Mexicaanse Taco Salade

Easy and simple Mexican Salad!

Deze salade is een van mijn favoriet en ontzettend makkelijk te maken. 10 minuutjes en it’s ready!

Wat heb je nodig?

  • 150g ijsbergsla
  • 100g Snoeptomaatjes
  • 50g Avocado
  • 100g Mager rundergehakt of vega gehakt
  • 50g Mais
  • 50g Gele paprika
  • 50g Witte ui
  • Nootmuskaat
  • 5ml Ketjap
  • 5g Parmezaanse kaas
  • Peper en zout

Zo lukt het altijd:

  1. Was de sla, snijdt in reepjes en voeg toe in een salade kom.
  2. Spray de pan in met Pamspray en bak de rundergehakt met de ui op laag tot medium vuur tot deze donker en knapperig zijn.
  3. Voeg de kruiden en ketjap toe.
  4. Snijdt ondertussen de maïs, paprika en avocado en voeg deze toe.
  5. Voeg de laatste 2 minuten van het bakken de tomaatjes toe.
  6. Serveer boven op de salade en  kruid met nog wat peper en zout en de Parmezaanse kaas.

Voedingswaarde:

  • 437  Calorieën
  • 20g Koolhydraat
  • 26g Vet
  • 26g Eiwit
  • 11g Vezels

Een smaakvolle salade en super easy! Dus smullen maar!

Lekker voor op een wrap/burrito of om taco’s te vullen.

Vergeet me niet te taggen als je het receptje maakt Evalunalifestyle!

Wil je meer weten over een gebalanceerd dieet en beter in je vel zitten? Laten we dan een gesprek inplannen!

Heb je vragen over deze blog of heb je een vraag aan mij (vrouwen coach Eva), neem contact op!