Leftovers Ratatouille

Heb je nog genoeg oude groentes in huis, dan is dit recept uitermate geschikt om die laatste beetjes op te maken!
Alle groentes die je redelijk lang kunt bewaren, maar toch een keer op moeten. Daar bestaat deze ratatouille uit.

Wat heb je nodig?
• 2 zoete puntpaprika’s
• Een bakje cherrytomaatjes
• Regenboog/normale wortelen
• Een ui
• Sesam
• Ketjap
Zo lukt het altijd!
• Verwarm de oven voor op 200 graden.
• Snijdt het kontje van de wortelen eraf. Kook deze tot ze gaar zijn.
• In de tussentijd wok de paprika en de ui en voeg de laatste minuten wat ketjap toe.
• Vervolgens giet de wortelen af, snijdt de wortelen en bak deze lichtjes mee.
• Beleg de bakplaat met bakpapier. Leg alles op de bakplaat en voeg wat cherrytomaatjes toe.
• Even 5/10 minuutjes in de oven met wat sesam en je bent alweer klaar om te genieten van je lekkere groentes boordevol vitamines en mineralen!
TIP: lekker te combineren met zalm of een andere soort vis of met gehakt gebraden in de oven.

Voedingswaarde:

  • 200 Calorieën
  • 8g Eiwit
  • 24g Koolhydraat
  • 5g Vet
  • 10g Vezels

Enjoy! Tag mij gerust als je hem hebt gemaakt @evalunalifestyle!

Heb je vragen over dit recept of wil je meer weten over online coaching en voedingDat kan! Plan een gratis adviesgesprek in.

Liefs

error: Content is protected !!