Home

EvaLuna Lifestyle

EvaLuna Lifestyle

In 8 maanden naar jouw
Female Identity

In acht maanden komen we steeds dieper terug
bij jouw vrouwelijke identiteit door de vier
fundamenten van de ELL- Methode te versterken:

In 8 maanden naar jouw Female Identity

In acht maanden komen we steeds dieper terug bij jouw vrouwelijke identiteit door deze vier fundamenten te versterken:

ELL-Methode

De vier fundamenten

Duik in de kennis van hormonen en je cyclus met dit fundament. Je leert niet alleen je klachten herkennen, maar ook hun oorzaken begrijpen. 

Ontdek hoe je je voedingspatroon kunt aanpassen om je lichaam te geven wat het echt nodig heeft. Samen vinden we de perfecte balans voor jou.

Ook beweging speelt een cruciale rol, niet alleen voor een fit lichaam maar ook voor een veerkrachtige mindset.

Last but not least: leer wat echt ontspannen inhoudt en vind manieren om uit te rusten en op te laden die werken voor jou lichaam.

 

‘Je bent je gedachten,’ hoor je vaak genoeg. En dat is deels ook waar, want ze kunnen op emotioneel en mentaal vlak veel klachten veroorzaken.

Deze patronen en vastgeroeste overtuigingen kunnen je groei stagneren.

Samen pakken we dit aan. We maken je bewust van je denk- en gedragspatronen en introduceren nieuwe, betere perspectieven om je persoonlijke groei te stimuleren.

Om in verbinding te kunnen staan met anderen, moet je ook in verbinding kunnen staan met jezelf.

Je moet kunnen luisteren naar wat je intuïtie je vertelt en hoe je daar naar kunt handelen. Vanuit die kracht kun je je relatie en communicatie versterken met je partner, vrienden en je gezin.

Ik leer je hoe je de signalen van je intuïtie kan lezen, hoe je beter kan communiceren naar je verlangens en behoeften, geef je concrete handvatten hoe je hier naar kan handelen, zodat je dicht bij jezelf blijft en kracht uit jezelf put – in plaats van jezelf uitput.

Vrijheid en rust nastreven? Dan is compromisloze zelfleiderschap essentieel, waarbij balans tussen privé, werk en andere verantwoordelijkheden centraal staat. We zoomen in op jouw kernwaarden en hoe je deze kunt integreren in alle doelen die je wilt behalen.

‘Mijn eigenwaarde hangt niet langer van een getal of van mijn uiterlijk af. Ik weet precies hoe ik voor mezelf moet zorgen en voel dat nu goed aan. Daardoor ervaar ik minder last van mijn hormonen tijdens de cyclus, zoals minder rugpijn, minder opgeblazen gevoel, minder hoofdpijn.’
-LYNN
‘‘Ik besefte dat mijn lichaam voeding en liefde nodig heeft, niet restricties. Mijn menstruatiecyclus kwam eindelijk terug doordat ik gaf wat het écht nodig had en mijn relatie met voeding verbeterde.’’
-Dimara Schutte

Het Female Identity traject
zorgt ervoor dat je:

N°1

Niet alleen weet hoe jouw lichaam werkt en wat het nodig heeft, maar ook hoe je die kennis integreert in een leefstijl die bij jou past.

N°2

Meer energie, minder klachten, je komt weer thuis in je eigen lichaam.

N°3

Een fijne balans tussen je hoofd en je gevoel. Minder gedachten en meer rust.

N°4

Meer regie over je eigen leven doordat je gaat leren leven volgens je kernwaarden, je grenzen bepaalt en beter kan communiceren.

N°5

Verandering op fysiek, mentaal en emotioneel vlak, waardoor je je fitter en zelfverzekerder voelt.

N°6

De skill om je vrouwelijke energie in te zetten als kracht voor meer persoonlijke en zakelijke groei.

Dit staat je praktisch te wachten

 • Uitgebreide Health intake
 • Trainingsschema aangepast op jouw lichaam en cyclus incl. EL-app  
 • Voedingsaanpak op maat, afgestemd op je cyclus en doelen 
 • Diepgaande transformatieve coaching
 • Hungry Hormones recipe guide (t.w.v. €29)
 • Wekelijkse gezondheidscheck-in
 • Stress, slaap en leefstijl optimalisatie
 • 4 Reflect & Refocus meetings (live mogelijk)
 • One chat away, wekelijks beschikbaar via de ELL-app om te sparren
 • Women’s health academy (health,, voeding & lifestyle kennismodules (t.w.v. €499)
 • Optioneel: bloed en / of darm onderzoek met interpretatie door een endocrinoloog
1 coachsessies per maand,
TOTAAL 8 COACHSESSIES
2 coachsessies per maand,
totaal 16 coachsessies

Dit staat je praktisch te wachten

 • Uitgebreide Health intake
 • Trainingsschema dat bij je lichaam past
 • Voedingsaanpak op maat, afgestemd op je cyclus en doelen Hungry Hormones recipe guide (t.w.v. €29)
 • Wekelijkse gezondheidscheck-in
 • Stress, slaap en leefstijl optimalisatie
 • 4 Evaluatie meetings (live mogelijk)
 • Women’s health academy (health,, voeding & lifestyle kennismodules (t.w.v. €499)
1 coachsessies per maand,
TOTAAL 8 COACHSESSIES
2 coachsessies per maand,
totaal 16 coachsessies

'Ik heb geen

depressieve gevoelens meer

en de stemmingswisselingen

zijn drastisch minder geworden'

HET VERHAAL VAN SIETSKE

‘Ik had heftige PMS-kladhten en voelde me mocr etn week echt goed ik zocht noar manieren om meer controle te krijgen over min hormonale klochten en hoe ik ze kon verminderten. Door goed voor mezelf te leren zorgen, heb ik geen depressieve gevoelens meer en zin de stemmingswisselngen drastisch minder geworden. De hooldpin, nochteljk zweten en hoveelheid bloedverles zijn enorm ofgenomen. Ik woel me ook emotioneel stabieler en beter in stoct. om te relativeren als ik nog een stemmingswisseling heb. ik ben ved bewuster ‘van min lichacm en kan er nu beter ap afstemmen’

HET VERHAAL VAN S JOUKJE

‘The er voorde veel hooldpij, onrustige darmen, was wak moe en hod acne tijdens mijn meretruatic, lk vodde me niet gelukkig on was vack neerslochtig. Dacmaast kreeg ik maandeljks een koortslip en had ik steeds opnicuw kapotte mondhoeken die nit weggingen met behandeling Ik sliep ook slecht. En nu voed in me energiek, gelukkig en heb geen lost meer von hoofiplin of onruslige domen. Min ocné is verdwenen, min mondhoeken zjin genezen en ik krijg zelden koortslippen. Ik sloap ook veel beter en voel me mentoal en fysiek veel beter donkzi Eva.’

'Mijn acné en

darmklachten zijn

verdwenen'

Je lichaam is de sleutel​ tot je
blijvend goed voelen.

FAQ's

In deze intake gaan we samen eerst dieper in op de geschiedenis van de klachten die spelen, kijken we samen specifiek naar waar er winst te behalen valt, er een match is en of een traject op dit moment passend is voor je.

Zeker. Afhankelijk van de allergie of ziekte kijken we samen naar wat wel mogelijk is. Een allergie, medicijn of dieetwensen neem ik mee in je plan van aanpak en ik stem waar nodig je voeding en aanpak op af.Ik begrijp dat het leven druk kan zijn, daarvoor ben je ten slotte ook hier, je bent op zoek naar rust. De vrouwen die je zijn voorgegaan hebben hun leven als ondernemer, moeder of fulltime office job ook kunnen veranderen. We maken het realistisch qua tijdsbesteding matchend met je agenda. Het traject duurt  6-8 maanden, zodat we de tijd kunnen nemen om deze leefstijl eigen te maken. We kunnen het zo langzaam als je wilt implementeren, want dit is tenslotte een levensstijl. Er zijn geen quick fixes en het is ook geen cursus die je eventjes doet. Dit is een leven creëren op jouw voorwaarden, dus die tijd nemen we ook.

Je kan verwachten dat ik naast je sta in dit proces vanuit een veilige plek. Ik ben realistisch, nuchter en rechtdoorzee en zal mijn visie met alle liefde met je delen. Ik bied je nieuwe perspectieven, maar prik ook graag door je heen. Het zal dus af en toe best oncomfortabel kunnen zijn, maar dat is ook nodig om te kunnen groeien. Dus wees niet bang om jezelf tegen te komen, want dat doen we samen. Ik ben er om in cocreatie met je te werken, als twee gelijkgestemden.

Laat ik vooropstellen dat het resultaat erg afhankelijk is van je specifieke klachten en waar je als vrouw staat. De eerste twee maanden merk je vaak al verschil, gebaseerd op wat ik uit  acht jaar ervaring zie gebeuren, dat ziet er als volgt uit:

De eerste maand voornamelijk verbetering van opgeblazenheid en darmklachten. Vanuit daar wordt de energie en focus steeds beter. Je huid klaart op en moodswings worden drastisch minder. Er ontstaat rust en meer zelfverzekerdheid. Je cyclus wordt regelmatiger en eventuele klachten zijn dusdanig afgenomen dat het niet meer noemenswaardig is. Je herontdekt jezelf en de kwaliteiten waarover je beschikt, je begint jezelf te omarmen. Belemmerende gedachten en angsten geven je geen ruimte meer waardoor je snellere stappen zowel privé als zakelijk doet. En grenzen zijn glashelder. Met als resultaat, jij die over jouw leven bepaalt.

Met mijn 8 jaar expertise, kennis en ervaringen heb ik mijn methode gevormd zoals deze nu is en dus kan ik je met alle vertrouwen zeggen dat ik weet wat we doen. Samen met 80-90% van jouw inzet en de tijd die we hebben, creëren we jouw basisfundament voor de gewenste resultaten. Dat bestaat niet uit losse elementen of 1 specifiek trucje. Als je vervulling wilt halen uit je leven en je blijvend goed wilt voelen in je vrouwelijke lichaam, dan zullen we het als holistisch geheel moeten bekijken. Dus juist als je alles geprobeerd hebt, is dit de stap naar een leefstijl die volledig afgestemd is op jouw lichaam. 

Laat ik vooropstellen dat het resultaat erg afhankelijk is van je specifieke klachten en waar je als vrouw staat. De eerste twee maanden merk je vaak al verschil, gebaseerd op wat ik uit  acht jaar ervaring zie gebeuren, dat ziet er als volgt uit:

 

De eerste maand voornamelijk verbetering van opgeblazenheid en darmklachten. Vanuit daar wordt de energie en focus steeds beter. Je huid klaart op en moodswings worden drastisch minder. Er ontstaat rust en meer zelfverzekerdheid. Je cyclus wordt regelmatiger en eventuele klachten zijn dusdanig afgenomen dat het niet meer noemenswaardig is. Je herontdekt jezelf en de kwaliteiten waarover je beschikt, je begint jezelf te omarmen. Belemmerende gedachten en angsten geven je geen ruimte meer waardoor je snellere stappen zowel privé als zakelijk doet. En grenzen zijn glashelder. Met als resultaat, jij die over jouw leven bepaalt!

Nee, deze testen zijn wetenschappelijk niet gegrond. Indien er bloedtesten moeten worden afgenomen, zal dit gedaan worden via bloedonderzoek in overleg met de endocrinoloog waarmee ik samenwerk. 

De voedingsaanpak is gebaseerd op je voorkeur. Vanuit daar stel ik richtlijnen op in combinatie met intuïtief eten of het monitoren van de nodige nutriënten verhoudingen. Ik zal je alles leren over voeding en wat het voor je lichaam betekent, hoe je het kan optimaliseren, ook t.o.v. je cyclus en hoe je meer kan luisteren naar je verzadigingsgevoel. Met uiteindelijk dat je het kan integreren in je leefstijl en een fijne relatie met voeding creëert. Ik ga je niet vertellen wat je moet eten of je een standaard eetschema geven.

Jazeker, ik specialiseer mij in dit soort onderwerpen. In samenwerking met je behandelaar, gynaecoloog of arts kunnen we hier met natuurlijke voeding en leefstijloptimalisatie enorm veel verbetering in krijgen. Er is dus veel mogelijk om klachten en ongemakken te verminderen en in sommige gevallen zelfs op te lossen.

Het is een trainingsschema op maat, dus we stemmen af naar wat de mogelijkheden zijn voor jou. Dit kan thuis, in de gym, buiten of hybride zijn.

Je kunt in één keer of in termijn betalen.