuis doen

Ik stem de training volledig af op jouw wensen, doelen, andere sporten en omgeving.. Wil je thuis trainen, geen probleem, dan gaan we zorgen dat we met de juiste mogelijkheden het uitdagend maken. Tijdens de intake zal ik hier ook naar vragen en kan je dit gerust aangeven.

+ Hoe is je voedingsaanpak?

De voedingsaanpak is helemaal afhankelijk van je intake en voorkeuren. We houden daarbij rekening met je mindset rondom voeding, hetgeen wat voorheen wel of juist niet goed voor je heeft gewerkt en hoe je het uiteindelijk ook het meest duurzaam maakt.

Ik zal je alles leren over voeding en wat het voor je lichaam betekent, hoe je het kan optimaliseren en hoe je meer kan luisteren naar je verzadigingsgevoel. De methode die we toepassen is divers en wordt dus afgestemd op jou voorkeur.

+ Kan ik ook een fysieke consult inplannen?

Yes, dit is altijd op aanvraag. Ook fysieke personal training om je techniek te optimaliseren, is in te boeken op aanvraag. Neem contact met me op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

error: Content is protected !!
×