Anne (28)

Door mijn gesprekken met Eva leerde ik dat het leven niet om diëten draait maar dat het belangrijk is om mezelf een nieuwe levensstijl aan te meten.

Dat ik op een gegeven moment erg veel moeite had om mijn ov-kaart van de grond te rapen, gaf voor mij de doorslag: ik was klaar met de overtollige kilo’s.Daarom besloot ik mijn reis
naar een nieuwe ‘ik’ te starten.

Via een vriendin kwam ik bij Eva terecht. Zij had een half jaar begeleiding gehad van Eva waarbij duidelijk verschil te zien was. Dit maakte mij enthousiast. Ik scrolde door Eva’s Instagram, bekeek haar filmpjes en werd hierdoor gemotiveerd.

Ik was op zoek naar iemand die qua persoonlijkheid bij mij past, geduld voor mij kon hebben maar ook wist waar ze het over had. Eva had een opleiding in deze richting gevolgd en ze liet duidelijk zien dat ze haar professionaliteit uitbreidde door workshops te volgen. Daarnaast zag ik veel voedingstips en begon ik haar youtube kanaal te volgen om mijn techniek rondom krachttraining te verbeteren. Ook gaf zij hier veel feiten over voeding, training maar ook over de denkwijze van de mens. Dat gaf voor mij de doorslag en we begonnen aan mijn traject.

“Dat ik op een gegeven moment erg veel moeite had om mijn ov-kaart
van de grond te rapen gaf voor mij de doorslag:
ik was klaar met de overtollige kilo’s.

Daarom besloot ik mijn reis naar een nieuwe ‘ik’ te starten. .”

Ik sportte al een aantal jaren maar behaalde geen progressie meer. Daarnaast wist ik niet hoe ik moest ‘diëten’. Eva stelde me diepe vragen en zo ontdekte ik mijn patronen die afvallen zo lastig voor me maakten. Ik zag in dat ik, wanneer ik mij emotioneel voelde of wanneer ik een avondje ‘alleen’ voor de tv zat, dat ik teveel naar chocolade greep dan wat goed voor mij was. Ik wilde deze gewoonte aanpakken maar ik wist niet hoe ik dat moest integreren in mijn leven.

Ik stelde me kwetsbaar op en had dagelijks contact met Eva, en zo wist ze de onderliggende oorzaak te achterhalen. Vervolgens gingen we samen aan de slag om nieuwe gewoontes te creëren, waarin een gezonde dosis chocolade zeker niet ontbrak.

Door mijn gesprekken met Eva leerde ik dat het leven niet om diëten draait maar dat het belangrijk is om mezelf een nieuwe levensstijl aan te meten.

We hadden afgesproken elke maand een weegmoment in te plannen. Hierbij maakte ik een progressiefoto, woog ik mijzelf en mat ik mijn omvang met een meetlint. De eerste keer dat ik de foto stuurde werd ik onzeker, maar naarmate ik verandering zag was ik blij met de foto die ik in het begin gemaakt had.

Ik merkte dat ik erg nieuw was in deze wereld en ik leerde elke week wel nieuwe dingen die ik meteen kon toepassen. Zo gaf Eva me wekelijks een uitleg over een onderwerp waar iedereen wat aan heeft. Een voorbeeld hiervan is: ‘hoe om te gaan met sociale gelegenheden, zoals uit eten gaan’.

Ik vond het ook enorm fijn dat Eva altijd voor me klaarstond als ik vragen had. Ik kon haar appen en stuurde haar filmpjes van mijn trainingen door, zodat ik ook mijn techniek kon verbeteren omdat ze van op afstand tips gaf. Eva is iemand die snel reageert en iedereen te woord wil staan. Daarnaast sluit ze al haar berichtjes af met ‘liefs’. Dit is zo typerend voor haar.

Eva een erg sociaal en bezig iemand. Ze organiseert veel bijeenkomsten voor haar leden. Dit zorgde ervoor dat ik met Eva en andere klanten uit eten ben geweest in Utrecht. Het was fijn Eva in het echt te ontmoeten. Door de bijeenkomsten (ook in de gym) die zij organiseert zorgt ze voor een snelgroeiende band. Daarnaast is het live krijgen van tips erg prettig.

Na dit traject heb ik gekozen om nog een jaar begeleiding van Eva te krijgen. Eva had mij al zoveel geleerd dat dit jaar in het teken stond van aanscherpen, leren op eigen kracht verder te gaan met mijn proces en te leren om het resultaat wat ik al behaald had te behouden. Al met al heb ik twee jaar coaching gehad van Eva. Door haar motivatie, opdrachten, contact en lessen heb ik mijn levensstijl kunnen veranderen en ben ik in totaal 33kg afgevallen. Ik geniet nog steeds van ‘lekkere dingen’ en ik heb de handvatten gekregen om mijn trainingen zelf in te vullen zodat er progressie en uitdaging in zit.

Eva is iemand met geduld, een overdosis aan liefde, grootscala aan kennis maar duidelijk geniet wanneer haar klanten doelstellingen behalen. Ze ziet alles positief (ook als het een poosje iets minder gaat). Ik heb een hele fijne samenwerking met haar gehad en raad iedereen aan om coaching bij Eva te volgen.

Hello new me

error: Content is protected !!