Vrijwel elke vrouw heeft ooit al een keer het gevoel gehad dat ze er alleen voor stond. Dat het living the healthy life bij andere vrouwen net wat makkelijker lijkt te gaan. Herkenbaar? Elk lichaam is anders, en juist dat zorgt ervoor dat onderling verhalen en ervaringen uitwisselen zo waardevol is.

Daarom krijg je bij mij niet alleen 1-op-1 coaching, maar word je ook member van de ELL Community. Dat is mijn ijzersterke online én offline ledenomgeving met like-minded vrouwen.

Vrouwen die er ook genoeg van hadden, die alleen maar het beste voor zichzelf willen.

Vrouwen met wie je je ervaringen kan delen. Die de vijftiende hip thrust ook het moeilijkst vonden en net als jij onbeheerst trillen bij de laatste 20 seconden van de split squats.

Vrouwen die weten hoe het voelt als je in de spiegel kijkt en niet gelukkig bent met wat je ziet. Vrouwen waarop je élk moment kan terugvallen, die je pushen en je inspireren om het verschil te maken voor jezelf.

Vrouwen die wéten dat jij het kan. Waarom?

Omdat zij het ook kunnen!

Vrouwengezondheid

Online community

In de ELL online Facebook-community mag je ons de crop-top van het lijf vragen en delen we de laatste nieuwe knowhow over gezond leven. Er is meer dan genoeg ruimte voor feedback en je kan je ervaringen en vragen met de groep delen. Vraag jij je bijvoorbeeld af hoe andere powerwomen omgaan met PMS en de pot pindakaas? Heb je even een lastig moment en wil je snel wat motivatie to-go? Wij zijn er voor je, 24/7.

Events

Hoe leuk is het om ook offline andere healthy babes te leren kennen? Tijdens je traject kan je één keer per maand aansluiten bij de ELL gatherings. We gaan in een kleine groep lekker lunchen en doen een pittige groepstraining. Je gaat helemaal opgeladen en gemotiveerd naar huis. Are you in?

Brainstormsessies

Tijdens de ELL brainstormsessies is je mind gegarandeerd blown. Ik deel alle ins en outs over bepaalde thema’s, zoals bijvoorbeeld hoe je het mealpreppen onder de knie krijgt. Tijdens de sessies staan we even stil bij hoe gezond ons leven is en wat we kunnen doen om nieuwe healthy habits onder de knie te krijgen. New healthy life, I am ready!

error: Content is protected !!