Vandaag kies je
onvoorwaardelijk
voor jezelf

Niet meer ‘morgen begin ik écht’, want dit moment is de start van jouw nieuwe leven. Vandaag kies je onvoorwaardelijk voor jezelf. En dat doe je niet alleen, want ik sta 24/7 naast je tijdens mijn 16 weken traject. No excuses, let’s own you power! Wedden om een Lululemon-legging dat je nooit meer terugwil?

Eva Luna Lifestyle Coaching

Ik weet precies hoe het voelt

Ik weet precies hoe het voelt om je niet lekker in je lichaam te voelen, want daar had ik vroeger ook last van.

Ik keek in de spiegel en werd verdrietig om wat ik zag en ik in gedachten tegen mezelf zei dat ik het niet kon, terwijl het in mijn omgeving leek alsof alle andere vrouwen wel een perfect lichaam hadden.

Op een dag had ik daar genoeg van en koos ik 100% voor mezelf. Ik begon met sporten, nam verschillende coaches onder de arm en onderging een volledige transformatie.

Mijn lichaam werd een weerspiegeling van hoe sterk ik me vanbinnen voelde, en ik wilde steeds meer leren over gezond leven. Ik liep diverse stages in binnen- en buitenland en combineerde dat met allerlei cursussen over coaching, krachttraining en voeding.

Allemaal met één doel: jou helpen met mijn eigen methode. Een allround-aanpak waar ik intussen meer dan 2000 vrouwen mee heb geholpen.

Powerwomen!

Spieropbouw

Het is zo fijn dat Eva echt de tijd neemt voor je, en dat ze kijkt naar wat er bij jouw levensstijl past. Vervolgens komt ze met extreem waardevolle adviezen over training, voeding en mindset, zodat je je nieuwe levensstijl ook echt volhoudt! Ik kan een coaching traject met Eva aan iedereen aanbevelen die een gezonde leefstijl wil creëren en behouden.

Marleen

Women’s Health

Die getallen op de weegschaal doen er eigenlijk niet zoveel toe, want je lichaam vertelt je alles wat je moet weten. Na een onpersoonlijk traject bij een andere coach, kwam ik bij Eva terecht. Met haar persoonlijke aanpak kijkt ze samen met je mee naar hoe je je levensstijl kan veranderen, zodat er ook nog ruimte is om gewoon lekker te genieten.

Luka

Vetverlies

Eva is een echte topper! Ze heeft een onuitputtende drive en staat altijd voor je klaar. Haar kennis is zo groot dat jouw voedings- en trainingsschema naadloos op je levensstijl aansluit, waardoor het makkelijk een lifestyle wordt. Ze weet je gerust te stellen als het allemaal even niet volgens het geplande schema gaat. Ik raad Eva ten zeerste aan iedereen aan.

Marlou
Coach voor zwangerschap

Zwangerschap

Ben jij op zoek naar een coach die geen slappe excuses zou aanvaarden, maar je met positieve energie en professionaliteit motiveert om je doelen te behalen? Dan is Eva perfect voor jou! Met haar drive, scherpe focus en sportlust heeft ze mijn doorzettingsvermogen aangewakkerd, zodat ik me nu enorm zelfzeker voel. Eva Luna als coach; dat is life changing!

Jenneke

In 16 weken naar

een gezond lichaam on your terms

Het eerste dat je in mijn traject leert, is dat je jezelf niet hoeft uit te hongeren, urenlang hard moet lopen of alleen maar soep moet drinken om het figuur van je dromen te bereiken. Zoals je vast zelf al hebt gemerkt, leveren deze acties je alleen maar korte termijnresultaten op en verval je al snel weer in je oude patroon. 

Je leven en lichaam aanpassen for the better begint bij een gezonde routine die bij jou en jouw levensritme past, zodat het je straks geen enkele moeite meer kost om dit aan te houden. Daarom duurt jouw traject 16 weken. We hebben dan voldoende tijd en ruimte om samen structuur aan te brengen en nieuwe healthy habits te creëren. Je leert je lichaam beter kennen en wat wel en niet werkt, zodat je straks met een prachtige shape, vol energie en selflove je nieuwe leven instapt.

ESSENTIAL

ELL Essential

 • Dagelijks contactmoment
 • Wekelijkse Health Check
 • 2 weekse mindset call
 • Maandelijkse progressie check
 • Persoonlijke resultaten en informatie in de ELL-app
 • Jouw op maat gemaakte trainingsschema dat maandelijks aangepast wordt met tijdige progressie/regressie aanpassingen
 • Jouw op maat gemaakte voedingsschema dat aangepast wordt afhankelijk van jouw vorderingen
 • Persoonlijke Women’s Health Guide zodat je vanaf dag één 100% committed bent

  €175p/m

PREMIUM

ELL Premium

 • Dagelijks contactmoment
 • Wekelijkse Health Check
 • Unlimited Call’s
 • Maandelijkse progressie check
 • Persoonlijke resultaten en informatie in de ELL-app
 • Jouw op maat gemaakte trainingsschema dat maandelijks aangepast wordt met tijdige progressie/regressie aanpassingen
 • Jouw op maat gemaakte voedingsschema dat aangepast wordt afhankelijk van jouw vorderingen
 • Persoonlijke Women’s Health Guide zodat je vanaf dag één 100% committed bent

☆ Maandelijkse Personal Training

☆ Fysieke mindset talk

☆ Maandelijkse progressie meting

 

€275 p/m

How it works

Always on track
met de ELL-app

Samen inzicht op een duurzame vooruitgang 

Een individueel en dynamisch trainings- en voedingsplan

Plan van aanpak met jouw
persoonlijke doelen

Één op één contact & support via de chat & calls

Je wordt member van de ELL community

16 weken kunnen een wereld van verschil maken.

Niet alleen voor je lichaam, maar ook voor je mindset. Hoe dat er per week uitziet en wat je mag verwachten, toon ik je hier.

Wij zijn een match als jij:

Je niet langer moe, futloos en uitgeput wil voelen maar je lichaam écht wil begrijpen en omarmen,

Dat machteloze gevoel en die 101 dieetpogingen wil vervangen door een ‘yes, I did it’ flow waarin je elke keer weer met een glimlach op je gezicht uit je work-out komt,

Niet meer in eindeloze rondjes verloren wil lopen in je gedachten en je gewoon lekker die rondjes in het park wil wandelen terwijl je luistert naar een inspirerende podcast,

Je minder last wil hebben van maandelijkse cravings, een opgeblazen gevoel en ander hormonaal gedoe, en je je elk moment van je cyclus in balans wil voelen,

Nooit meer terugwil naar eindeloos gejojo en angst voor de weegschaal, maar gewoon (weer) in je lievelingsjeans wil blijven passen

100% wil genieten van een groot stuk pizza margherita als je daar zin in hebt zonder dat gigantische schuldgevoel achteraf.
coach voor vrouwen

Are you ready?

We zorgen er samen voor dat je van de daken wilt schreeuwen hoe ontzettend lekker je in je vel zit. Hoe trots je op jezelf bent terwijl je met zelfverzekerde stappen de wereld (en je koelkast) tegemoet treedt.

of

Plan gratis je kennismakingsgesprek in!

FAQ’S

+ Wat kan ik van jou als coach verwachten?

Van mij kun je verwachten dat ik te allen tijde voor je klaar sta. Dat ik je motiveer en de stok achter de deur ben op momenten dat het nodig is. Dat ik af en toe streng ben, maar wel met een positieve insteek. Dat ik altijd bereikbaar ben en tijdig antwoord. Opensta voor feedback en altijd net dat extra zetje zal geven. Het is een eerlijke en transparante communicatie en ik zal je altijd meenemen in mijn denkwijze.

+ Wat voor een online coach ben je?

Ik ben enthousiaste, positieve en meegaande coach, maar ik blijf altijd realistisch. Ik heb veel passie voor mijn vak en mijn kracht ligt in een persoonlijke aanpak. Ik investeer in mijn coachees door een persoonlijke band te creëren, hen te steunen, maar ook streng te zijn wanneer dat nodig is. Ik zal naar je luisteren, zonder oordelen en je altijd zoveel mogelijk laten begrijpen van het process, zodat jij uiteindelijk zelf ook verder kan. Mijn women’s health coaching is voorzien van de laatste trends en elk jaar volg ik cursussen om in mijn vakgebied up-to-date te blijven.

+ Wanneer kan ik starten?

Het traject start altijd op de afgesproken dag na het hebben vaneen kennismakingsgesprek. We starten met een uitgebreide intake en nulmeting. Als dat is gebeurd ga ik aan de slag met het maken van jou plan van aanpak en kunnen we van start gaan! Bekijk hier hoe de coaching in zijn werk gaat.

Let op: Door de drukte in aanvragen kan de wachttijd langer zijn. Plan daarom alvast je kennismakingsgesprek hier in.

+ Wat mag ik verwachten van de coaching?

De online coaching start met een grondige intake omtrent je gehele gezondheid en levensstijl. We bespreken waar je nu staat en wat je doel is. Ook doen we een zogeheten online fysieke nulmeting. We noteren je gewicht, de omtrekken van jouw lichaam en progressie foto’s. Op basis van die gegevens starten we met de coaching. Die is bedoeld om jou je nieuwe levensstijl eigen te doen maken. We hebben dagelijks contact en elke drie weken een meting met evaluatie. Op basis daarvan kunnen we het plan tweaken waar nodig. Na 16 weken zul je de basis van een gezond leefpatroon hebben geleerd, weten hoe je het toepast en hoe het werkt voor jou. Je zult je energieker voelen en wij werken samen naar een duurzaam resultaat en een lange-termijn gezondheid. Ik ben de specialist op alle facetten en ik ben jouw coach, niks wordt uitbesteed.

+ Hoe lang duurt de coaching?

De online coaching duurt 16 weken. Dat is nodig: voor blijvende gedragsverandering heb je minimaal 66 dagen nodig, en je moet ook voldoende tijd krijgen om jezelf een nieuwe leefstijl aan te meten en mij de tijd te geven jou lichaam te leren kennen. 

Wanneer je start met de women’s health coaching ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Na die 16 weken kun je het altijd stopzetten of verlegen per maand. Dit zal altijd in overeenstemming gebeuren. 

Het is altijd mogelijk een traject op maat te bespreken, als je langer begeleid wilt worden.

+ Ik heb een voedingsallergie of ben vega(n), kan ik de coaching volgen?

Dat is geen probleem! Ik houd rekening met je wensen en voorkeuren bij het maken van de voedingsaanpak.

+ Ik slik medicijnen, kan ik dan alsnog coaching volgen?

In de meeste gevallen kun je nog steeds starten met de coaching.  Afhankelijk van de situatie zal ik wel extra rekening houden met het suppletie advies. 

+ Hoe word resultaat meetbaar gemaakt?

Jouw resultaten houd je bij in de app Eva Luna Lifestyle App. Maandelijks noteer je daar je gewicht en lichaamsomvang en elke maand plaats je progressiefoto’s om je voortgang te kunnen zien. Tijdens een meetmoment neem je de omtrekmaten op van jouw schouders, borst, taille, bovenbenen en heupen en maak je duidelijke foto’s van het voor-, zij- en achteraanzicht. Door het op deze manier meetbaar te maken kan ik je voortgang bijhouden en je optimaal begeleiden. Alle gegevens blijven tussen ons, je privacy wordt gewaarborgd.

+ Kan ik losse consults of fysieke sessies afnemen?

Ja, dat kan op aanvraag. Neem contact op als jij interesse hebt in een fysieke sessie of consult.

+ Is een sportabbonement verreist of kan ik ook thuis trainen?

Het is niet een vereiste, je kunt ook thuis trainen. Ik adviseer wel om in een sportschool te trainen om zo het gewenste resultaat te behalen. Wil je thuis trainen, is mijn advies hier altijd voldoende attributen voor aan te schaffen en een geschikte ruimte hiervoor te creëren. We kunnen altijd samen kijken naar wat mogelijk is en stem ik het plan hierop af. 

+ Hoe ziet de voedingsaanpak eruit?

Er zijn verschillende manieren waarop je je voeding kan bijhouden. Afhankelijk van je intake en relatie met voeding bekijken we samen de meest geschikte aanpak voor jou.

Zo kunnen focussen op kennis krijgen rondom voedingswaarden en porties, we kunnen focussen op het luisteren naar lichaamseigen verzadigingsgevoel of werken met de door mij opgestelde richtlijnen voor voeding.

error: Content is protected !!
×