Moeiteloos in lijn leven met je cyclus voor een geweldig libido, klachtenvrij leven en meer energie in je business.

We worden dagelijks overspoeld met vage adviezen, diëten die elkaar tegenspreken en standaard protocol aanpakken. Als er één ding is dat je moét weten, dan is het wel dat gezond leven en in lijn leven met je cyclus, makkelijker is dan je denkt. Je hoeft jezelf niet uit te hongeren, urenlang hard te lopen of alleen maar sapjes te drinken om je jezelf te voelen. Het grootste geheim achter dagelijks wakker worden met een heerlijk bruisende energie? Consistentie.

Na één dag gezond eten verandert er in je hormonen en energie weinig, en je zal het vast herkennen: het enthousiasme om nieuwe gewoontes vol te houden ebt na een tijdje weg. Vanaf dan wordt je wilskracht steeds belangrijker. Je leven omgooien for the better gebeurt dus niet in één dag. 

Daarom duurt het traject 6 maanden. Zo hebben we voldoende tijd en ruimte om samen structuur aan te brengen, je lichaam en cyclus te kennen en nieuwe gewoontes te creëren. Tijdens het programma leer je je waar klachten vandaan komen en hoe deze op te lossen, we kijken naar wat voor jouw levensstijl werkt en ik leer je hoe je dit in je leven kan integreren. Wie wil er nou niet klachtenvrij leven én elke dag vol energie voor de wekker waren worden?

Women’s Health Traject

Moodswings, acné, eetbuien, darmklachten, onregelmatige cyclus, weinig energie…

Het wordt tijd om:

Je niet langer constant moe, futloos en uitgeput voelen en je lichaam écht wil begrijpen,

Afscheid wilt nemen van het constante opgeblazen gevoel, constipatie of darmproblemen. En wilt leren begrijpen hoe je verbanden herkent in je voeding,

Minder last wilt hebben van maandelijkse cravings, acné, een onregelmatige cyclus of andere herhaaldelijke hormonale klachten, En je elk moment van je cyclus in balans wilt voelen,

Nooit meer terug wilt naar dat eindeloze gejojo en angst voor de weegschaal, maar gewoon (weer) in je lievelingsjeans wilt passen,

Dat machteloze gevoel vaarwel wilt zeggen en volledige grip op je leven en je gemoedstoestand wilt hebben. Hey hello libido,

Niet meer in eindeloze rondjes verloren wil lopen in je gedachten en je gewoon lekker die rondjes in het park wil wandelen terwijl je luistert naar een inspirerende podcast en mentaal sterk in je schoenen staat,

100% wilt kunnen genieten van een groot stuk pizza margherita zonder dat gigantische compensatie- of schuldgevoel achteraf,

coach voor vrouwen

Successen van coachees

lifestyle-coach

PCOS

Eva richte zich op hoe ik me voelde gedurende m’n cyclus, waardoor ik al vrij snel meer energie en balans kreeg.

Onder haar begeleiding ben ik van de pil af gegaan (waar ik aan zat om mijn hormonen en PCOS onder controle te houden, dat was namelijk het enige advies wat ik kreeg van mijn arts) en samen brengen we mijn hormonen in balans.

Sinds ons samenwerken is mijn cyclus regelmatig, mijn huid en haar zijn verbeterd en ik heb een stuk meer energie. Ik had veel last van pijn, cravings, stemmingswisselingen en andere hormonale bijwerkingen en die zijn  verdwenen en dat in 2 maanden tijd!

Judith

Vet Verlies

Als terugkijk naar toen we begonnen was ik eigenlijk een heel ander iemand met een volledig andere mindset. Ik zag dingen nog te veel als “goed” en “slecht” en zag  beweging als een “moetje” om calorieën te verbranden. Verder had ik 0 kennis over het hormonale aspect, iets waar ik nu heel blij mee ben dat ik weet hoe het zit en zelf ook invloed op heb. Ik ben éindelijk gestopt met de pil, iets wat ik al een lange tijd wilde doen maar nooit durfde te doen.

10 kilo lichter en vooral heel wat kennis en happiness rijker! En dat wil ik jou ook meegeven, focus je op het process en minder het getal op de weegschaal. Want deze kennis over mijn lichaam in zo’n verlichting!

Hannah

Menstruatiecyclus

Eerder woog ik elke gram voeding af, maar woog mijzelf ook elke dag. Ik had vaak heftige buikpijn en een opgeblazen gevoel. Soms zo heftig dat ik echt even moest gaan liggen. Vooral rondom sociale gelegenheden was dit erg vervelend.

Eva heeft mij geleerd om mijn lijf te voeden door er ook naar te luisteren.  Hoe wil ik mij voelen? Op mentaal vlak heb ik groei doorgemaakt door positief naar mijn lijf te leren kijken, rust te vinden in mijn hoofd en de verbinding te voelen met mezelf. 

Ik heb nu veel meer energie, eindelijk een menstruatie sinds ik een jaar geleden stopte met de pil en mijn lichaam heeft veel meer vorm gekregen!

Dimara
Coach voor zwangerschap

Darmgezondheid

Ik had zoveel lichamelijke klachten dat ik wel actie moest ondernemen. De combinatie van Eva kennis, expertise meedenkendheid en interesse maakten dat ik mij helemaal op mijn gemak voelde.

Waar dokters stopten met helpen, dacht Eva verder en voelde ik mij echt gezien en werd er gekeken naar oplossingen.

Ik zit veel beter in mijn vel, mijn stoelgang is beter dan ooit tevoren, de moodswings zijn minimaal geworden en mijn kijk op voeding is enrom veranderd.  Ik heb geleerd om beter naar mijn lichaam te luisteren en aan te voelen wat ik hierin nodig heb. Ik voel mij veel meer in balans en dat is een enorme verandering.

Suzanne

Women’s Health Traject

Voor als je (hormonale) klachten hebt en ze op een vrouwvriendelijke manier wilt oplossen, om je weer goed te voelen, vanbinnen en vanbuiten. Een exclusief 6 maanden traject waarin je toewerkt naar een duurzaam en blijvende leefstijl verandering, oneindige energie en weer de vrouw bent waar je altijd naar verlangde.

 What’s included?

Uitgebreide health & lifestyle intake

Support & contact via de ELL app

Trainingsschema dat bij je lichaam past

Voedingsaanpak op maat 

Twee wekelijkse coach & mindset calls (via 12 sessies 1-op-1)

Toegang tot mijn Women’s Health bibliotheek

Stress, slaap en leefstijl optimalisatie d.m.v. opdrachten

Voeding afgestemd op je cyclus inclusief 32 recepten

*  Betaling in termijnen mogelijk

Plan je match call in en dan kijken we samen of een traject voor jou passend is.

Hoe start het traject?

We beginnen met een uitgebreide intake: hoe ziet jouw leven er nu uit? Wat maakt je gelukkig en wat kost je energie? We kijken samen naar je huidige leefpatronen zoals oa. je stressniveau, je hormonale gezondheid, je cyclus,  je dagelijkse beweging, je stoelgang, je mentale gesteldheid, je voedingspatroon en gewoontes.

Op basis van jouw doelen, hormonale gesteldheid en je levensritme maak ik een op maat gemaakt plan voor je. J Jouw voedingsplan beweegt mee naar waar jij behoefte aan hebt. Daarnaast krijg je een gepersonaliseerd sportschema van me, inclusief video’s waarin je duidelijk ziet waarop je moet letten bij de uitvoering van de oefeningen.

Daarnaast krijg je toegang tot mijn Women’s Health kennisbibliotheek, waar je alles leert wat je nodig hebt om aan je gezondheid te werken. Ook voorzie ik je wekelijks van advies en kennis over waar jij tegenaan loopt. We houden dagelijks contact en bellen wekelijks met elkaar. Zo word je maximaal ondersteund en doen we er samen alles aan om van jouw lifestyle een moeiteloze gewoonte te maken. 

Eva Luna Lifestyle Coaching

Ik weet precies hoe het voelt

Ik ben niet altijd zelfverzekerd en trots geweest op mezelf. Sterker nog: dat is precies de reden waarom ik hormoon coach werd. Vroeger bevond ik me in een vicieuze cirkel van streng diëten en eetbuien. Toen ik begon met sporten, zag ik mijn rondingen transformeren naar een perfecte shape, maar ik voelde er niets bij. Ondertussen had ik darmklachten, moodswings, eetbuien, en weinig energie.

Niemand vertelde me wat ik moest weten over hoe mijn lichaam werkt, dus ik zocht zelf naar kennis. Over mijn hormoonbalans en hoe mijn cyclus in elkaar zit. Over hoe ik mezelf niet meer hoef te voeden met negatieve gedachten of te luisteren naar dat stemmetje dat zegt dat ik het niet kan. Over dat er geen one size fits all bestaat, als je je écht jezelf wil voelen.

Ik bracht alle kennis en ervaringen bij elkaar tot mijn ELL-methode, waarmee ik krachttraining, je hormoonbalans en voeding combineer voor de allround-aanpak waar ik zelf zo’n behoefte aan had, maar nergens vond. 

Als coach wil ik naast je staan bij het vormgeven van wat bij jou en je lichaam past. Zodat je voor jezelf kan zorgen door sterker te worden. In je lichaam, in je hoofd en in je hart.

Are you ready?

Ben je klaar om hormonaal weer helemaal in balans te zijn en grip op je leven te krijgen? Om direct van start te gaan richting een duurzame leefstijl. Dan zorgen we er samen voor dat je van de daken wilt schreeuwen hoe ontzettend lekker je in je vel zit. Hoe trots je op jezelf bent terwijl je met zelfverzekerde stappen de wereld tegemoet treedt.

FAQ’S

+ Hoe ben jij als coach?

Ik ben een enthousiaste, positieve en vriendelijke coach, maar ook realistisch. Streng wanneer nodig, maar ook empatisch. Ik ben gepassioneerd in wat ik doe en geef je graag mijn kennis mee. Ik investeer in mijn coachees door de persoonlijke verbinding centraal te laten staan en ze altijd te ondersteunen waar nodig. Ik ben een eerlijk en oprechte coach en zal altijd focussen op wat het beste is voor de coachee!

+ Wat kan ik verwachten van het exclusieve traject en coaching?

Je kan verwachten dat ik 100% klaar sta voor je. Ik zou je motiveren en enthousiasmeren, ook om net het laatste beetje eruit te halen. Ik ben realistisch en rechtdoorzee en zal mijn visie met je delen, maar ik zal je mentale gezondheid altijd voorop stellen. Ik wil naast je staan en er voor je zijn, dus tijdens onze samenwerking zal ik er voor je zijn. 

Bij de aanmelding ontvang je een uitgebreide intake en mag je metingen doen (die blijven enkel tussen ons en zijn beschermd). Hierna zullen de belangrijkste punten bespreken die prioriteit hebben en gaan we werken aan het optimaliseren van je gezondheid, focussen op duurzame gedragsverandering en zorgen dat je weer energiek en lekker in je vel gaat zitten. 

Na 24 weken heb je vanuit mij de basiskennis geleerd over je vrouwelijke gezondheid, heb je jouw levensstijl eigen gemaakt en weet je hoe je dit kan behouden. Je voelt je energiek, zit fysiek en mentaal lekkerder in je vel, kan je vrouwelijke vormen omarmen, je grenzen bewaken en begrijpt je vrouwelijke gezondheid volledig.

+ Wanneer kan ik starten?

We plannen allereerst een kennismakings call in om elkaar te leren kennen, om te kijken of ik je kan helpen en of er een match is. 

Vanuit daar kijken we naar de startdatum, plannen we een intake in en kunnen we gaan werken aan het optimaliseren van jouw leefstijl. Lees hier meer over mijn werkwijze.

Let wel op op: afhankelijk van de wachtlijst kan er een wachttijd zijn, neem gerust contact met me op om te kijken naar de mogelijkheden.

+ Hoe vaak heb ik contact en via welke weg?

De 1-op-1 sessies verlopen via zoom waarin we de grote lijnen van het traject bespreken en verder is er support & contact via de ELL-app (met uitzondering van het weekend).

 

+ Ik slik medicijnen, heb een ziekte, allergie of specifieke dieetwensen. Kan ik dan alsnog starten?

In de meeste gevallen kun je het traject dan alsnog volgen. Afhankelijk van de allergie, medicijnen of ziekte kijken we samen naar wat wel mogelijk is. Een allergie, medicijn of dieetwensen neem ik mee in je plan van aanpak en stem ik waar nodig je voeding en eventuele suppletie op af.

+ Ik heb last van PCOS, Endometriose, PMS, PMDD, PDS, overgang of andere vrouwelijke klachten. Kan ik dan starten met de women’s health coaching?

Dan ben je aan het goede adres! Ik specialiseer mij op dit soort vrouwelijke klachten. In samenwerking met je behandelaar, gynaecoloog of arts kunnen we hier met natuurlijke voeding en leefstijl optimalisatie veel verbetering in krijgen. Het zal tijd kosten, maar er is veel mogelijk om klachten en ongemakken te verminderen en in sommige gevallen zelfs op te lossen. Met het Deluxe pakket wordt hier de aandacht op gelegd. 

+ Hoe is je voedingsaanpak?

De voedingsaanpak is helemaal afhankelijk van je intake en voorkeuren. Ik houd daarbij rekening met je mentale gezondheid rondom voeding, hetgeen wat voorheen wel of juist niet goed voor je heeft gewerkt en hoe je dit uiteindelijk ook het meest duurzaam maakt.

Ik zal je alles leren over voeding en wat het voor je lichaam doet, hoe je hetgeen wat je nu doet kan optimaliseren en hoe je meer kan luisteren naar je verzadigingsgevoel.

De voedingsmethode wordt dus afgestemd op jou voorkeur.

+ Hoe ziet de training eruit en kan ik dit eventueel ook thuis doen

Ik stem de training volledig af op jouw wensen, doelen, andere sporten en omgeving. Wil je thuis trainen? Geen probleem, dan gaan we zorgen dat we met de juiste mogelijkheden het zo uitdagend mogelijk maken. Tijdens de intake zal ik hier ook naar vragen.

error: Content is protected !!