Hungry Hormones

Eindelijk is het zover, mijn Hungry Hormones recipe guide is verkrijgbaar zowel hardcopy als een e-book.

Als vrouw zijn alle aspecten van je gezondheid verbonden met je ovulatie, menstruatie en je natuurlijke biologische ritme.

Hoe diep en hoe lang je elke nacht slaapt, welke impact stress op je heeft, welke gedachten je dagelijks hebt en hoeveel je beweegt – het heeft allemaal te maken met je vrouwelijke reproductieve hormonen.

Die hebben invloed op je energiebehoefte en bepalen welke nutriënten je nodig hebt om geen fysieke klachten te ervaren.

Je voeding aanpassen op hoe je lichaam van nature werkt, gaat je gezondheid veel meer ondersteuning bieden. En dat ga je voelen en terugzien, zowel in je energie als in het verbeteren van je klachten.

Denk aan:

  • Niet meer elke dag een opgeblazen buik, waardoor jij weer zonder problemen of schaamte in je mooiste jurk kan

  • Je brainfogs mag je  inruilen voor focus en energie waardoor je een stuk productiever bent

  • De moodswings uitzwaaien en meteeneen fijnere partner en moeder kunnen zijn

Daarom heb ik per fase van je cyclus heerlijke recepten uitgewerkt die een volledig menu kunnen vormen. Dit geeft je inspiratie en rust om hier praktisch mee aan de slag te gaan.

About Eva Luna

Ik ben Eva Luna, Women’s Health Expert, een gedreven onderneemster en changemaker in mijn vakgebied sinds 2016. Ik coach vrouwelijke onderneemsters en leiders naar privé en zakelijk succes op hun voorwaarden door hun fysieke klachten blijvend op te lossen. Daarnaast spreek ik over hoe je je vrouwelijke gezondheid in kan zetten voor meer leiderschap over je leven en je business en organiseer ik women’s health retreats.

Daar ben ik natuurlijk niet zomaar gekomen.

Vroeger werkte ik voornamelijk in de fitnessindustrie, tot ik merkte dat ik mijn plafond had bereikt. Ik miste diepgang, en aandacht voor onze vrouwelijke gezondheid. Stap voor stap liet ik de regels los van hoe je succes zou moeten hebben. Mijn leven liet ik niet meer definiëren door anderen. Wat daarin voor mij het verschil maakte, is dat ik mijn vrouwelijke identiteit herontdekte. Wie ben ik, waar sta ik voor en hoe wil ik mijn leven leiden? Dat heb ik doorvertaald naar een vervullend leven én een florerende business waarin ik intussen al meer dan 1000 vrouwen hielp van hun fysieke klachten af te komen, zodat ze zich er niet langer door laten tegenhouden op hun weg naar de top: hun versie van succes.

Want meer vrouwelijke leiders is exact wat we nodig hebben, vandaag en in de toekomst. Waarbij we ons niet vanuit een mannelijke energie naar die top moeten forceren, maar juist kracht halen én geven vanuit onze natuurlijke vrouwelijke energie. Want dat forceren, kost ons meer dan we denken. Vermoeidheid, darmklachten en PMS-klachten zijn daar oa. het gevolg van, waardoor die klim naar de top veel moeilijker voelt dan het is. En vrouwelijke gezondheid hoeft niet complex te zijn.

Met mijn expertise op het gebied van vrouwengezondheid kijk ik naar je hele vrouw zijn. Vanuit een natuurlijke geneeswijze. Want je lichaam bezit een bijzonder vermogen om zichzelf te herstellen.

Op basis van mijn jarenlange ervaring, expertise en kennis heb ik mijn eigen methode ontwikkeld waarmee ik je help te achterhalen waar je energie aan verloren gaat en je fysieke klachten te herstellen. Ik breng je terug naar jouw vrouwelijke identiteit en een levensstijl die op je lijf geschreven is.

 

Liefs,
Eva Luna
error: Content is protected !!