Boek mij als Spreker

Mijn doel is meer bewustzijn te creëren omtrent alle onbesproken en onbegrepen onderwerpen rondom vrouwelijke gezondheid. Dat begint bij leren naar je lichaam te luisteren, het volledig te begrijpen en het te kunnen vertrouwen.
Dit altijd vanuit een holistisch en natuurlijk perspectief.

Mijn talks zijn gebaseerd op een nuchter en bewust perspectief, op mijn kennis, jarenlange expertise en de laatste wetenschap omtrent vrouwelijke gezondheid.

Ik ben Eva Luna en ik help je om jouw vrouwelijke fysieke klachten blijvend op te lossen met mijn ELL-methode.

Voor een leefstijl die jou op je lijf geschreven is.

Door mijn eigen ontevredenheid en onzekerheid over mijn lichaam, en mijn darmklachten, moodswings en weinig energie ging ik op zoek naar meer kennis om controle te hebben over mijn lichaam. Het voelde alsof mijn lichaam mij in de steek liet, en het stond in de weg van mijn dromen, verlangens en doelen.

 

Mijn zoektocht naar kennis bracht me naar werk in de fitnessindustrie, waar ik veel focuste op voeding en krachttraining, tot ik mijn plafond had bereikt. Ik miste diepgang, en aandacht voor onze vrouwelijke gezondheid. En dat hoeft niet complex te zijn.

Het is mijn missie

om de standaard van vrouwelijke gezondheid 

 te herdefiniëren

Topics of talks

Women’s health, obviously.
Maar om specifieker te zijn:

  • Vrouwelijk Ondernemerschap
  • Cyclus
  • Hormonen
  • Voeding
  • Vitaliteit- en leefstijlmanagement

Testimonial

“Eva Luna had zich tot in de puntjes voorbereid en zorgde voor een warme,
veilige omgeving voor de aanwezigen. Ze gaf een zeer duidelijke onderbouwde presentatie en
had zelfs nog voldoende tijd ingeruimd om na afloop alle vragen van studenten te
beantwoorden.De nadruk van haar presentatie lag op het belang van het verzorgen van ons
lichaam en geest om op die manier het meeste uit jezelf te kunnen halen.
Eva
Luna legde uit hoe je kunt ontdekken of er iets mis is met je menstruatiecyclus en
gaf veel voorbeelden van hoe je je lifestyle op hormonaal vlak kunt veranderen.


Ik raad Eva Luna ten zeerste aan als je een beter begrip wilt krijgen van je
menstruatiecyclus of wil leren over de natuurlijke manieren waarop je de
hormoonhuishouding in je lichaam wil verbeteren of ondersteunen.”

Book me for

Podcast • Publicaties • Column • Workshops • Masterclasses • Lezingen

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn?

Neem dan contact op, dan gaan we samen iets unieks neer te zetten.

error: Content is protected !!