Home

EvaLuna Lifestyle

EvaLuna Lifestyle

MASTERCLASS CYCLE SYNERGY
(+ gratis Hungry Hormones Recipe Guide t.w.v. €24,95)

Werk met je lichaam, niet ertegen

MASTERCLASS CYCLE SYNERGY
(+ gratis Hungry Hormones Recipe Guide t.w.v. €24,95)

Werk met je lichaam, niet ertegen

Powerful

like a woman

Als er één ding is dat je moet weten, is het dat je cyclus een krachtige tool is om in verbinding te komen met je vrouwelijkheid en een fijne flow. Het is niet iets waar je je maar aan moet overgeven en wat je in de weg staat. Je kunt mét je cyclus werken om nog krachtiger in je schoenen te staan, in plaats van eromheen of zelfs ertegen te werken.


Dat jij maar met je fysieke klachten moet leren leven, en niet het leven kan leiden waarvoor je gemaakt bent, wil ik voorkomen. Want het heeft niet alleen een impact op je lichaam en hoe je je voelt, maar ook op hoe je privéleven en carrière eruitzien. 

Tijdens deze masterclass leer ik je hoe jij je cyclus en hormonen kan inzetten om je vrouwelijke fysieke klachten op te lossen om zo verder te kunnen groeien en meer te kunnen genieten.

Deze masterclass is geschikt voor iedere vrouw die meer over haar cyclus en gezondheid wil leren. Of je nou meer wilt weten over leven met of zonder hormonale anticonceptie, of je PCOS, endometriose hebt of andere klachten ervaart – dit is een solide basis om je lijf echt te leren kennen.  

Heb je last van moodswings,

een constant opgeblazen gevoel of menstruatieklachten? Zijn vermoeidheid en focusverlies bekende problemen? Ik geloof niet dat jij je hierbij moet neerleggen. In deze masterclass ontdek je hoe je jouw cyclus en hormonen als tools kunt inzetten om dergelijke klachten te verminderen, zodat je meer kunt genieten en meer kunt bereiken.

Je gaat leren hoe je zelf belangrijke elementen in je levensstijl integreert. Dit is dus zeker geen masterclass die puur gericht is op theorie: je gaat het zelf implementeren. Dit mag je verwachten:

Leer hoe je makkelijker je doelen behaalt door met je cyclus samen te werken, in plaats van ertegen Krijg tips voor minder concentratieverlies, meer productiviteit, en meer helderheid in wat er echt toe doet Ontdek wat oprecht zorg dragen voor jezelf inhoudt: van binnen naar buiten voor optimale energie Krijg inzicht in wat echt belangrijk is voor een gezondere leefstijl: geen hacks, quick fixes of trucjes

Wat ga je

leren?

N°1. 

Doorbreek alle mythes over vrouwelijke gezondheid. 

N°2. 

Identificeer je energielekken door te begrijpen wanneer je hormonen uit balans zijn. 

N°3. 

Leer je hormonen begrijpen en de vier fases van je cyclus als krachtige tool te integreren voor meer voldoening op alle vlakken van je leven. 

N°4. 

Optimaliseer je klachten door je voeding, training en circadiaans ritme af te stemmen. 

N°5. 

Boost je relatie en intimiteit door je seksualiteit aan te passen op de vier fases van je cyclus. 

Wat is het resultaat van deze masterclass voor jou? 

Dieper zelfbewustzijn:

Begrijp en waardeer de intrinsieke kracht van je vrouwelijkheid, waardoor je zelfvertrouwen en zelfkennis versterkt wordt.

Versterkte relaties:

Verdiep je connectie en intimiteit door je cyclus te omarmen en te begrijpen hoe het je relaties kan beïnvloeden.

Persoonlijke harmonie:

Begrijp en werk samen met je cyclus voor een gebalanceerd en energiek leven.

Natuurlijke gezondheidsoptimalisatie:

Implementeer effectieve strategieën die passen bij je unieke lichaamsritmes, waardoor je klachten vermindert en je welzijn verhoogt.

Masterclass:

Cycle Synergy

(+ gratis Hungry Hormones Recipe Guide t.w.v.
€24,95)
 
Werk met je lichaam, niet ertegen 
  • Duur: 1 uur
  • Direct online te bekijken, wanneer en zovaak je maar wilt
  • Prijs: 99 euro
  • Inbegrepen: toegang tot de masterclass (online) en de volledige Hungry Hormones Recipe Guide ter waarde van €24,95