Laat je vrouwelijke lichamelijke en mentale klachten niet langer in de weg staan van je persoonlijke en zakelijke groei.

Leiding nemen over je gezondheid begint bij jezelf als vrouw herontdekken, door een holistische aanpak die luistert naar jouw lichaam, en jouw verhaal.

Diep vanbinnen klopt het niet.

Te vaak worden gezondheidsklachten of mentale klachten bij vrouwen niet opgelost, niet begrepen, en niet onderzocht. Wat je voelt is echt, maar je krijgt te horen dat het ‘erbij hoort’, of krijgt adviezen die je symptomen slechts maskeren. Ik wil daar verandering in brengen, door kennis te delen, en door een holistische aanpak toe te passen die kijkt naar alle relevante vlakken: je hormonen, je voeding, je omgeving, hoe je met stress omgaat, slaapt en nog veel meer. 

 

De huisarts stuurt je terug naar huis, zegt dat je minder moet stressen, rustig aan moet doen, maar jij blijft met het gevoel zitten dat er iets niet klopt.

 

Dat jij dan maar met je lichamelijke klachten moet leren leven, en niet het leven kan leiden waarvoor je gemaakt bent, wil ik voorkomen. Want het heeft niet alleen een impact op je lichaam en hoe je je voelt, maar ook op hoe je leven en carrière eruit zien. 

 
‘Mijn eigenwaarde hangt niet langer van een getal af.’
Lees verder
‘Mijn eigenwaarde hangt niet langer van een getal of van mijn uiterlijk af. Ik weet precies hoe ik voor mezelf moet zorgen en voel dat nu goed aan. Daardoor ervaar ik minder last van mijn hormonen tijdens de cyclus, zoals minder rugpijn, minder opgeblazen gevoel, minder hoofdpijn. ’

Marlou

‘Ik ben echt blij met wat ik zie.’
Lees verder
‘Ik had al 12 jaar een slechte relatie met mijn lichaam. Waar ik vroeger elke spiegel ontweek en niet naakt kon rondlopen, kan ik mezelf nu aankijken en ben ik echt blij met wat ik zie.’

Lynn

‘Mijn eigenwaarde

hangt niet langer

van een getal af.’

‘Mijn eigenwaarde hangt niet langer van een getal of van mijn uiterlijk af. Ik weet precies hoe ik voor mezelf moet zorgen en voel dat nu goed aan. Daardoor ervaar ik minder last van mijn hormonen tijdens de cyclus, zoals minder rugpijn, minder opgeblazen gevoel, minder hoofdpijn.’

Lynn

‘Ik ben echt

blij met wat

ik zie.’

‘Ik had al 12 jaar een slechte relatie met mijn lichaam. Waar ik vroeger elke spiegel ontweek en niet naakt kon rondlopen, kijk ik mezelf nu aankijken en ben ik echt blij met wat ik zie.’

Marleen

Wat als je vrouwelijkheid je kracht geeft in plaats van je tegenhoudt?

Wat als je vrouwelijkheid je kracht geeft in plaats van je tegenhoudt?

Ik wil je uitnodigen: uit je hoofd, in je lichaam.
Van alleen maar denken, naar meer voelen. Van overleven naar zijn.
Van alleen maar focussen op het einddoel, naar meer genieten van het proces.
Van minder moeten naar meer mogen.

Je klachten zijn te verklaren, en ‘’horen niet simpelweg bij het vrouw-zijn’’.
Je verhaal wordt gehoord. En we helpen je dat te herschrijven.


Ik geef je inzichten in je hormonen, je cyclus, darmgezondheid, voeding en leefstijl, met een holistische aanpak.
Ik kijk dus naar je hormonale gezondheid, voeding, beweging, stress, slaap en meer – zodat je gerichter te werk kunt gaan in het verbeteren van hoe je je voelt.

ZIJ-AAN-ZIJ

Female Identity traject

In het Female Identity traject werken we aan het verbeteren van jouw vrouwelijke fysieke klachten door een leefstijl te ontwikkelen die op het lijf geschreven is. Zo zorgen we ervoor dat je klachten je niet langer in de weg staan bij het bereiken van een gelukkiger leven en het behalen van je persoonlijke doelen.

Gratis: Women's Health Guide

Heb je je weleens afgevraagd waarom je je niet helemaal lekker voelt? Niet goed in je vel, niet fit, vage klachten, maar niks dat je echt kunt plaatsen of begrijpen? Hoog tijd om over hormonen, je cyclus en het vrouwelijk lichaam te praten. Ontdek de antwoorden in de Women’s Health Guide.

Hungry Hormones Recipe Book

Je cyclus en hormonen hebben veel invloed op je energie, humeur en algehele welzijn. In de Hungry Hormones Recipe Guide ontdek je hoe je voeding als krachtige tool kunt inzetten in elke fase van je cyclus om een opgeblazen gevoel, menstruatieklachten, acne, concentratieverlies en moodswings te verbeteren.

Masterclass Sync Your Cycle

Wil je je natuurlijke cyclus volgen om zo moodswings, een opgeblazen gevoel, vermoeidheid, concentratieverlies en menstruatieklachten te verbeteren? In deze masterclass leer ik je hoe je door concrete stappen en tools je cyclus en hormonen als kracht in kan zetten. Werk met je cyclus samen, in plaats van ertegen.

Over Eva

Over Eva

Het is mijn missie om de standaard van vrouwelijke gezondheid écht te herdefiniëren.

Te vaak worden gezondheidsklachten bij vrouwen niet opgelost, niet begrepen, en niet onderzocht. Wat je voelt is echt, maar je krijgt te horen dat het ‘erbij hoort’, of krijgt adviezen die je symptomen slechts maskeren. 

Ik wil daar verandering in brengen, door kennis te delen, en door een integrale aanpak toe te passen die kijkt naar alle relevante vlakken: je hormonen, je voeding, je omgeving, hoe je met stress omgaat, slaapt en nog veel meer. Daarbij werk ik ook waar nodig samen met andere experts, zodat jij het complete plaatje krijgt.

Ik ben Eva Luna, Women’s Health & Leadership coach, een gedreven onderneemster en changemaker in mijn vakgebied sinds 2016Ik begeleid gedreven en ambitieuze leiders: ondernemers, managers, CEO´s en consultants die op zoek zijn naar echte oplossingen voor hun klachten door ze te ondersteunen met leefstijloptimalisatie.

Daarnaast spreek ik over vrouwelijke gezondheid, en deel ik kennis waardoor vrouwen zelf meer regie over hun gezondheid krijgen.

Wekelijks verhalen,
inzichten en inspiratie
over
je vrouwelijke gezondheid

Huur mij in als spreker.

Koop mijn boek ‘Hungry Hormones’